Tiv. Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Minnyá megnézem. Kafer? <_< MIM pl. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 MIM pl. :) :D "Dobd ki a picsába, és adjál valami rendeset." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Najsz88 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Kapcsolat bontott OPEL alkatrész: Cím: 1162 Budapest, Szlovák út 26. Mail: info@alkatresz.eu Tel.: +36/1-409-44-40 Fax: +36/1-409-22-81 Mobil: 06 30 28 77 385 Guglival ezt találtam most hirtelen. Egészen kis bontó ez, mondjuk ahhoz képest, hogy mekkora van a soroksári úton... Itt van még csomó bontó: http://opel.bontodepo.hu/ Ha gondolod licitálhatsz az enyémre is, mert mondom van egy elfekvőben :) Csak szét kéne tudnom szedni, hogy beletegyem azt a membránt, mert az most ki van szedve belőle.. Köszi szépen! Nem tudom mi lesz még, az imént soroltam fel 1 jó pár kiadást ez egyenlőre háttérbe van. De azért köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Ebben mi olyen különleges van ? B) Ha valaki gumiabroncsokkal a hasán motorozik? Végülis semmi. ;) Nyugodtan írjatok, nem bántanak senkit a bácsik :D <_< :icon13: :lol: -_- Azért kivárom a végét, mit lehet tudni. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Ha valaki gumiabroncsokkal a hasán motorozik? Végülis semmi. :icon13: Azért kivárom a végét, mit lehet tudni. :) :D Téged bántanak, nyertél rá előfizetést. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Téged bántanak, nyertél rá előfizetést. :D Őőő...izééé... feküdnöm kell már, köpött a maci. :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Kapcsolat bontott OPEL alkatrész:.......... Én többnyire náluk szoktam keresgélni, ha kell valami.......nem mondanám, hogy nagyon olcsók. Pontosabban van amit gombokért adnak, a kurrens vagy keresett cuccok viszont drágák. Pl. corsa hátsó ajtó 30000, astra caravan hátsó lökös 20000 (festetlen) csomagtér roló 20000....stb. Amit nem nagyon tudnak eladni az az olcsó. Viszont nagyon emberi módon foglalkoznak a vevővel...egyszer vettem zárat a hátsó ajtóra (1000 píz). Valamiről szóba kerültek a műszerfal izzók, a srác hátrament és hozott egy marékkal....ingyé. :) Amúgy ez a Patacsi bontója :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Őőő...izééé... feküdnöm kell már, köpött a maci. :) <_< Asszonyt átnevezted? :D ejjj. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Én többnyire náluk szoktam keresgélni, ha kell valami.......nem mondanám, hogy nagyon olcsók. Pontosabban van amit gombokért adnak, a kurrens vagy keresett cuccok viszont drágák. Pl. corsa hátsó ajtó 30000, astra caravan hátsó lökös 20000 (festetlen) csomagtér roló 20000....stb. Amit nem nagyon tudnak eladni az az olcsó. Viszont nagyon emberi módon foglalkoznak a vevővel...egyszer vettem zárat a hátsó ajtóra (1000 píz). Valamiről szóba kerültek a műszerfal izzók, a srác hátrament és hozott egy marékkal....ingyé. :) Amúgy ez a Patacsi bontója :icon13: Hát ezek tényleg szép összegek, bár összehasonlítási alapom nincs sok. Eddig háromszor voltam bontóban: Soroksári út, ez a vákuumos vacak amiről szó volt 2000 pénzbe került. Voltam itt a szlovák úton, motorháztető biztonsági zárért, 500 Ft meg vezérműtengelyért corsába, budaörsön valahol, az meg 10 e volt. Jófej volt az ember ott is, azt mondta, telefonban, hogy 10 ezer, helyszínen meg hogy 15ért szokták adni (volt vagy 2 hét telefonálás után). De telefonban még 10 volt. Na jó, akkor legyen 10. 15-ért is elhoztam volna, mert összes bontóból csak itt volt, és a vezérműtengely nem olyan, mint a csomagtérroló, hogy tud nélküle rohangálni az ember :D ja meg itt adtak egy marék szelephimbát is, meg szelepfedelet a tengelyhez, amivel nemigen mentünk sokra, de álúúmínijum <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Hát ezek tényleg szép összegek, bár összehasonlítási alapom nincs sok. Eddig háromszor voltam bontóban: Soroksári út, ez a vákuumos vacak amiről szó volt 2000 pénzbe került. Voltam itt a szlovák úton, motorháztető biztonsági zárért, 500 Ft meg vezérműtengelyért corsába, budaörsön valahol, az meg 10 e volt. Jófej volt az ember ott is, azt mondta, telefonban, hogy 10 ezer, helyszínen meg hogy 15ért szokták adni (volt vagy 2 hét telefonálás után). De telefonban még 10 volt. Na jó, akkor legyen 10. 15-ért is elhoztam volna, mert összes bontóból csak itt volt, és a vezérműtengely nem olyan, mint a csomagtérroló, hogy tud nélküle rohangálni az ember :) ja meg itt adtak egy marék szelephimbát is, meg szelepfedelet a tengelyhez, amivel nemigen mentünk sokra, de álúúmínijum :D budaörsön hol voltál bontóban? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Ha valaki gumiabroncsokkal a hasán motorozik? Végülis semmi. :D ÉS ? :) Te hogy vinnél motorral ennyi gumit ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 budaörsön hol voltál bontóban? :D itten eh: Név: AAX-COM Bt. Város: 2040 Budaörs (Pest megye) Cím: Stefánia u.32. Telefon: - Fax: - Mobil: (+3670) 531-7177 Skype: - Msn: - Nyitva: H-P: 9-17 Térkép: maps.google.com/maps?f=q&hl=hu&ge... E-mail: info@opelka.hu Web: www.opelka.hu Bazinagy telep ez is, és GPS szerint nincs 32 az utcában :) de attól még meg lehet találni Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 itten eh: Név: AAX-COM Bt. Város: 2040 Budaörs (Pest megye) Cím: Stefánia u.32. Telefon: - Fax: - Mobil: (+3670) 531-7177 Skype: - Msn: - Nyitva: H-P: 9-17 Térkép: maps.google.com/maps?f=q&hl=hu&ge... E-mail: info@opelka.hu Web: www.opelka.hu Bazinagy telep ez is, és GPS szerint nincs 32 az utcában :) de attól még meg lehet találni Jah, akkor vágom. Ismerem a tulajt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Közben szeretnék kicsit dicsekedni... Tisztulás után :) http://kepfeltoltes.hu/101013/2010-05-22_1...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/101013/2010-05-22_1...ltoltes.hu_.jpg Szép! :D Az első ajtód, ha a képen rendesen be van csukva, akkor lóg egy kicsit, látszik az oldalsó csíkon, nincs vonalban a hátsó ajtóval. Az első index miért áll olyan érdekesen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Ha eladunk egy autót, elvileg 5 napon belül be kell jelenteni az okmányiroda felé. De hogyan????E-mail, ajánlott levél, esetleg személyesen kell bemutatni az adás-vételit? Tudja valaki a választ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Ha eladunk egy autót, elvileg 5 napon belül be kell jelenteni az okmányiroda felé. De hogyan????E-mail, ajánlott levél, esetleg személyesen kell bemutatni az adás-vételit? Tudja valaki a választ? :) Személyes a tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 A dudám hol szól hol nem, püfölöm ütöm semmi, néha meg épp csak megérintem szól mint az állat... tippek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 A dudám hol szól hol nem, püfölöm ütöm semmi, néha meg épp csak megérintem szól mint az állat... tippek? Dudagombot kellene nyomni és nem a kormányt püfölni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 nincsmit, bár nemigen vágom, minek neked ebből a cuccból új (mármint másik)? próbálj belefújni/szívni. Ha benne van a membrán sztem nem lehet baja. Én 2000ért vettem bontóban, sajna ennyire sikerült lealkudni csak 3000ről. Pesten a szlovák úton van egy bontó, talán próbáld meg azt, ott elég piti összegekért sikerült eddig cuccot szereznem, bár csak egyszer voltam ott. Gondolom postázza is a srác. 500 Ft-ért adott biztonsági zárat motorháztetőre. Meg 1000-ért adott volna F Astra polcot is. Patacsiék. 2 telephelyes cég, de csak apró vackaik vannak bontós oldalon, pl.: egy nyomorult motorháztetőt nem tudtam kiszenvedni belőlük... :D Viszont olajat jó áron adtak a múltkor :) Ha szép kő, jó kő, astra kő, akkor vagy Debrecen, vagy a Zoli <_< :icon13: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 http://www.carstyling.hu/pic/buy/buy_161173.jpg 7x17 et41 ócsó Sok rajta a lik. budaörsön hol voltál bontóban? <_< Jah, akkor vágom. Ismerem a tulajt. :icon13: De tudtam hogy a "monzáshoz" lyukadunk ki :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Dudagombot kellene nyomni és nem a kormányt püfölni :D <_< :icon13: Ezért is jó a három küllős. Bárhol nyomom, szól a duda. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 :D <_< Ezért is jó a három küllős. Bárhol nyomom, szól a duda. :) Feltéve ha jók az érintkezők.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 A dudám hol szól hol nem, püfölöm ütöm semmi, néha meg épp csak megérintem szól mint az állat... tippek? Ha légzsákos, akkor átvezetőszalag csere, ha nem, akkor meg a bajuszkapcsoló tartóban lévő sárgaréz érintkező van elkopva. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 ÉS ? :D Te hogy vinnél motorral ennyi gumit ? Kocsival. :icon13: Egyszer vittem két komplett gyerekágyat biciklin, és még fel is ültem rá. Csak a kormányt nem tudtam elfordítani, ha kanyar jött le kellett szállni, és irányba fordítani a cangát. <_< Taxi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Sok rajta a lik. Minden relatív, szerintem pont elgendő :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts