FPepe Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Sziasztok! Autóbehozatallal kapcsolatosan kérdeznék pár kérdést :) Bár tudom, nem feltétlen ez a megfelelő hely ( OFF topic) de esetleg aki jártas jelenleg, majd talán tud a kérdéseimre is . Szeretnék Opel Astra F 3 ajtósat Németországból majd behozni ( a jövőben a kedvesemnek, mivel én nagyon elégedett vagyok a caravanommal :D) ) Az a kinti autó állapotok miatt elsősorban. Mi a menete egy ilyen behozatalnak? Milyen költségekkel lehet számolni? Illetve ha én a caravanomba szeretnék egy frissebb ( most 269e óra szerint X14NZ) motort beletenni , akkor annak milyen szabályai vannak , milyen eljáráson keresztül lehet? Köszi előre is a válaszokat és bocsi ha nagyon OFF topic lenne. Üdv, Norbi Autóbehozatallal kapcsolatban: regadót mindenképpen fizetni kell ilyenkor, egy kalkulátort is találsz itt:Link Ami a motorcserét illeti, csak azonos motorkódút tudsz egyszerűen cserélni (pl. X14NZ-t X14NZ-re), másmilyen motorra való csere elég súlyos összegekbe kerülhet. Kis segítség: Link Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoollanderhu Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Üdv! Évjárat korlátozás nincs, Forgalomba kell helyezni! Tehát befizeted a regisztrációs adót, eredetiség vizsgálat, Műszaki vizsga és kész is..... Ezen a linken ki tudod számolni hogy mennyi a regadó: http://www.euvonal.hu/regado.php Szia! Köszi a választ, kint amikor megvezsem nincs vmilyen biztosítási díj? Vagy ideiglenes rendszám , ott kivonni a forgalomból? A környezetvédelmi osztályokat honnan tudom? Pl.: X14NZ és X14XE és C16NZ az milyne osztályokba sorolható? Köszi a választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Szia! Köszi a választ, kint amikor megvezsem nincs vmilyen biztosítási díj? Vagy ideiglenes rendszám , ott kivonni a forgalomból? A környezetvédelmi osztályokat honnan tudom? Pl.: X14NZ és X14XE és C16NZ az milyne osztályokba sorolható? Köszi a választ! X14NZ és X14XE Euro2-es, ha '96 utáni, akkor simán 4-es besorolású. C16NZ Euro1-es, így csak 2-es besorolású. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Szüleim nekem is tavasszal akarnak hozni egy verdát németországból. Kiváncsi vagyok rá mit alkotnak majd. :D A mostani caravan is németországból jött. Még meg van az E betűs rendszáma :) Le kellett volna adni..de elfelejtődött. Azóta ott van a garázsban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Szüleim nekem is tavasszal akarnak hozni egy verdát németországból. Kiváncsi vagyok rá mit alkotnak majd. :D A mostani caravan is németországból jött. Még meg van az E betűs rendszáma :) Le kellett volna adni..de elfelejtődött. Azóta ott van a garázsban. :D Úgysem jó semmire :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Úgysem jó semmire :) Mindig minden jó valamire. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Úgysem jó semmire :) Hát nem. max kirakni a szobafalára mint emlék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Mindig minden jó valamire. :) Az eredeti funkcióját tekintve....úgy gondoltam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 De nagyon megragadt: E-52760 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Az eredeti funkcióját tekintve....úgy gondoltam :) Tudom hogy gondoltad. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Nekem nem sikerült levenni, állitolag lehúzó célszerszám kellene, de az nincs. Van még 1 megoldás amivel rá lehet segíteni, de azt inkább nem írom le....nem akarom, hogy szétverd véletlenül a kormányoszlopot :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Van még 1 megoldás amivel rá lehet segíteni, de azt inkább nem írom le....nem akarom, hogy szétverd véletlenül a kormányoszlopot :) :D Legközelebb használd a Jelez gombot, ha duplázol. :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Győr környéki Caravánosoknak 15.000-ért cuccok (motor-váltó nincs, de van műszerfal, ajtók, futómű, meg gondolom még pár dolog... :) KÉPEK (a 3. 4. képen lévő állapotban hírdetik) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Legközelebb használd a Jelez gombot, ha duplázol. :) :D :D :D Hol van duplázás ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Győr környéki Caravánosoknak 15.000-ért cuccok (motor-váltó nincs, de van műszerfal, ajtók, futómű, meg gondolom még pár dolog... :D KÉPEK (a 3. 4. képen lévő állapotban hírdetik) Te hoztál el valamit ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Hol van duplázás ? :D :) :D :D Te hoztál el valamit ? :D Ahogy elnézem a csomagtartó ajtó teleszkópot nem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Nekem köllene a két tetősín :) El tudja valaki hozni ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Hol van duplázás ? :D Én is töröltem volna, ha egy mezei user beszól nekem, ha admin lennék... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Én is töröltem volna, ha egy mezei user beszól nekem, ha admin lennék... :) Oldalmentés van ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Oldalmentés van ? :) Azt a végső esetben használom fel a bíróság előtt. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Azt a végső esetben használom fel a bíróság előtt. :D :) Tehát nincs :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Nekem köllene a két tetősín :D El tudja valaki hozni ? :D Csiszolt áluminijum sín nem kő? :D A tiedhez még színben is jó lenne. (Bár pezsgőszínűre találtam ki, csak a szemét azóta eladta :) :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Csiszolt áluminijum sín nem kő? :D A tiedhez még színben is jó lenne. (Bár pezsgőszínűre találtam ki, csak a szemét azóta eladta :) :D ) Micsoda ? :D fejtsd már kicsit ki ezt. Kép van ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Csiszolt áluminijum sín nem kő? :P A tiedhez még színben is jó lenne. (Bár pezsgőszínűre találtam ki, csak a szemét azóta eladta :) :D ) :D :D :D :D Nekem is ezt mondtad Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Csiszolt áluminijum sín nem kő? :D A tiedhez még színben is jó lenne. (Bár pezsgőszínűre találtam ki, csak a szemét azóta eladta :) :D ) Le lehet csiszolni pl. az enyémet is?. mivel? Hogyan? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts