Dáwid Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Akkor mond el, miért nem vettél? :lol: Amugy igaz az hogy nem csak a BMW sek között vannak bunkók. Én is szeretnék egyet majd. Valljuk be azért, hogy azok jobban össze vannak rakva mint a mi opeljeink. Tudom hogy lesz aki nem ért velem egyet, de a BMW-k és a Mercik öreg korukban is sokkal jobban egyben vannak. Persze mint mindig , itt is vannak kivételek, mielőtt bárki elkezdene példálózni. A nagy általánosságról beszélek. A terepjárósoknak sokkal nagyobb az arcuk mint a BMW sek többségének. És F astrást is láttam már nagyon bunkóskodni. Erről ennyit. Miért nem szóltál hogy mögöttem jössz? :) Megjegyzem haver 320-asát egy fehér astra kapta el :D <_< :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Akkor mond el, miért nem vettél? :D Amugy igaz az hogy nem csak a BMW sek között vannak bunkók. Én is szeretnék egyet majd. Valljuk be azért, hogy azok jobban össze vannak rakva mint a mi opeljeink. Tudom hogy lesz aki nem ért velem egyet, de a BMW-k és a Mercik öreg korukban is sokkal jobban egyben vannak. Persze mint mindig , itt is vannak kivételek, mielőtt bárki elkezdene példálózni. A nagy általánosságról beszélek. A terepjárósoknak sokkal nagyobb az arcuk mint a BMW sek többségének. És F astrást is láttam már nagyon bunkóskodni. Erről ennyit. Erről van szó :) Nem az autó hozza meg az arcát, hanem az arcához választ BMW-t, bár nekem mákom van, akinél szerelni szoktuk a kocsit, egy végtelenül normális gyerek, pedig volt már pár bmw je, és igaz nem ujak, de volt ami 4millát ért... 23éves létére szóval...de a másik sráccnak meglegujjabb bmwje van, és az is egy tök normális gyerek... tény hogy sok nagyképű bmw-s van... de nem mindegyik az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Akkor mond el, miért nem vettél? :) Amugy igaz az hogy nem csak a BMW sek között vannak bunkók. Én is szeretnék egyet majd. Valljuk be azért, hogy azok jobban össze vannak rakva mint a mi opeljeink. Tudom hogy lesz aki nem ért velem egyet, de a BMW-k és a Mercik öreg korukban is sokkal jobban egyben vannak. Persze mint mindig , itt is vannak kivételek, mielőtt bárki elkezdene példálózni. A nagy általánosságról beszélek. A terepjárósoknak sokkal nagyobb az arcuk mint a BMW sek többségének. És F astrást is láttam már nagyon bunkóskodni. Erről ennyit. Talán nem egyforma rétegnek készült a kettő. Egy BMW árából két Opel kijön. Nem az "egyszerű" embereknek készítették. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Kéne a francnak BMW....jó...ingyen nem fájna, de nem vennék az is tuti... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Ekkora geczi 1 melót ami ma volt.... Szét kellett verni a dobozokon szinte a kezünket, mert a kupakot nem rácsavarni kellett hanem ráütni.... Másrészt kint volt a picsába a melóhely, és már 6kor ott kellett lennem. Még jó hogy fater a verdát itthonhagyta mert elment pöstre,és mehettem autóval... Ja és csak 1 napos munka volt. 1 darab kupakolás 1,5 forintot ért. (igen egyegész öttized forintot) megcsináltunk 5X84 dobozt..... Nah? Mindenki 630 forintot kapott?? :lol: Megérte... :) :D <_< :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Kéne a francnak BMW....jó...ingyen nem fájna, de nem vennék az is tuti... :lol: Annyiba kerül egy nagyszerviz rajt, mint az én egész autóm. -_- Ekkora geczi 1 melót ami ma volt.... Szét kellett verni a dobozokon szinte a kezünket, mert a kupakot nem rácsavarni kellett hanem ráütni.... Másrészt kint volt a picsába a melóhely, és már 6kor ott kellett lennem. Még jó hogy fater a verdát itthonhagyta mert elment pöstre,és mehettem autóval... Ja és csak 1 napos munka volt. 1 darab kupakolás 1,5 forintot ért. (igen egyegész öttized forintot) megcsináltunk 5X84 dobozt..... Nah? Mindenki 630 forintot kapott?? B) Megérte... :) :D <_< :icon13: Villanydoboz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Ekkora geczi 1 melót ami ma volt.... Szét kellett verni a dobozokon szinte a kezünket, mert a kupakot nem rácsavarni kellett hanem ráütni.... Másrészt kint volt a picsába a melóhely, és már 6kor ott kellett lennem. Még jó hogy fater a verdát itthonhagyta mert elment pöstre,és mehettem autóval... Ja és csak 1 napos munka volt. 1 darab kupakolás 1,5 forintot ért. (igen egyegész öttized forintot) megcsináltunk 5X84 dobozt..... Nah? Mindenki 630 forintot kapott?? -_- Megérte... :D <_< :icon13: :lol: NEM. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Kéne a francnak BMW....jó...ingyen nem fájna, de nem vennék az is tuti... :D Annyiba kerül egy nagyszerviz rajt, mint az én egész autóm. <_< Mondta nektek valaki hogy vegyetek? :) :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Mondta nektek valaki hogy vegyetek? :) :lol: Senki ... csak véleményt nyílvánítottam :D Nálam más márka a befutó...és az álom jármű <_< De!!! Most a legjobb az a fehér Astra ami a nevemen van...tehát az enyém :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 villanydoboz? Nem, hajzselés doboz.. ilyen tubusokra rácsapni a kupakot.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Mondta nektek valaki hogy vegyetek? :) <_< Azt nem. De a pénztárcám viszont mondta hogy "NEM". :D Nem, hajzselés doboz.. ilyen tubusokra rácsapni a kupakot.. Akko szójjá be. (Mondjuk te már csak második lehetsz. Lehet tippelni ki volt az első... :icon13: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Akko szójjá be. (Mondjuk te már csak második lehetsz. Lehet tippelni ki volt az első... <_< ) :) Nem szótam be :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 :) Nem szótam be <_< Tudtam én hogy te villanyász vagy ...? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Já, válasz jött? Most éppen mire ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Tudtam én hogy te villanyász vagy ...? :) :D <_< :icon13: :lol: Ennek a beszélgetésnek nincs sok információtartalma B) Milyen villanyász? Milyen villanydoboz? Miről van szó? -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Van ott meriva opc is... B) Já, válasz jött? Zafira OPC esetleg ? :) :D <_< :icon13: Ennek a beszélgetésnek nincs sok információtartalma -_- Milyen villanyász? Milyen villanydoboz? Miről van szó? :lol: A mai munkád. Hogy milyen doboz meg milyen kupak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 :) :D <_< :icon13: Ennek a beszélgetésnek nincs sok információtartalma -_- Milyen villanyász? Milyen villanydoboz? Miről van szó? :lol: B) :D ;) :D :P mint a vadász ... de te villanyász...szerinte :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 :D <_< :icon13: :lol: -_- mint a vadász ... de te villanyász...szerinte B) A villanyász az a villanyszerelő. (Vagy esetleg még lehet ménküszerelő is. :) Na jó befejeztem.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 :) :D <_< :icon13: :lol: mint a vadász ... de te villanyász...szerinte :D A mai munkád. Hogy milyen doboz meg milyen kupak. Jaaaaa ééértem -_- Nem vagyok villanyász ;) Tanuló biztonságiőr vagyok, és vegyésztechnikus B) Viszont munkahiány miatt, és munkanélküliség miatt, 630 Forintért szarrávertem a kezemet a mai napon... :D Szar alkalmimunka Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 A villanyász az a villanyszerelő. (Vagy esetleg még lehet ménküszerelő is. :) Na jó befejeztem.) Valahogy sejtettem hogy a villanyszerelőre gondoltál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Valahogy sejtettem hogy a villanyszerelőre gondoltál :) Péter! Régen voltál msnen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Mondta nektek valaki hogy vegyetek? :) <_< Nem kell azt mondani, én mondás nélkül is fogok :D de az legalább 5 év :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Péter! Régen voltál msnen! <_< Tudom...ma telepítem újra :) este leszek már :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Nem kell azt mondani, én mondás nélkül is fogok :) de az legalább 5 év :D 5 év múlva lesz egy eladó Astra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Akkor mond el, miért nem vettél? <_< Amugy igaz az hogy nem csak a BMW sek között vannak bunkók. Én is szeretnék egyet majd. Valljuk be azért, hogy azok jobban össze vannak rakva mint a mi opeljeink. Tudom hogy lesz aki nem ért velem egyet, de a BMW-k és a Mercik öreg korukban is sokkal jobban egyben vannak. Persze mint mindig , itt is vannak kivételek, mielőtt bárki elkezdene példálózni. A nagy általánosságról beszélek. A terepjárósoknak sokkal nagyobb az arcuk mint a BMW sek többségének. És F astrást is láttam már nagyon bunkóskodni. Erről ennyit. Azért nem vettem BMW-t mert minden apró sz@r pont egy nullával több az összeg végén és talán nem is tudnám kihasználni....ja és ott a legkellemetlenebb: mi a szőrömet kezdenék egyszerre annyi csajjal???... Lehet akkor csak kisvárosban meg vidéken van az, hogy valaki elad fél hektár pityókaföldet meg 2 tehenet és vesz magának egy 93-as mocskot annak egyből akkora a feszületi indexe, hogy beszarsz...nem beszélve arról akinek mát futja egy 98-as modelre. :) Az újabb modelekbe nem is merek belebocsátkozni... 30-40 ezer ojróért kérem legyen is összerakva egy autó és ha az opel is így össze lett volna rakva akkor most egyikünknek sem lenne opelje bár a JAstra és az Insignia picit cáfol ebben a témában...az össze van rakva de egyikünknek sem lessz Insigniája mostanában ebben szinte biztos vagyok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts