Opeles90 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Jó kis retro érzés meg van az ilyenektől nekem :icon13: Mindig Lada jut eszem róla... Van még az a kis tégelyes is, zselés cucc van benne, ülés alá lehet be hajítani...na nekem azokról típikusan WC illatosítú jut eszembe. Pedig tiszta jó érzés nyomkodni azt a zselét :lol: Nekem is a lada jut eszembe róla. De az a zselés...azt nem szeretem én se. Na meg vannak ezek az olajok, amiket oda a rádió fölé a szellőzőhöz kell tenni. Na olyat nem veszek mert 1 ismerősöm úgy járt hogy leesett az alja, kifolyt belőle az olaj és a kis polcról ráfolyt a rádióra. Az meg megadta magát. Szereted arborétumban érezni magad ? -_- Radar ellen nem véd ám :) Erdőbe vagyok tőle :D Természet illatos öle <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Erdőbe vagyok tőle :) Természet illatos öle :D <_< :icon13: :lol: -_- Mennyi volt a max, ami egyszerre volt a kocsiban ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Erdőbe vagyok tőle :) Természet illatos öle :D És milyen jó, ha hív a természet... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 :lol: -_- B) :D Mennyi volt a max, ami egyszerre volt a kocsiban ? ;) plüssállattal (még mostis fent van), cseresznyével, kókusszal, és ilyen levéllel 1ütt amin kívül volt még vanília alakú csepp,meg satöbbi, meg sok sok wunderbaum fa...háát vagy 30 körül. Mert csak a fácskákból volt vagy 20-25, és ezen kívül volt még 1 csomó cuccos, amiket leírtam. Akkor már az öreg szólt, hogy szedd már le mert zavar ez a rengeteg lógó.. :) És milyen jó, ha hív a természet... :D :D <_< :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Olyanom is volt, de 1 jóideje a fácskákat szeretem. Most is lóg vagy 10 darab...Van köztük 1 hónapos, van köztük 1 éves van köztük több mint 3 éves, az szép azért hagytam fent...De 1 garniturát már leszedtem... :D De azok is megvannak..akkor egyszerre leszedtem vagy 20-25 darabot :) Wunderbaum a kedvencem, abbólis volt már minden fajta... Tán narancsos még nem de az nem is kell túl wc illatosító szerű. A többit szeretem. Gyűjtöm őket amúgy ;) Én vaniliás wunder-t szoktam venni .... csak nem ugy használom ahogy rá van irva, hogy fokozatosan....hanem egyből kinyit :D <_< :icon13: :lol: -_- és ugy ha már 2 van bent egyszerre..na az halál B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 plüssállattal (még mostis fent van), cseresznyével, kókusszal, és ilyen levéllel 1ütt amin kívül volt még vanília alakú csepp,meg satöbbi, meg sok sok wunderbaum fa...háát vagy 30 körül. Mert csak a fácskákból volt vagy 20-25, és ezen kívül volt még 1 csomó cuccos, amiket leírtam. Akkor már az öreg szólt, hogy szedd már le mert zavar ez a rengeteg lógó.. :) Én félnék, hogy fajbeb&@[#sz egykanyarban ez a sok cucc :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Én félnék, hogy fajbeb&@[#sz egykanyarban ez a sok cucc :) :D Pont erre gondoltam én is ,Opeles90 barátunk te kábszeres vagy <_< Az a kép meg sokkolt picit, még mindig nem tudom ki verni annak a srácnak azt a fejet! Simán ki ült az arcára a meg lepetés és a fájdalom :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Én félnék, hogy fajbeb&@[#sz egykanyarban ez a sok cucc :) :D ááá nem bántanak <_< Én vaniliás wunder-t szoktam venni .... csak nem ugy használom ahogy rá van irva, hogy fokozatosan....hanem egyből kinyit :icon13: :lol: -_- B) :D és ugy ha már 2 van bent egyszerre..na az halál ;) Tegnap nagyon nagyon sokáig azt kerestem, de nem volt :( :( Nem kell oda 2 :D Van Wunderbaumból ilyen óriási nagy.. Az már tényleg akkora hogy zavarna a kilátásban is ha a mostani cuccok mellé felakasztanám Pont erre gondoltam én is ,Opeles90 barátunk te kábszeres vagy :D Az a kép meg sokkolt picit, még mindig nem tudom ki verni annak a srácnak azt a fejet! Simán ki ült az arcára a meg lepetés és a fájdalom :D A vagyonőr tanfolyamon is ugyanezt mondta az oktató.. :P Elkezdte sorolni, hogy régen a nagyhatalmú emberek ha azt mondták, hogy valami vagy, akkor az is vagy. És ültünk 3an az első padba... Kezdte velem a sorolást: "Te kábszeres, Te homokos, Te bűnöző " Erre Pisti (bűnöző) megszólal....Ez itt középen tényleg homokos :lol: Kiült jaja...de sok fácskája van, és az már félkirályság :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Vasárnap kipróbálok egy 1.6os 16V-es automata váltós caravan F astrát. Kiváncsi vagyok... :D Csak még svájci a rendszám. Szétrugdosom a v*****d ha benzines autókkal kezdessz nyomulni.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Szétrugdosom a v*****d ha benzines autókkal kezdessz nyomulni.. :) Csak kipróbáltam <_< Igaz nagyon bejött, de marad a fehér. Elvileg a héten megy kasztnishoz. Lehet a bőrt hamisítani... :D Műbőrt bele, meg 1 ilyet.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Csak kipróbáltam <_< Igaz nagyon bejött, de marad a fehér. Elvileg a héten megy kasztnishoz. Lehet a bőrt hamisítani... :D Műbőrt bele, meg 1 ilyet.. Nem bazz. Nem jött be és nem is ment és kész. Téma lezárva hanem veszek egy műbőr WB vagy megvárom a carbon mintásat... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Enyémben meg bőr illat van, vundertüzelő nélkül :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Enyémben meg bőr illat van, vundertüzelő nélkül :lol: Nekem is.. -_- De csak akkor ha éjszakára a hátsóülésen felejtettem a bőrkabátomat :D Nem bazz. Nem jött be és nem is ment és kész. Téma lezárva hanem veszek egy műbőr WB vagy megvárom a carbon mintásat... :) <_< :icon13: Nah jolvan, megyek dologra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 EPK cartárs! Valami nem stimmel az aláírásodban...lehet csak puszta véletlen de kérlek nézd át mégegyszer. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 sikeres műszaki :) 2esből 4esbe sorolták a környezetvédelmi kategóriámat, ezért mehetek okmányirodázni... üröm az örömben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Coupé... -_- Csak értesse meg már velem valaki miért is jó ha ferdén fotóznak le valamit.. :) Ezt a pontot módosítanám, 5 percre....utána úgyis elfelejtem :D <_< :icon13: :lol: Wunderbaum a kedvencem, abbólis volt már minden fajta... ) Van egy flakon Adidas deo spré oszt cső B) meg időnként sikerül bekormolni a bagóval de a nembagósok szerint "új" szaga van a kocsinak.. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 ... a nembagósok szerint "új" szaga van a kocsinak.. :) :D Mostmár tudom miért kurv@ büdösek az új autók. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Van egy flakon Adidas deo spré oszt cső :D meg időnként sikerül bekormolni a bagóval de a nembagósok szerint "új" szaga van a kocsinak.. <_< :icon13: Jaja enyémnek akkor volt ilyen szaga, amikor meghoztunk németországból. :lol: Utánna még 1-2 évig aztán annyi volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Jaja enyémnek akkor volt ilyen szaga, amikor meghoztunk németországból. <_< Utánna még 1-2 évig aztán annyi volt :) Kárpitiozd ujra a tetőkárpitot, és egy darabig uj szaga lesz... lehet nem uj autó szag, de uj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Kárpitiozd ujra a tetőkárpitot, és egy darabig uj szaga lesz... lehet nem uj autó szag, de uj :) Tavasszal megcsinálom, mert lóg. Eltüntél mostanába a fórumról. Há' mi van veled? Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 tud vki olcsón földnedves készbetont? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Napot. Légzsák talan kormány oszlopra fel lehet tenni légzsákos kormányt? Légzsák funkció nem érdekel. Multikormány a lényeg. Az átvezető karika ráfér, rámegy minden? A sima oszlopra? Vagy oszlop csere? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Napot. Légzsák talan kormány oszlopra fel lehet tenni légzsákos kormányt? Légzsák funkció nem érdekel. Multikormány a lényeg. Az átvezető karika ráfér, rámegy minden? A sima oszlopra? Vagy oszlop csere? Szerintem rámegy, kérdés milyen kormányt akarsz rátenni. B Vectra rámegy, de úgy tudom, G Astra nem. Javítsatok ki, ha tévedek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Szerintem rámegy, kérdés milyen kormányt akarsz rátenni. B Vectra rámegy, de úgy tudom, G Astra nem. Javítsatok ki, ha tévedek. Ez már tisztázva lett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts