Tiv. Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Amikor megvettem a kocsit a lányoktól kaptam egy plüsmacis illatosítót, vaníliát. Azóta hiába keresem ezt a vanília illatot nem találom akármennyit vettem az mind rágógumira hajaz. :D Egy vaníliarúd hosszában megvágva. Hónapokig vanília illat van a kocsiban. :) A rádio fölé tettem a kis polcra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Egy vaníliarúd hosszában megvágva. Hónapokig vanília illat van a kocsiban. :) A rádio fölé tettem a kis polcra. Egy éve is ez volt a téma... Azóta rájöttem, hogy hányingerem van a vanillia illattól :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Kell neked újat venni :D fogadjunk, hogy nem győzöd légfrissítővel eltakarítani belőle.. :) Nem talált nyenyenye. Van egy ionizálóm, helló szagok de az 1 év alatt szépen eltünt az amugy sem büdös új szag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Egy éve is ez volt a téma... Azóta rájöttem, hogy hányingerem van a vanillia illattól :) Az már rég volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 No comment. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 És az mekkora átmérőre? Hát most így sacperkábé 6 miliméteres délután lemérem ha kell pontosan. Egy vaníliarúd hosszában megvágva. Hónapokig vanília illat van a kocsiban. :) A rádio fölé tettem a kis polcra. Éééés olyant hol kapok? Egyszer vettem a tecsóban két hosszú barna valami volt, de az nagyon büdöset árasztott. Teszkós vaníliarúd? :lol: 3-as kép. <_< Hogy mik vannak! :D Szegény Omega! :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 3-as kép. :) Mi van veled ? Hisz >70 kg :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Nah vége a tegnapnak végre... :) Legalább beteg is vagyok <_< Reggel a Zafira elhagyta magát egy kicsit. (egy hengerrel kevesebbet volt hajlandó használni :D ) Trafó kuka... Mindegy, reggel le lett támasztva a szerelőnél, nem volt idő foglalkozni vele, mentünk melózni az enyémmel. Fater vezetett egész nap, mert ha előre néztem akkor folyt az orrom :icon13: ... Este olyan 8 körül mennénk vissza érte, 2-esen kisebb dugó. Elmászunk a körforgalomig, erre ott állnak a sünik, hogy teljes útzár, mert csattant egy motoros... menjünk vissza a kettesen, és jöjjünk vissza a másik irányból. Pont ekkor jött egy transit mögöttünk, őt beengedték. Néztünk hogy őt meg mé'. "ő a törött motorért jött, ő bemehet" Fater kiszól az ablakon, hogy "mi meg az autóért jöttünk." Sün visszanéz "milyen autóért?" "hátőőő... attól függ... milyen tört össze?" Nah akkor megint láttam csúnyán nézős sünt... Különleges tehetsége van hozzá, hogy az én autómból hergelje a kékeket állandóan :lol: -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Mekkor az astra agyméret ? 56,5 ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Mekkor az astra agyméret ? 56,5 ? aham.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Ez "######a..." :) Lehet maradnak a vonalnál faterék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelarc Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Sziasztok! Segítséget kérnék! Honnan tudok gyári váltógombot beszerezni? köszii :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 3-as kép. <_< Szerelmes vagyok :D Azok a szemek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Sziasztok! Segítséget kérnék! Honnan tudok gyári váltógombot beszerezni? köszii :) :D Újat szeretnél ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Öregnek azért van reakciója :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 nnnah... <_< Míg csinálom ezt a személy és vagyonőr cuccot, addig lehet lesz melóm :D De jóó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Szerelmes vagyok :D Azok a szemek... :) Menjjjé ismerkedni <_< http://www.facebook.com/profile.php?id=100000891311820 Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 ijen sárga dzsuva mitől lehet a fagyállóba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Ez engem is érdekelne. Mitől lehet rozsda színe, miközben meg -14 körül van az értéke. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Ez engem is érdekelne. Mitől lehet rozsda színe, miközben meg -14 körül van az értéke. nekem már a szintnél felvan tapadva az oldalára :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 nekem már a szintnél felvan tapadva az oldalára :S A havernak is az Omegában. Olyan színe van, mint a rozsdás víznek. Mint valami marha híg kávé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 nekem már a szintnél felvan tapadva az oldalára :S Az fel is lesz, elkerülhetettlen a korrózió sajnos. Időközönként cserélni kell, minőségi cuccra, és akkor nem lesz az egész egy merő rozsda, de mindig lesz benne. Felmentem tokajba, kb egy félóra alatt meg is lett az uj forgalmim, 585ftot kellett fizetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 nekem már a szintnél felvan tapadva az oldalára :S Anno a zöldben kivettem a hűtőket, kimostam majd feltöltöttem a rendszert desztvízzel. 2-3 napig így jártam vele, meg-meg pörgettem a vágent azt kapott friss piros cukros vizet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Felmentem tokajba, kb egy félóra alatt meg is lett az uj forgalmim, 585ftot kellett fizetni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 kinek van picike kislánya (3+)? nem pedo kérdés :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts