Dáwid Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 :) :D :D :D Nekem is ezt mondtad Mee azóta se tudtam eladni :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Mee azóta se tudtam eladni :) :D :D :D :D :D Rontottam az üzletet? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Le lehet csiszolni pl. az enyémet is?. mivel? Hogyan? :D Igazából hatásosabb ha tűzbe dobod :) (komolyan. Én csiszoltam 3 napig mire aztmondtam hogy nem is rossz, unokatesóm autóján levőkről, nulla melóval hibátlanul lejött a festék amikor kiégett :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 :) :D :D Rontottam az üzletet? :D Még nem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Még nem :D Ugye az érthető, hogy milyen sín kell :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 :) :D Még nem :D Amúgy bontós Sanyi is akart adni sínt..Meglátta a kocsit és mondta.. Na 5ezer forintért elviheted. Most kedvezményesen odaadom az 1 párt. 5ezer és tied. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Csiszolt áluminijum sín nem kő? :D A tiedhez még színben is jó lenne. (Bár pezsgőszínűre találtam ki, csak a szemét azóta eladta :) :D ) Dehogy adtam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Dehogy adtam. :D Te is már csak tartalék ötlet voltál :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Te is már csak tartalék ötlet voltál :) :D :D Nekem kell a tetősín. Lehet bele kapaszkodni részegen... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Tehát nincs :D Te kényszerítetted ki... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Nekem kell a tetősín. Lehet bele kapaszkodni részegen... :) áhhááá... akkor Lacinak azé' nincs, mert nem akarja hogy összehányják az oldalát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Te kényszerítetted ki... :) http://komike.coldline.hu/images/mk76_double.jpg Nem rossz... én tuti megborultam volna azzal hogy tálcán lenne a GIMP :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 áhhááá... akkor Lacinak azé' nincs, mert nem akarja hogy összehányják az oldalát :D Helyette falun meg felcsapja a tehénszar meg a lószar :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Igazából hatásosabb ha tűzbe dobod :) (komolyan. Én csiszoltam 3 napig mire aztmondtam hogy nem is rossz, unokatesóm autóján levőkről, nulla melóval hibátlanul lejött a festék amikor kiégett :D ) Tehát gyujtsam fel a kocsit? :D :D Hogy néz ki aluszínnel? Van kép? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Tehát gyujtsam fel a kocsit? :D :D Hogy néz ki aluszínnel? Van kép? Stellákat hogy tudnánk elintézni? Ma be tudok menni esetleg Veszprémbe. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Te kényszerítetted ki... :) http://komike.coldline.hu/images/mk76_double.jpg Örülök, hogy a ps ennyire fekszik neked :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Tehát gyujtsam fel a kocsit? :) :D Hogy néz ki aluszínnel? Van kép? Kb így. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Stellákat hogy tudnánk elintézni? Ma be tudok menni esetleg Veszprémbe. :) Alkesssssz Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Örülök, hogy a ps ennyire fekszik neked :) Kár hogy módosítatlan eredeti kép... :D Alkesssssz Kussolj Bekkkssssz.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Stellákat hogy tudnánk elintézni? Ma be tudok menni esetleg Veszprémbe. :) Megveszed ? Hümmmm...... ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Stellákat hogy tudnánk elintézni? Ma be tudok menni esetleg Veszprémbe. :) Ok. 7 körül leszek . Majd felhivlak nem sokára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Megveszed ? Hümmmm...... ? :D :D Veled ellentétben Tiv. betartja a fogadást és már panaszkodott hogy foglalja a helyet a kocsijában. :D Ok. 7 körül leszek . Majd felhivlak nem sokára. Rendben. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Kb így. http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/16..._1276692277.jpg Ez nem az te. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Veled ellentétben Tiv. betartja a fogadást és már panaszkodott hogy foglalja a helyet a kocsijában. :D Mondtam pár helyet, ahol át lehet vennni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Ez nem az te. A csiszolt sín? Hát akkor mi? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts