Guest Sanci Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Olyan jó látni olyankor a fejüket amikor gúnyosan kérik a fólia műbizonylatát....és odaadom a kezébe "parancsoljon biztosÚR" :D A pocsékabb ettől már csak az amikor a központból lekérik az autó fotóit :D extra pofára esés, hogy úgy műszakizott csont nélkül.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 A pocsékabb ettől már csak az amikor a központból lekérik az autó fotóit :D extra pofára esés, hogy úgy műszakizott csont nélkül.. :D Nekem olyat még nem csináltak :D :D Jaj most hétvégén... nagyeszű nagyapám azzal csesztetett hogy menjek rendőrnek.... :) Hát nem fogok.. És még felháborodott az öreg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Nekem olyat még nem csináltak B) :icon13: Jaj most hétvégén... nagyeszű nagyapám azzal csesztetett hogy menjek rendőrnek.... :D Hát nem fogok.. És még felháborodott az öreg :lol: Akkor majd figyeld a monitort jobb 1-nél ha nagyon ráérnek kinlódni ;) Stabil szakma :) autópályára még vissza is mennék :D csak ugye nekem már nem lehet ha akarnék sem.. <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Oké, akkor ott a Fiat Grande Putno 1,9 multijet dízellel. Megfelel az úrnak? <_< Nekem annyira mindegy :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Vele beszélgettem a megállóban, mikor betoltad azt a hűűűje fejedet. :) Tudod, okos lány. :D Milyen megállóban ? <_< :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Milyen megállóban ? :) :D Brnoi metrómegállóban. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Brnoi metrómegállóban. <_< Ne maszatolj :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Najsz88 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Sziasztok! Ma szembesültem vele, hogy eldurrant a hűtőm. Számtalan bontót felhívtam, de egyik se mondott túl sok jót... 1 helyen van ott 8000Ft. Ezt egy kicsit sokallottam. Ezúton szeretnék megkérdezni itt mindenkit, hogy nincs e esetleg elfekvőbe neki 1 1.4 8V kombi astrába való hűtője. Tudom, hogy nem ide kellene felraknom a kérdésem, de úgy gondolom ez a legaktívabb része a fórumnak és nekem ez most nagyon fontos. Minden megoldás érdekel (kivéve az új). Üdv.: Najsz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Céééép.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 http://s6.images.www.tvn.hu/2010/10/11/16/...957c2f9830b.jpg Céééép.. <_< :) :D Nagyon ott van :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 :) :D Nagyon ott van :lol: Még ha lájvban látnád -_- gyönyörű szép.. <_< :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Még ha lájvban látnád :icon13: gyönyörű szép.. :) :D Ha lájvban látnám, akkor mégjobban lájkolnám :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Ha lájvban látnám, akkor mégjobban lájkolnám <_< :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 :icon13: :D <_< Link Oké...rendben....öreg, szép állapot nagyon nagyon, de..... azért álljon már meg a menet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Link Oké...rendben....öreg, szép állapot nagyon nagyon, de..... azért álljon már meg a menet <_< Ezt én inkább ritkaságnak nevezném B) akárcsak ez a 850-es Fiat :lol: Tegnap Mátrafüreden blokkolt nagyfater -_- na az aztán tiptop állapotban volt :icon13: meg is akartam állni körbefotózni csak sietősben voltunk hazafele mert korán volt a reggel :) 2-kor :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 <_< :icon13: Link Oké...rendben....öreg, szép állapot nagyon nagyon, de..... azért álljon már meg a menet :) 24LE :D .....Kész röhej a 140-es felirat a kilométerórán :lol: -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 24LE :D .....Kész röhej a 140-es felirat a kilométerórán :icon13: :lol: Lehet de egy haveromén kiakasztottam 1x előzés közben a 4-esen :D :) tudom csúnya dolog volt megzavarni de ha az a hüle képes volt kiküldeni az 1-esből a szinkront akkor ez már nem volt egy nagy rontás -_- viszont a kispolák egy fíling B) :D Zsír lenne egy ilyen ;) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 azt hittem inkább hízlalnád :) Nem vagyokm irígy, hagyok másnak is. :D Sziasztok! Ma szembesültem vele, hogy eldurrant a hűtőm. Számtalan bontót felhívtam, de egyik se mondott túl sok jót... 1 helyen van ott 8000Ft. Ezt egy kicsit sokallottam. Ezúton szeretnék megkérdezni itt mindenkit, hogy nincs e esetleg elfekvőbe neki 1 1.4 8V kombi astrába való hűtője. Tudom, hogy nem ide kellene felraknom a kérdésem, de úgy gondolom ez a legaktívabb része a fórumnak és nekem ez most nagyon fontos. Minden megoldás érdekel (kivéve az új). Üdv.: Najsz! 8 ezerért ajándék lett volna, én 12-ért vettem Zamárdin amikor koccoltam a Blitzre menet és elszállt a hűttő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Nem vagyok irígy, hagyok másnak is. :icon13: 8 ezerért ajándék lett volna, én 12-ért vettem Zamárdin amikor koccoltam a Blitzre menet és elszállt a hűttő. Helyes :D Na de Zotya, a Balaton nem az ócó helyek közé tartozik <_< egyébként használt nem is ér többet, csak ha muszáj.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Helyes :D Na de Zotya, a Balaton nem az ócó helyek közé tartozik <_< egyébként használt nem is ér többet, csak ha muszáj.. :) Pedig Dita vitt el, nehogy meglássák a roncsot, mert akkor tudták volna, hogy sürgős. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Najsz88 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 8 ezerért ajándék lett volna, én 12-ért vettem Zamárdin amikor koccoltam a Blitzre menet és elszállt a hűttő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Pedig Dita vitt el, nehogy meglássák a roncsot, mert akkor tudták volna, hogy sürgős. :) Tényleg...Dita! Eltűnt mint az aranyóra :D Merre járkálsz te lány? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Tényleg...Dita! Eltűnt mint az aranyóra :D Merre járkálsz te lány? :icon13: Írta hogy nem lesz egy ideig, de rafkós a csaj, fent szokott lenni bejelentkezés nélkül is....lehet most is figyel. :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Hello mi??? Lacikám, nem vagy egyedül ezzel a tetősín nélküli dologgal, ma 3 olyan caravant is láttam, amin nem volt tetősín, eddig életemben nem láttam, csak a tiédet képen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts