ivannorbi Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Szoktam vele is :lol: Mikor világvége volt álmomba.. :) de én debrecen főterén mentem át az astrával 1 csomó döglött birkán :D <_< Szerintem ne zabálj lefekvés előtt ennyit! Hidd el, sokkal nyugodtabbak lesznek az éjszakáid... :icon13: -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Szerintem ne zabálj lefekvés előtt ennyit! Hidd el, sokkal nyugodtabbak lesznek az éjszakáid... :D <_< Amikor meséltem itt régen, páran mondták azt hiszem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Akkor mond el, miért nem vettél? :) Amugy igaz az hogy nem csak a BMW sek között vannak bunkók. Én is szeretnék egyet majd. Valljuk be azért, hogy azok jobban össze vannak rakva mint a mi opeljeink. Tudom hogy lesz aki nem ért velem egyet, de a BMW-k és a Mercik öreg korukban is sokkal jobban egyben vannak. Persze mint mindig , itt is vannak kivételek, mielőtt bárki elkezdene példálózni. A nagy általánosságról beszélek. A terepjárósoknak sokkal nagyobb az arcuk mint a BMW sek többségének. És F astrást is láttam már nagyon bunkóskodni. Erről ennyit. Lehet, az jobban bírná a pörgést. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 őőő...Szerintetek olyan 2ezres fordulattól 3ezerig miért van fura hangja a kocsinak? Mintha valami rezonálna benne...Aztán húzom tovább és abbahagyja...a lyukas kipuff dob miatt lehet ilyen? Belülről hallatszik, most felnyitottam a motorteret... és ha úgy füleltem, hogy húztam a gázbovdent semmi se volt... :) Legalábbis nem hallottam... Szerintetek? :D Leömlő hővédő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Na ma én isvettem már bele megalight +60asat, meg egy univerzális központi zár szettet. 6500pénz szerintem nem rossz. Megalight csere: egyik lámpám stilh vagy milyen márka, egy ideig eltartott mire rájöttem, hogy is kell visszarakni :D Másik oldalon meg eredeti lámpa, csak agyon van gyilkolva a foglalatja :) így kicsit nehéz volt az izzócsere... A központi zárrol csak annyit, hogy nagyon le van egyszerűsítve, mert egy motor 5vezetékes csak a többi mind 2 vezetékes, ez még nem is lenne baj, de az már picit bajosabb, hogy a riasztóval való összeházasítási pont sincs külön kivezetve,és majd nekem kell ráállni egy egy vezetékkel a fehér ill. barna vezetékre.. na de sebaj úgyérzem megtudom oldani ezt is majd <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Kéne a francnak BMW....jó...ingyen nem fájna, de nem vennék az is tuti... :lol: Nekem kéne :) se papír se semmi csak üzembiztos brutálmotor legyen benne és a r.sz.tábla ugye egyből felejtős :D aztán azt fotózzák a ok :( Sanci! Haonon ki megint a nap lánya? -_- B) :D Na vajon? :P Egyem a kis szívét.. :lol: :icon13: Nna a lényeg, hogy innentől fogva eldöntöttem, hogy ha traffis civil kocsit látok leszek olyan pofátlan, hogy én is lefotózom és közzé teszem, valamint tervemben van egy ilyen fotókkal foglalkozó weblap üzemeltetése ;) Az első áldozatom meg is van :lol: nézett is a drága, hogy mi a búbánatot forgolódok mellette.. :D Apropó Laci, újabb feketelistás, ma délután a Vámospércsin egy fekete Fabia.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 ....valamint tervemben van egy ilyen fotókkal foglalkozó weblap üzemeltetése :D.... Csak mondom : http://www.traffipaxinfo.hu/ :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Csak mondom : http://www.traffipaxinfo.hu/ :D Ez szép és jó de nem tudod milyen autóra figyelj, arról nem beszélve hogy ez csak a járőrkocsikról ad tippet, a magáncégek kocsijairól nem <_< és ha mondjuk mégse ráz ki a hideg pl Debrecentől és lejössz legalább tudod mire számíthatsz ha látod a parkolósávban a kis ííídest :icon13: persze akinek van egy folyamatosan blokkoló cucca azt nem érinti az ilyesmi.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Esetleg hullaszállítós... No de zőcséges?! :) :icon13: DIIIIINYÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉT TESSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK! :D <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Megtennéd, hogy pár hónapig kölcsönbe az enyémet is megjáratod?... :) Hozzad B) de nem garantálom, hogy egyben is kapod vissza :D -_- főleg hatósági levelek sokasága nélkül.. :icon13: :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Ez szép és jó de nem tudod milyen autóra figyelj, arról nem beszélve hogy ez csak a járőrkocsikról ad tippet, a magáncégek kocsijairól nem :icon13: és ha mondjuk mégse ráz ki a hideg pl Debrecentől és lejössz legalább tudod mire számíthatsz ha látod a parkolósávban a kis ííídest :lol: persze akinek van egy folyamatosan blokkoló cucca azt nem érinti az ilyesmi.. :) Csak mondtam, hogy oda is elküldhetnéd <_< Milyen magáncég ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 DIIIIINYÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉT TESSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK! :) :D B) Kongjon ámmmm, mint a konga <_< :icon13: :lol: -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Milyen magáncég ? <_< Olyan, hogy a saját képek általi büntetésből származó bevételből %-os részesedésért fotózgatnak B) :D tessék utána járni.. :D Ha belegondolok én is csinálhatnám :) kibacnám az Astrát a keverővel szemben a főútra -a benyakút parkolójába, azt jönne a zseton.. :lol: -_- :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Olyan, hogy a saját képek általi büntetésből származó bevételből %-os részesedésért fotózgatnak <_< :) tessék utána járni.. :icon13: Az, hogy tervben volt valami, az nem azt jelenti hogy meg is valósul. De meggyőzhető vagyok tényekkel :D Szerintem only rendőrség + önkormányzat pl: Gellértéknél van valami városőrség vagy mi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 http://kepkezelo.com/images/eb1fsrrmy7zrrb47bkgm.jpg <_< bevallom elég hosszasan kerestem a furcsaságot rajta! :lol: :) :D :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 bevallom elég hosszasan kerestem a furcsaságot rajta! :lol: :) :D <_< Te mit is tanulsz ? Gondolom, nem helyzetfelismerést :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Ez szép és jó de nem tudod milyen autóra figyelj, arról nem beszélve hogy ez csak a járőrkocsikról ad tippet, a magáncégek kocsijairól nem :icon13: és ha mondjuk mégse ráz ki a hideg pl Debrecentől és lejössz legalább tudod mire számíthatsz ha látod a parkolósávban a kis ííídest :lol: persze akinek van egy folyamatosan blokkoló cucca azt nem érinti az ilyesmi.. :) ha komolyan gondolod akkor majd elkezdem frissiteni az adatbázisom :D csak trafis érdekel? csak mert "civilből" is van pár rendszám <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 DIIIIINYÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉT TESSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK! :) :D :icon13: Olyan is volt már... <_< Igaz, nem ezzel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Nna a lényeg, hogy innentől fogva eldöntöttem, hogy ha traffis civil kocsit látok leszek olyan pofátlan, hogy én is lefotózom és közzé teszem, valamint tervemben van egy ilyen fotókkal foglalkozó weblap üzemeltetése <_< Jól megkapják! :lol: http://kepkezelo.com/images/eb1fsrrmy7zrrb47bkgm.jpg :icon13: Ménfőcsnanak, iskola, az útra merőleges, egymással párhuzamos parkolók. Egy Ignis rendszeresen keresztbe állt 3 helyet elfoglalva. Egyszer olyan kedvem volt, megvártam a gazdit, hát egy 55-60-év körüli hölgyemény. Odaléptem, tök udvariasan megkérdeztem, ugyam már miért áll keresztbe a parkolóban? Miért nem fért el valaki? De-de semmi gond, csak kíváncsi vagyok. Háát, háááát nem igazán megy a tolatás, fél hogy feltartja a forgalmat, amíg kitolat. :D Aha értem, friss jogsi? Neem, vezetek már vagy 30éve. :) Na B+! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Leömlő hővédő? Itt a leömlő a motor mögött van, és örülünk ha többet fűt, nemhogy eltakarjuk a jó meleget :) :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Itt a leömlő a motor mögött van, és örülünk ha többet fűt, nemhogy eltakarjuk a jó meleget :) :D <_< wássssz ? :icon13: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 wássssz ? :D <_< Níííhhht wássssz... Én küzdök a fűtésért, nem eltakarom. :icon13: 2x befagy a s.ggem mire elkezd fűteni a dög :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Itt a leömlő a motor mögött van, és örülünk ha többet fűt, nemhogy eltakarjuk a jó meleget :) :D <_< S milyen kurv@ jó kipuffsortömítést cserélni rajta... Nem olyan jó ötlet volt a tervezőtől,hogy a szívósor alá tette... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Itt a leömlő a motor mögött van, és örülünk ha többet fűt, nemhogy eltakarjuk a jó meleget :) :D <_< Hát az szar ügy, majd ha izzadok a benzinesben gondolok rátok. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts