Opeles90 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Tudom...ma telepítem újra :D este leszek már <_< Nah... Meghótt a kíndóz? :) Szegény Ádám is így járt, csak neki elveszett minden adat :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 5 év múlva lesz egy eladó Astra? Hát szretném az astra mellé venni majd a bmw-t :) de ez még a jövő zenéje, sok múlik a caravan viselkedésén is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Látod milyenek? Mindig feltépik a régi sebeket :) Áááá egy zőcséges kombis nekem ne szájaljon! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 őőő...Szerintetek olyan 2ezres fordulattól 3ezerig miért van fura hangja a kocsinak? Mintha valami rezonálna benne...Aztán húzom tovább és abbahagyja...a lyukas kipuff dob miatt lehet ilyen? Belülről hallatszik, most felnyitottam a motorteret... és ha úgy füleltem, hogy húztam a gázbovdent semmi se volt... :) Legalábbis nem hallottam... Szerintetek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Sanci! Haonon ki megint a nap lánya? :) :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 őőő...Szerintetek olyan 2ezres fordulattól 3ezerig miért van fura hangja a kocsinak? Mintha valami rezonálna benne...Aztán húzom tovább és abbahagyja...a lyukas kipuff dob miatt lehet ilyen? Belülről hallatszik, most felnyitottam a motorteret... és ha úgy füleltem, hogy húztam a gázbovdent semmi se volt... :D Legalábbis nem hallottam... Szerintetek? <_< Ha kívülről nem hallatszik, akkor valszeg belül van a hangforrás :icon13: Neked amúgy is vannak érdekes hangok benne, inkább az új hangot kéne figyelni hogy merről jön. Lehet hogy egy pár új bolhára be kéne fizetni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Áááá egy zőcséges kombis nekem ne szájaljon! :D Esetleg hullaszállítós... No de zőcséges?! :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Esetleg hullaszállítós... No de zőcséges?! :) <_< Fenyőfás! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Fenyőfás! :D Ne is emlegesd... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Ne is emlegesd... :) Para van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Para van? Hát nem sok kedvem van kint ácsingózni napokon keresztül a nem mindig kellemes időben... Főleg még dolgozni is közben... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Ha kívülről nem hallatszik, akkor valszeg belül van a hangforrás :D Neked amúgy is vannak érdekes hangok benne, inkább az új hangot kéne figyelni hogy merről jön. Lehet hogy egy pár új bolhára be kéne fizetni :) Hát olyan mintha a váltókar alól jönne a hang...Ezért gondoltam hogy a kipuff, mert ott tudtommal van 1 lyuk..És már nyár elején is volt. Aztán ugye az nőtt az esős idő miatt.. ezért gondoltam erre. De köszi a tippet, szétnézek szét"fülelek" hogy mi lehet. :icon13: Bár kicsit nyugtató hogy nem a motorból jön. :lol: Elépróbáltam a Pepe féle felniket. Nem teszem fel a tavasz előtt semmiképp, csak 1 kis újdonságként elépróbáltam <_< Túl ellenállhatatlan lenne hogy feltegyem, és fent maradna. Pedig még rendbe akarom tenni -_- B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Hát nem sok kedvem van kint ácsingózni napokon keresztül a nem mindig kellemes időben... Főleg még dolgozni is közben... :) Rá kell nevelni előző évben a népet, hogy a 17nél idősebb lányaikat is vigyék magukkal vásárolni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Hát olyan mintha a váltókar alól jönne a hang...Ezért gondoltam hogy a kipuff, mert ott tudtommal van 1 lyuk..És már nyár elején is volt. Aztán ugye az nőtt az esős idő miatt.. ezért gondoltam erre. De köszi a tippet, szétnézek szét"fülelek" hogy mi lehet. <_< Bár kicsit nyugtató hogy nem a motorból jön. :icon13: Elépróbáltam a Pepe féle felniket. Nem teszem fel a tavasz előtt semmiképp, csak 1 kis újdonságként elépróbáltam :D Túl ellenállhatatlan lenne hogy feltegyem, és fent maradna. Pedig még rendbe akarom tenni :lol: B) http://dl.dropbox.com/u/7102596/PA130003.JPG És ha "lefogod" a váltókart, akkor is adja ezt a hangot? Nekem a kikészült gumigyűrűvel zenélt, ha elhúztam valamerre, vagy lefogtam, akkor elhallgatott :) 13-ashoz képest kicsit komoly ET-eltérés van -_- Ez már kilóg a sárvédőív alól, meghúzzák a műszakin... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 És ha "lefogod" a váltókart, akkor is adja ezt a hangot? Nekem a kikészült gumigyűrűvel zenélt, ha elhúztam valamerre, vagy lefogtam, akkor elhallgatott :) 13-ashoz képest kicsit komoly ET-eltérés van :icon13: Ez már kilóg a sárvédőív alól, meghúzzák a műszakin... NA úgy még nem próbáltam. De minden fokozatban csinálja. Üresben, és 1-től 5ig. 1 bizonyos frekcvencián ahogy rezeg a gép úgy zizeg vele valami. :D Durvább mint 1 kamion. Elől hátul duplakerék <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Rá kell nevelni előző évben a népet, hogy a 17nél idősebb lányaikat is vigyék magukkal vásárolni... :D Nem rossz ötlet... Bár lehet, hogy akkor inkább a nyári kánikulára kellene időzíteni a dolgot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Szegény kapta az ívet :) A sok sok ívet.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Szegény kapta az ívet :) A sok sok ívet.. http://ultragaz.freeblog.hu/files/kep/szar_ugy.jpg Lesz.rom. Nah jó... én már nem :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Lesz.rom. Nah jó... én már nem :D :icon13: <_< Már nem nagyon látszana. Amúgy nézd meg megvannak a megalightjaid mert álmomba azt írtad fórumra, hogy kilopták őket... :) Bár nemtom hogy nyúltak a motortérbe de akkoris :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 <_< Már nem nagyon látszana. Amúgy nézd meg megvannak a megalightjaid mert álmomba azt írtad fórumra, hogy kilopták őket... :D Bár nemtom hogy nyúltak a motortérbe de akkoris -_- Lopnak itt mindent... :) De az izzók mondjuk spec. megvannak még. (legalábbis fél órája amikor kiszálltam az autóból, még megvoltak :icon13: ) Újabban elég sokat megyek éjszaka is. Lehet hogy feltűnt volna ha nem lennének meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Lopnak itt mindent... :) De az izzók mondjuk spec. megvannak még. (legalábbis fél órája amikor kiszálltam az autóból, még megvoltak :D ) Újabban elég sokat megyek éjszaka is. Lehet hogy feltűnt volna ha nem lennének meg <_< :icon13: Lehet..... Legutóbb azt álmodtam Ribivel, hogy valami alkesz opeles a találkozón leszívta belőle az ablakfosó molyadékot mert elfogyott a pia :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 :) Lehet..... Legutóbb azt álmodtam Ribivel, hogy valami alkesz opeles a találkozón leszívta belőle az ablakfosó molyadékot mert elfogyott a pia :D Azt tudom, azóta tiszta pálinkával töltöm, nehogy mérgezést kapjon valaki <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 :) Lehet..... Legutóbb azt álmodtam Ribivel, hogy valami alkesz opeles a találkozón leszívta belőle az ablakfosó molyadékot mert elfogyott a pia :D Te inkább a Lujzikával álmoggyá!!! :icon13: Azt tudom, azóta tiszta pálinkával töltöm, nehogy mérgezést kapjon valaki <_< Elképzelem, ahogy egy opeltalin négyen fekszenek a szélvédődön, és ordítják neked, hogy "Most nyomjad!!!!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Te inkább a Lujzikával álmoggyá!!! :D Szoktam vele is ;) Mikor világvége volt álmomba.. :) de én debrecen főterén mentem át az astrával 1 csomó döglött birkán :D <_< Azt tudom, azóta tiszta pálinkával töltöm, nehogy mérgezést kapjon valaki B) :icon13: :lol: Ne pocsékold a jóanyagot Elképzelem, ahogy egy opeltalin négyen fekszenek a szélvédődön, és ordítják neked, hogy "Most nyomjad!!!!" Amúgy számomra egyáltalán nem elképzelhetetlen dolog -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Te inkább a Lujzikával álmoggyá!!! -_- Elképzelem, ahogy egy opeltalin négyen fekszenek a szélvédődön, és ordítják neked, hogy "Most nyomjad!!!!" :icon13: :) :lol: Az érdekes az hogy ezt frankón el tudom képzelni :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts