zotya975 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 <_< :icon13: oké, ezeket én is végignéztem már. Személyes tapasztalatokra voltam kíváncsi. :lol: Ja, az még nincs szerencsére. Úgy tudom attól függ, mekkora darabokra "robbantják" szétt. Az asszony mondott valami olyat is, hogy a húgycsövön keresztül dugnak fel valamit....de á, ez biztos nem az, vedd úgy , hogy nem is mondtam. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Najsz88 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Lehet is vele <_< szép.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Beszarás. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Ja, az még nincs szerencsére. Úgy tudom attól függ, mekkora darabokra "robbantják" szétt. Az asszony mondott valami olyat is, hogy a húgycsövön keresztül dugnak fel valamit....de á, ez biztos nem az, vedd úgy , hogy nem is mondtam. :D :) Mond neki hogy ne mondjon ilyeneket. :icon13: :lol: Nem téged ijesztget most, hanem engem. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Mond neki hogy ne mondjon ilyeneket. <_< :icon13: Nem téged ijesztget most, hanem engem. :D Nők, katéterezik be a Pista bácsit, ne féljen papa, nem fog fájni! Aztán ezt meg honnan tudják?! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 ... http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/81..._1216210761.jpg Szép kocsi :D <_< :icon13: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Szép kocsi <_< :icon13: :lol: :) volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 volt :) Most is az :D csak gyári <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Most is az :) csak gyári :D igen rosszul írtam.... most is szép, csak akkor bitang volt.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 volt :) talán ezt egy kicsit a tegnapiért :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 talán ezt egy kicsit a tegnapiért B) :D Pedig nem is csináltam semmit ;) :) :D <_< :icon13: :lol: -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Sziasztok! Jobb helyre nem tudom feltenni kérdésem, mert azt se tudom mit akarok kérdezni. Talán elsősorban azt, hogy ez mi???? http://kepfeltoltes.hu/thumb/101013/128679...ltoltes.hu_.jpg A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Köszi a válaszokat előre is! Folyt. köv. :D Nekem ez a vacak okozott vákuumrendszer-problémákat. Egyszerűen csak szétesett. Egyszer észrevettem, összepattintottam, akkor még megvolt benne a membrán. Újra szétesett, akkor már elveszett belőle az a kis membrános cucc. A lényege ennek a vacaknak (szerintem), hogy egyirányúsítja a vákuumot. Talán próbálj meg a tetején levő kis csőbe belefújni, meg megszívni. Csak az egyiknek szabad mennie. Aztán amikor sikerült bontóból szereznem, hazaértem, és megtaláltam a membránját, szal nekem most kettő van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Najsz88 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Szép kocsi <_< :icon13: :lol: :D Nagyon szép autó, én is tennék fel gsi lököst de valahogy nem találok sehol... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Najsz88 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Nekem ez a vacak okozott vákuumrendszer-problémákat. Egyszerűen csak szétesett. Egyszer észrevettem, összepattintottam, akkor még megvolt benne a membrán. Újra szétesett, akkor már elveszett belőle az a kis membrános cucc. A lényege ennek a vacaknak (szerintem), hogy egyirányúsítja a vákuumot. Talán próbálj meg a tetején levő kis csőbe belefújni, meg megszívni. Csak az egyiknek szabad mennie. Aztán amikor sikerült bontóból szereznem, hazaértem, és megtaláltam a membránját, szal nekem most kettő van :) Helló CarTárs, MotorTárs, KasztniTárs :D Köszi a választ majd megpróbálok szerezni a bontóban. Remélem nem egy csillagászati összegű alkatrész. Most fogok venni hűtőt, téli gumit, fagyállózás, olajcsere. Kicsit sokba van ez a hónap <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Beszarás. :) Ebben mi olyen különleges van ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 igen rosszul írtam.... most is szép, csak akkor bitang volt.. Eltévedtél drágaságom ? :) :D <_< :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Valakinek esetleg ilyen autója...? Suz GSI...? :) http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels..._181855409.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Szép kocsi :D <_< :icon13: :) Szép, és baromi jó a kézifék benne, hogy ilyen lejtőn meg tud állni. :lol: -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Najsz! Jól néz ki a gép, hátulja ugye már kapott egy kicsit? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Valakinek esetleg ilyen autója...? Suz GSI...? :) http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels..._181855409.html Gti-t akart írni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Szép kocsi :icon13: :lol: -_- :) :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Najsz88 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Najsz! Jól néz ki a gép, hátulja ugye már kapott egy kicsit? :) Hallod te aztán tudsz valamit :D Honnan jöttél rá, amúgy igen egy tehetséges női sofőr gyönyörűen rám ugratott a pirosnál <_< :S Én még ki se szálltam a kocsiból a nő már sírt na mondom ######a... de aztán csak a fekete műanyag sérült meg (horzsolódott). Megígérte, hogy nem csinál többet ilyet és elbúcsúztunk de am előttem már szerintem komolyabban is törték, de szépen (szerintem) ki lett javítva... :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Hallod te aztán tudsz valamit :) Honnan jöttél rá, amúgy igen egy tehetséges női sofőr gyönyörűen rám ugratott a pirosnál :D :S Én még ki se szálltam a kocsiból a nő már sírt na mondom ######a... de aztán csak a fekete műanyag sérült meg (horzsolódott). Megígérte, hogy nem csinál többet ilyet és elbúcsúztunk de am előttem már szerintem komolyabban is törték, de szépen (szerintem) ki lett javítva... <_< Én sajnos a komolyabbat látom. A kilincsek feletti hajlat elvileg egyenesen fut végig a kocsi hosszán, a tiednek meg eltér az egyenestől a seggén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Najsz88 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Én sajnos a komolyabbat látom. A kilincsek feletti hajlat elvileg egyenesen fut végig a kocsi hosszán, a tiednek meg eltér az egyenestől a seggén. Valóban de írtam is, hogy komolyabban is lehetett törve. Mindenesetre biztos, hogy igyekszek mindent megadni neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Helló CarTárs, MotorTárs, KasztniTárs :) Köszi a választ majd megpróbálok szerezni a bontóban. Remélem nem egy csillagászati összegű alkatrész. Most fogok venni hűtőt, téli gumit, fagyállózás, olajcsere. Kicsit sokba van ez a hónap :D nincsmit, bár nemigen vágom, minek neked ebből a cuccból új (mármint másik)? próbálj belefújni/szívni. Ha benne van a membrán sztem nem lehet baja. Én 2000ért vettem bontóban, sajna ennyire sikerült lealkudni csak 3000ről. Pesten a szlovák úton van egy bontó, talán próbáld meg azt, ott elég piti összegekért sikerült eddig cuccot szereznem, bár csak egyszer voltam ott. Gondolom postázza is a srác. 500 Ft-ért adott biztonsági zárat motorháztetőre. Meg 1000-ért adott volna F Astra polcot is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts