spzoli Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Apám a 82 lóerős X20DTL B Vectra után mindig az én egy négyes Astrám hajtásával élvezkedik... :) Én ezért nem adom oda az öregemnek...még rászokna. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Én ezért nem adom oda az öregemnek...még rászokna. :D Különben is "csak egy opel" nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Különben is "csak egy opel" nem? :) Comboval járkál már egy jó ideje... :D bár az astra valszeg meglepné... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Comboval járkál már egy jó ideje... :) bár az astra valszeg meglepné... Csöppet. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Comboval járkál már egy jó ideje... :D bár az astra valszeg meglepné... Jah.... milyen jól megy az egyhatos :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Jah.... milyen jól megy az egyhatos :) :D A helyzettel tisztában van, csak nem tapasztalta még. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Jah.... milyen jól megy az egyhatos :) :D Tankolnád is? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Tankolnád is? :) :D 6.2 :D Jah, most a pályanappal lett vagy 8liter. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Tankolnád is? :D :D Én a sajátomat se szívesen tankolom, mert pénzbe kerül :D Amúgy meg persze... tankolok én szívesen bármit, repülőgépet is, funny cart is, akármit is, csak valaki más fizesse :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 :D Nem hibás, de ugye tudod, hogy mi a 101010 decimális értéke? :D 42 A válasz az életre, az univerzumra, mindenre. :D Valaki vegye el előle a a páleszt! :) Napgyilkos...... :D hát már értem!!!!! :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Valaki vegye el előle a a páleszt! :) Napgyilkos...... :D hát már értem!!!!! :P :D Ha még egy kis páleszt adtok neki, szerintem magát a kérdést is értelmezi! :D Biztos ott van az agya egyik lezárt traktusában...csak fel kell nyitni! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 1fok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 1fok :D Ütős pia :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Ütős pia :) :D De kóser! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 1.7DR után egyértelmű, hogy 1.6 16V 101 lóerős motorral majdnem behugyoz. :D :D áááh....Csak húz csak húz csak húz csak húz padlóra nyomom, agresszíven visszavált, leforgatja tiltásig, ahogy 1 barátom mondaná szinte a fejtámla lyukába beleprésel :) Nekem nagyon tetszik. Hát az 1.7DR egy nagy lomha disznó az 1.6 16V-hez képest. De azért szeretem az én kis dízelemet is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 áááh....Csak húz csak húz csak húz csak húz padlóra nyomom, agresszíven visszavált, leforgatja tiltásig, ahogy 1 barátom mondaná szinte a fejtámla lyukába beleprésel :) Nekem nagyon tetszik. Hát az 1.7DR egy nagy lomha disznó az 1.6 16V-hez képest. De azért szeretem az én kis dízelemet is :D Asszem sejted mit szeretnék mondani... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 áááh....Csak húz csak húz csak húz csak húz padlóra nyomom, agresszíven visszavált, leforgatja tiltásig, ahogy 1 barátom mondaná szinte a fejtámla lyukába beleprésel :) Nekem nagyon tetszik. Hát az 1.7DR egy nagy lomha disznó az 1.6 16V-hez képest. De azért szeretem az én kis dízelemet is :D Hrrrrrrrrrrrrrrr.......harap-harap :D Most képzeld el, hogy van V6 A korza is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Asszem sejted mit szeretnék mondani... :) :D :D Jah :D Most amúgy rohadt jól jött, hogy volt benne ABS... 120-130as tempónál egy macska kimászott elém, és ott állt az út közepén közbe csak nézett... Erős fékezés közbe nagyon jól jött, hogy ki is tudtam kerülni. Hrrrrrrrrrrrrrrr.......harap-harap :D Most képzeld el, hogy van V6 A korza is :P Bekerülnék 1 olyanba... :D Szörnyű hatalom lenne a kezembe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Jah :D Most amúgy rohadt jól jött, hogy volt benne ABS... 120-130as tempónál egy macska kimászott elém, és ott állt az út közepén közbe csak nézett... Erős fékezés közbe nagyon jól jött, hogy ki is tudtam kerülni. Bekerülnék 1 olyanba... :D Szörnyű hatalom lenne a kezembe :) ...és borzalmas szag a bokádig. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 ...és borzalmas szag a bokádig. :D :D azé neeeem :) Most amúgy faterom van nagyon oda azért, hogy ő erős autót akar venni. Mondja neki anya, hogy vegyenek egy 1.3as dízel ignist ( anya a hozzáértő :D ), hát..erős tiltakozás volt, hogy nem kell 1 olyan wc csésze. Fater most inkább arra ment rá, hogy kicsi autó legyen, nagy turbós dízelmotorral, és 5 évnél nem idősebb. Meg max másfél millát költenének rá. Szerintem nem nagyon van ilyen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Bekerülnék 1 olyanba... :D Szörnyű hatalom lenne a kezembe :) Demó aszondta, hogy erősebb fékezésnál a LET feneke is ágaskodik héha :D Akkor ez lehet egyből átbukik :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 azé neeeem :) Most amúgy faterom van nagyon oda azért, hogy ő erős autót akar venni. Mondja neki anya, hogy vegyenek egy 1.3as dízel ignist ( anya a hozzáértő :D ), hát..erős tiltakozás volt, hogy nem kell 1 olyan wc csésze. Fater most inkább arra ment rá, hogy kicsi autó legyen, nagy turbós dízelmotorral, és 5 évnél nem idősebb. Meg max másfél millát költenének rá. Szerintem nem nagyon van ilyen :D Akkor kell egy c corsa v6 cdtivel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 azé neeeem :) Most amúgy faterom van nagyon oda azért, hogy ő erős autót akar venni. Mondja neki anya, hogy vegyenek egy 1.3as dízel ignist ( anya a hozzáértő :D ), hát..erős tiltakozás volt, hogy nem kell 1 olyan wc csésze. Fater most inkább arra ment rá, hogy kicsi autó legyen, nagy turbós dízelmotorral, és 5 évnél nem idősebb. Meg max másfél millát költenének rá. Szerintem nem nagyon van ilyen :D Focus RS...szépen szól az 5 henger, és megy is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Focus RS...szépen szól az 5 henger, és megy is. :D ....hogy kicsi autó legyen, nagy turbós dízelmotorral, és 5 évnél nem idősebb..... Az RS ezek közül melyik ? :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 ....hogy kicsi autó legyen, nagy turbós dízelmotorral, és 5 évnél nem idősebb..... Az RS ezek közül melyik ? :) :D :D :D 5évnél nem idősebb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts