mélykék76 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Ez nem az te. Sín Tiv, nem mászóka :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 A csiszolt sín? Hát akkor mi? :) Ez caravan tetősín? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Ez caravan tetősín? :D Nem k&@#va mindegy ? Képzeld tovább :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Mondtam pár helyet, ahol át lehet vennni :) A közeljövőben megyek pestre úgyis... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Nem k&@#va mindegy ? Képzeld tovább :) :D Neked mindegy hogy dobozos sör, vagy sörösdoboz? Képzeld tovább. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Neked mindegy hogy dobozos sör, vagy sörösdoboz? Képzeld tovább. :) :D :D Amennyi sör iszom....igen :D :D :D :P Napgyilkos csávónak vegyél má a nevebe is sört, mert látom már mennyire remeg a keze :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Neked mindegy hogy dobozos sör, vagy sörösdoboz? Képzeld tovább. :) :D :D http://www.youtube.com/watch?v=wINa6b220Uo 0:50-től van 2 amin ilyen van. (lehet hogy van a videóban több is, én csak eddig néztem :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=wINa6b220Uo 0:50-től van 2 amin ilyen van. (lehet hogy van a videóban több is, én csak eddig néztem :) ) Az a MÁSZÓKA én a sínről beszéltem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 de szép :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Amennyi sör iszom....igen :) :D :D :D Napgyilkos csávónak vegyél má a nevebe is sört, mert látom már mennyire remeg a keze :P Téves. :D Valójában naplopót jelent. :P http://www.youtube.com/watch?v=wINa6b220Uo 0:50-től van 2 amin ilyen van. (lehet hogy van a videóban több is, én csak eddig néztem :D ) Teh. Nem arról van szó, hanem ami alá bemegy a falevél és utána beázik a tetőkárpit... értem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Téves. :D Valójában naplopót jelent. :D Csak hiszed, mint a duplázást :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Téves. :) Valójában naplopót jelent. :D Teh. Nem arról van szó, hanem ami alá bemegy a falevél és utána beázik a tetőkárpit... értem? :D Azt híjják tetőlécnek, ezt meg sínnek értem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Azt híjják tetőlécnek, ezt meg sínnek értem? :D Ember, olyat hogy kérlek a VAN-ról, ami nincs rajta ? :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Ember, olyat hogy kérlek a VAN-ról, ami nincs rajta ? :) :D :D fotosopp!!! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 de szép :D Az ám!!nekem is nagyon tetszik az egész úgy ahogy van! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 de szép :D Az a sárga A-Manta nekem jobban tetszik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Az a sárga A-Manta nekem jobban tetszik :) izlések kérdése Mester! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 de szép :D Az ám!!nekem is nagyon tetszik az egész úgy ahogy van! :) :D Pont ugyanezt láttam nálunk Várpalotán 2008 júniusában. :D Igen az meg az én Astrám hátul az a kék... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Pont ugyanezt láttam nálunk Várpalotán 2008 júniusában. :D Igen az meg az én Astrám hátul az a kék... :D http://asty.uw.hu/images/kep(523).jpg Hát nem is a GT a lényeg rajta, hanem az astra hátulja :D :) Anyáék mégse D corsát akarnak, hanem C corsát, 1.3CDTI, vagy 1.7est. Szerintetek milyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Hát nem is a GT a lényeg rajta, hanem az astra hátulja :D :) Anyáék mégse D corsát akarnak, hanem C corsát, 1.3CDTI, vagy 1.7est. Szerintetek milyen? SP azt mondja majd, hogy inkább 1.7, de van C téma is, meg népítélet. Ha engem kérdezel, akkor az egyik 1.3as, másik meg egy hetes :D Az utóbbi tehát frissebb :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 SP azt mondja majd, hogy inkább 1.7, de van C téma is, meg népítélet. Ha engem kérdezel, akkor az egyik 1.3as, másik meg egy hetes :D Az utóbbi tehát frissebb :) :D De ezekbe olyasmi motorok vannak, mint a G astrákba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Hát nem is a GT a lényeg rajta, hanem az astra hátulja :D :) Anyáék mégse D corsát akarnak, hanem C corsát, 1.3CDTI, vagy 1.7est. Szerintetek milyen? Az 1.7 tudtommal Isuzu, az 1.3 meg digó traktormotor, ez utóbbiról sok rosszat hallottam, úgyhogy sztem is inkább Isuzu. Az olaszok nem értenek a dieselmotorokhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 De ezekbe olyasmi motorok vannak, mint a G astrákba? Hát az ezrest leszámítva :D Meg gyakoribb corsában az 1.2-es mint a G-ben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Az 1.7 tudtommal Isuzu, az 1.3 meg digó traktormotor, ez utóbbiról sok rosszat hallottam, úgyhogy sztem is inkább Isuzu. Az olaszok nem értenek a dieselmotorokhoz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Az 1.7 tudtommal Isuzu, az 1.3 meg digó traktormotor, ez utóbbiról sok rosszat hallottam, úgyhogy sztem is inkább Isuzu. Az olaszok nem értenek a dieselmotorokhoz. Fater is az 1.7 mellett van. Engem őszintén szólva nem izgat, hogy milyet vesznek..övéké lesz úgyis. Csak gondoltam megkérdem itt, ne szívjanak már vele. Ahogy nézegettük a használtautókat sajnos nagyon kevés 1.7es van. 90% 1.3-as.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts