Tiv. Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Feltéve ha jók az érintkezők.... Miért ne lenne jó? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Sok rajta a lik. De tudtam hogy a "monzáshoz" lyukadunk ki :) :D Van ott meriva opc is... <_< Minden relatív, szerintem pont elgendő :icon13: :lol: Já, válasz jött? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Volt már itt valakinek vesekő zúzása? Csak érdeklődnék mire számítsak. Egy hónap mulva megyek. A jobb oldalon van egy 11x7 milis kavics. Túl lehet élni? :) Maga a kőzúzás nem fájdalmas mert ultrahanggal történik. Ami lényegesebb, hogy fogyassz rengeteg, mondom RENGETEG folyadékot, hanem olyan suttyó érzés lessz brunyálni, hogy kilövöd magad a Holdra!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 J0hnny-nak sok szeretettel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Miért ne lenne jó? :) Az én első dudagombom töröttre volt ütve :D (lehet hogy kicsit idegbajos volt az előző tulaja az autónak? <_< ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Az én első dudagombom töröttre volt ütve :) (lehet hogy kicsit idegbajos volt az előző tulaja az autónak? :D ) A mostani meg a közepében az Opel jelet törte el <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 A mostani meg a közepében az Opel jelet törte el :lol: Ez nem idegbeteg, csak besz.rt egy nagy autós kiscsajtól :) <_< :icon13: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Ez nem idegbeteg, csak besz.rt egy nagy autós kiscsajtól :) <_< :icon13: :D :lol: Amúgy már sikerült elhagynom a csomiajtóról az Opel logót, sikerült szerválni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 <_< Amúgy már sikerült elhagynom a csomiajtóról az Opel logót, sikerült szerválni? Nem. A következő adag alkatrészem még nem jött meg :) Pedig már kezdek morcos lenni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 J0hnny-nak sok szeretettel :) Mée pont nekem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Mée pont nekem? :) BMW-BMW :D Bár nem cápa, de legalább törött... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Mée pont nekem? :D Látod milyenek? Mindig feltépik a régi sebeket :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Mée pont nekem? :D Úgy rémlik, hogy Te különösen lájkolod az őrültködő "bömösösöket" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Mée pont nekem? <_< Azt magyarázza meg valaki nekem, hogy mitől nagyobb arc akinek BMW-je van??? Mindenhol ezt látni...akinek Bömöse van annak az arcmérete is egyenesen arányos a köbcentivel. Ne vicceljünk már, a szürke árából (ami 14 ezer ojró volt) vehettem volna egy 2007-es 525-öst. Egyszerüen nem tudom felfogni...ez a három betü miért jogosítja fel a tulajokat, hogy ne ismerjenek sem istent, sem embert sem törvényt....minden villanyoszlop helyett világító BMW-ket akarok látniiiii!!!!!!! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Azt magyarázza meg valaki nekem, hogy mitől nagyobb arc akinek BMW-je van??? Mindenhol ezt látni...akinek Bömöse van annak az arcmérete is egyenesen arányos a köbcentivel. Ne vicceljünk már, a szürke árából (ami 14 ezer ojró volt) vehettem volna egy 2007-es 525-öst. Egyszerüen nem tudom felfogni...ez a három betü miért jogosítja fel a tulajokat, hogy ne ismerjenek sem istent, sem embert sem törvényt....minden villanyoszlop helyett világító BMW-ket akarok látniiiii!!!!!!! :icon13: <_< Haver is lecsapta a 320coupe elejét, úgy hogy ő gyakorlatilag nem is mozgott :lol: -_- (hibátlan, szalonállapotú e36 kúpé dojcsoktól, 1 éve hozta be, fél éve törötten áll az udvaron... :D ) Nem csak BMW-sből van hülye, de ha valakinek elmegy az agya, és kitapossa a szemét az autónak ami éppen alatta van, akkor sz.pás lehet. Ha ez az autó hátul hajt, akkor a hülyegyereknek esélye nincs megfogni, ő csak egyenesbe tudta tolni neki. Amúgy ezek a dögök tényleg kihoznak az emberből valami egész mást, mint ahogy egyéb autókat vezetne B) Ha hátul teperős van alattam, én is bacom neki, pedig nyugodt ember vagyok :) (DR-ben milyen lehetne az ember, ha nem nyugodt... :D ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Haver is lecsapta a 320coupe elejét, úgy hogy ő gyakorlatilag nem is mozgott <_< :icon13: (hibátlan, szalonállapotú e36 kúpé dojcsoktól, 1 éve hozta be, fél éve törötten áll az udvaron... :D ) Nem csak BMW-sből van hülye, de ha valakinek elmegy az agya, és kitapossa a szemét az autónak ami éppen alatta van, akkor sz.pás lehet. Ha ez az autó hátul hajt, akkor a hülyegyereknek esélye nincs megfogni, ő csak egyenesbe tudta tolni neki. Amúgy ezek a dögök tényleg kihoznak az emberből valami egész mást, mint ahogy egyéb autókat vezetne :lol: Ha hátul teperős van alattam, én is bacom neki, pedig nyugodt ember vagyok :) (DR-ben milyen lehetne az ember, ha nem nyugodt... -_- B) ) Linkelj egy videót DR-el rükiben ha nagy a pofád :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Linkelj egy videót DR-el rükiben ha nagy a pofád :) Hááát... egyszer régen olyan is volt, de akkor még a régi mocival, és 40 másodperc alatt kinyomtam belőle annyi olajat hogy a nívópálca ne érjen bele, barátnőm meg 3 napig nem volt hajlandó beülni mellém az autóba :icon13: :lol: :D <_< De mivel DR-ben nyugodt vagyok, ezért ilyen videó már nem lesz -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Najsz88 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Szép! :D Az első ajtód, ha a képen rendesen be van csukva, akkor lóg egy kicsit, látszik az oldalsó csíkon, nincs vonalban a hátsó ajtóval. Az első index miért áll olyan érdekesen? Az első ajtó szerintem lóg 1 kicsit... azt hogy lehetne beállítani? Az első index pedig szerintem cserés volt és szarul rakták be... vagy pedig pasz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Az első ajtó szerintem lóg 1 kicsit... azt hogy lehetne beállítani? Az első index pedig szerintem cserés volt és szarul rakták be... vagy pedig pasz :lol: Tiszta szívás ha szép az autó :) Minden apró kis hülyeséget ki lehet szúrni rajta. Nekem nincs két elem az elején ami egyformán áll, így nem is veszi észre senki hogy nem jól áll az index :D <_< :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Najsz88 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Tiszta szívás ha szép az autó :) Minden apró kis hülyeséget ki lehet szúrni rajta. Nekem nincs két elem az elején ami egyformán áll, így nem is veszi észre senki hogy nem jól áll az index :D <_< :icon13: LOL :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Tiszta szívás ha szép az autó :) Minden apró kis hülyeséget ki lehet szúrni rajta. Nekem nincs két elem az elején ami egyformán áll, így nem is veszi észre senki hogy nem jól áll az index :D <_< :icon13: Erre mikor én kérdeztem a múltkor, hogy miért nem teszel be fehér indexbúrát, akkor azt mondtad, hogy az nem áll benne jól. Ki érti ezt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Erre mikor én kérdeztem a múltkor, hogy miért nem teszel be fehér indexbúrát, akkor azt mondtad, hogy az nem áll benne jól. Ki érti ezt? <_< Nem is. Piroson hogy néz má' ki a fehér index :) Nekem sokkal jobban tetszik a sárgával (főleg ha egy picit hozzásötétítem majd a hátsókhoz) Ez a szanaszét-front csak ideiglenes, még nem tudtam összeszedni magam, hogy rendesen meg legyen csinálva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Nem is. Piroson hogy néz má' ki a fehér index :) Nekem sokkal jobban tetszik a sárgával (főleg ha egy picit hozzásötétítem majd a hátsókhoz) Ez a szanaszét-front csak ideiglenes, még nem tudtam összeszedni magam, hogy rendesen meg legyen csinálva :D Az enyémen jól! Sőt!!! <_< Kár, hogy a baloldali kontakthibás, és folyton mocitetőnyitás + vezeték baszogtatásos gyorsjavítás szükséges. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Az enyémen jól! Sőt!!! :icon13: Kár, hogy a baloldali kontakthibás, és folyton mocitetőnyitás + vezeték baszogtatásos gyorsjavítás szükséges. Hááát nemtom, izlések meg ficamok, de nekem akkor is a tavaly nyári kinézet a cél <_< Nekem a sárga tetszik rajta :) Nah jó... a tavaly előtti télivel is kiegyeznék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Azt magyarázza meg valaki nekem, hogy mitől nagyobb arc akinek BMW-je van??? Mindenhol ezt látni...akinek Bömöse van annak az arcmérete is egyenesen arányos a köbcentivel. Ne vicceljünk már, a szürke árából (ami 14 ezer ojró volt) vehettem volna egy 2007-es 525-öst. Egyszerüen nem tudom felfogni...ez a három betü miért jogosítja fel a tulajokat, hogy ne ismerjenek sem istent, sem embert sem törvényt....minden villanyoszlop helyett világító BMW-ket akarok látniiiii!!!!!!! :D :) Akkor mond el, miért nem vettél? <_< Amugy igaz az hogy nem csak a BMW sek között vannak bunkók. Én is szeretnék egyet majd. Valljuk be azért, hogy azok jobban össze vannak rakva mint a mi opeljeink. Tudom hogy lesz aki nem ért velem egyet, de a BMW-k és a Mercik öreg korukban is sokkal jobban egyben vannak. Persze mint mindig , itt is vannak kivételek, mielőtt bárki elkezdene példálózni. A nagy általánosságról beszélek. A terepjárósoknak sokkal nagyobb az arcuk mint a BMW sek többségének. És F astrást is láttam már nagyon bunkóskodni. Erről ennyit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts