Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Le lehet csiszolni pl. az enyémet is?. mivel? Hogyan? :D

Igazából hatásosabb ha tűzbe dobod :) (komolyan. Én csiszoltam 3 napig mire aztmondtam hogy nem is rossz, unokatesóm autóján levőkről, nulla melóval hibátlanul lejött a festék amikor kiégett :D )

Elküldve

:)

sin.JPG

:D

Még nem :D

Amúgy bontós Sanyi is akart adni sínt..Meglátta a kocsit és mondta.. Na 5ezer forintért elviheted. Most kedvezményesen odaadom az 1 párt. 5ezer és tied.

Elküldve
Csiszolt áluminijum sín nem kő? :D A tiedhez még színben is jó lenne. (Bár pezsgőszínűre találtam ki, csak a szemét azóta eladta :) :D )

Dehogy adtam. :D

Elküldve
Nekem kell a tetősín. Lehet bele kapaszkodni részegen... :)

áhhááá... akkor Lacinak azé' nincs, mert nem akarja hogy összehányják az oldalát :D

Elküldve
Igazából hatásosabb ha tűzbe dobod :) (komolyan. Én csiszoltam 3 napig mire aztmondtam hogy nem is rossz, unokatesóm autóján levőkről, nulla melóval hibátlanul lejött a festék amikor kiégett :D )

Tehát gyujtsam fel a kocsit? :D :D

Hogy néz ki aluszínnel? Van kép?

Elküldve
Megveszed ?

Hümmmm...... ? :D :D

Veled ellentétben Tiv. betartja a fogadást és már panaszkodott hogy foglalja a helyet a kocsijában. :D

Ok. 7 körül leszek . Majd felhivlak nem sokára.

Rendben. :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.