Alex0403 Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 Jó az, ha egyből kap egy telet ? Ha a lakatos rendesen megcsinálja, és utána le van szakszerűen kezelve, akkor akár két telet is kaphat egyszerre :)
Peti85 Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 Drága. És nekem is van, ugyanilyen törött hátsólámpám. :D :)
Opeles90 Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 áááá Pista...muszáj, jön novemberben a műszaki. Mert ha nem jönne, valóban ezt a telet kihúznám vele. Dumáltam anyáékkal, tavasszal vesznek 1 másik autót, ez meg az enyém lesz. Aztán megcsináltatnám akkor. Bár ígyis én csináltatom meg. Csak a műszaki. Hangja is olyan mint 1 repedtfazéknak. Diónyi lyuk van a katalizátortól nem messze. Az is most nemrég lett ilyen. Multhét szombaton még normális hangja volt.
Dáwid Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 Küszöb1 Küszöb2 Jövőhéten megy lakatoshoz... Légyszi ne fikázzátok szét...Szegényt sajnálom :) Könnyítés :D így jobban megy :D áááá Pista...muszáj, jön novemberben a műszaki. Mert ha nem jönne, valóban ezt a telet kihúznám vele. Dumáltam anyáékkal, tavasszal vesznek 1 másik autót, ez meg az enyém lesz. Aztán megcsináltatnám akkor. Bár ígyis én csináltatom meg. Csak a műszaki. Hangja is olyan mint 1 repedtfazéknak. Diónyi lyuk van a katalizátortól nem messze. Az is most nemrég lett ilyen. Multhét szombaton még normális hangja volt. Így meg a hangja is megvan. Titta tunying :D
Guest Sanci Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 Hangja is olyan mint 1 repedt fazéknak. Diónyi lyuk van a katalizátortól nem messze. Az is most nemrég lett ilyen. Multhét szombaton még normális hangja volt. Hallottad volna az enyémet leömlő csővel :D bár a turbó hangját azért ki lehetett szűrni, hogy van :) ha gondolod egyik délután kiugrasz hozzánk és meghegesztem neked :D de ha többe kerül a lónyál idáig jönni akkor majd a küszöbökkel együtt befoltozza a kasznis.. :D
benel Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 Lekéstem a nagy forduló fotózásáról :) új kilincsek, új antenna, lefestett és átrakott téli kerekek, rohadó küszöb, új rádió :D
CoolAdam Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 Lekéstem a nagy forduló fotózásáról :D http://benel.hu/images/phocagallery/opel20..._l_dsc00777.jpg uhhh....ez azért bosszantó tud lenni! :D :D :)
Opeles90 Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 Hallottad volna az enyémet leömlő csővel :D bár a turbó hangját azért ki lehetett szűrni, hogy van :) ha gondolod egyik délután kiugrasz hozzánk és meghegesztem neked :D de ha többe kerül a lónyál idáig jönni akkor majd a küszöbökkel együtt befoltozza a kasznis.. :D Hát, már ha ott lesz a kasztnisnál úgyis megcsináltatjuk vele, de köszi Tesóm :P Tavasszal lesz legszebb az autó, ha az alucipők felkerülnek rá, na akkor lesz majd nagy élvezet ;) Könnyítés :D így jobban megy :D Így meg a hangja is megvan. Titta tunying :P Sufnyi :D Váltásnál még visszahörög mint valami zsiga :D
mélykék76 Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 áááá Pista...muszáj, jön novemberben a műszaki. Mert ha nem jönne, valóban ezt a telet kihúznám vele. Dumáltam anyáékkal, tavasszal vesznek 1 másik autót, ez meg az enyém lesz. Aztán megcsináltatnám akkor. Bár ígyis én csináltatom meg. Csak a műszaki. Hangja is olyan mint 1 repedtfazéknak. Diónyi lyuk van a katalizátortól nem messze. Az is most nemrég lett ilyen. Multhét szombaton még normális hangja volt. Ahamhamham, hát akkor kell :)
zotya975 Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 Csavar nélkül azéé mókás lenne :D Én nem szóltam volna, hogy tegye vissza a csavart, minek lelőni a poént? :D :P Mire való a fogyasztóvédelem? :) :D :D Most őszintén, van reális esély ebben az országban, hogy a kisembernek igazat adnak? :P Inkább fogadok két embert, és leveretem rajta, megérdemelné. :D Na a ritka dolgok egyike: kép ;) Nyamiiii! :D Leháloztam a hátsó falat, 15 méter hosszú, 3.5 méter magas, 9-kor kezdtem, 6-kor fejeztem be, közben ebédszünet. 500forintért szoktuk csinálni a cégnél négyzetméterét, és én 600-at kapok óránként. Az ugye 52.5X500=26500Forint, ebből én kapok 8X600=4800-at. És még azt mondja a fönök, hogy veszteséges a cég. :D
Dáwid Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 Én nem szóltam volna, hogy tegye vissza a csavart, minek lelőni a poént? :) :D Most őszintén, van reális esély ebben az országban, hogy a kisembernek igazat adnak? :P Inkább fogadok két embert, és leveretem rajta, megérdemelné. :D Nyamiiii! :D Leháloztam a hátsó falat, 15 méter hosszú, 3.5 méter magas, 9-kor kezdtem, 6-kor fejeztem be, közben ebédszünet. 500forintért szoktuk csinálni a cégnél négyzetméterét, és én 600-at kapok óránként. Az ugye 52.5X500=26500Forint, ebből én kapok 8X600=4800-at. És még azt mondja a fönök, hogy veszteséges a cég. :D A maradékot meg elviszi a Vitya :D :D
zotya975 Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 A maradékot meg elviszi a Vitya :D :D Micsoda? :)
Dáwid Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 Micsoda? :) Nem csoda, úgyis szétmoderálnak mindjárt úgyhogy nem szóltam :D
Guest Sanci Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 Esetleg egy jó állapotú A Veki valakinek? Egy haverom árulja.. :)
daykiller Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 :D bakker....ő legalább szóközöket hagyott........néha :D Körülbelül így néz ki az a rohadt hsz-e, mintha egybeírta volna. Mondjuk nem b?sztam ki vele, mert ahogy ír, ez neki könnyű feladat. :D Bezzeg ha minden helyesírási szabályt betartva írnék, lehet problémákba ütközne. :)
zotya975 Elküldve Október10, 2010 Elküldve Október10, 2010 Esetleg egy jó állapotú A Veki valakinek? Egy haverom árulja.. :) Nem rossz, kár hogy nem caravan. :D
zozor Elküldve Október10, 2010 Elküldve Október10, 2010 MindenképpaszétszedésutánfogjákmegtudnihogymiaproblémamitkellmegoldaniHaszerencs éjevanakkorcsakhftömítésmegegysíkoltatásDehamárszétszedtéklehetneeztaztcsinálnir a jtaÉsigazábólezahozzászólásomcsakazértvanmerttenemtanultálazáltalánosiskolábanír á sjeleketezértnemhasználodamimarháraidegesítőKöszönöm Ez kéész... :) De igazad van, elég sz@r így olvasni. :D Ha egy új embör olvassa a fórumot, nem tűnik fel, hogy azért a nép kb. 99%-a használ írásjeleket és ezért érthetőbb és olvashatóbb? Nem cseszegetésként írtam akit érint, de azért figyeljünk már oda egy kicsit, nem? :D
mélykék76 Elküldve Október10, 2010 Elküldve Október10, 2010 Nem rossz, kár hogy nem caravan. :D Vedd meg és csinálj azt belőle :) :D
zozor Elküldve Október10, 2010 Elküldve Október10, 2010 Jófej a köjök Visit My Website :) :D :D Mint a gyerekek: Visit My Website :D
moti Elküldve Október10, 2010 Elküldve Október10, 2010 Nagy csavart vissza is rakhatnád, hogy egy-két menetet de legyen rajta. Aztán kezdddddd el szépen tennyérrel ütni : jobb-bal-jobb-bal, fent-lent-fent-lent :) Nekem nem sikerült levenni, állitolag lehúzó célszerszám kellene, de az nincs. Nagy nehezen sikerült berakni a másik óraegységet beledezve, csak az egyik led nem müködik este vettem észre, amikor beraktam akkor mozgott a üvege, azthittem attól még jó, mostanába tuti nem szedem megint ki, nagyon nehéz így hogy ott van a kormány :S Még a km/h is csal 20km/h kb. :S 2esbe épp csak gurulok és 30at mutat, városba 60as sebességnél 80at mutat :/
spzoli Elküldve Október10, 2010 Elküldve Október10, 2010 Nekem nem sikerült levenni, állitolag lehúzó célszerszám kellene, de az nincs. Nagy nehezen sikerült berakni a másik óraegységet beledezve, csak az egyik led nem müködik este vettem észre, amikor beraktam akkor mozgott a üvege, azthittem attól még jó, mostanába tuti nem szedem megint ki, nagyon nehéz így hogy ott van a kormány :S Még a km/h is csal 20km/h kb. :S 2esbe épp csak gurulok és 30at mutat, városba 60as sebességnél 80at mutat :/ Pedig a kormánytól simán ki lehet venni az órát, és szerszám se kell a kormánylevételhez, csak póóóver.
Opeles90 Elküldve Október10, 2010 Elküldve Október10, 2010 Nekem nem sikerült levenni, állitolag lehúzó célszerszám kellene, de az nincs. Nagy nehezen sikerült berakni a másik óraegységet beledezve, csak az egyik led nem müködik este vettem észre, amikor beraktam akkor mozgott a üvege, azthittem attól még jó, mostanába tuti nem szedem megint ki, nagyon nehéz így hogy ott van a kormány :S Még a km/h is csal 20km/h kb. :S 2esbe épp csak gurulok és 30at mutat, városba 60as sebességnél 80at mutat :/ dehogy nehéz. Nekem még nyáron Dáwid és Sanci kb 5 perc alatt megcsinálták az út mellett este sötétbe, kis zseblámpa világításánál. Ledezéssel, próbálgatásokkal együtt :) Aztán amikor láttam hogy hoyg kell, a fordulatszámmérőset már egyedül csináltam. :D
Zoollanderhu Elküldve Október10, 2010 Elküldve Október10, 2010 Sziasztok! Autóbehozatallal kapcsolatosan kérdeznék pár kérdést :) Bár tudom, nem feltétlen ez a megfelelő hely ( OFF topic) de esetleg aki jártas jelenleg, majd talán tud a kérdéseimre is . Szeretnék Opel Astra F 3 ajtósat Németországból majd behozni ( a jövőben a kedvesemnek, mivel én nagyon elégedett vagyok a caravanommal :D) ) Az a kinti autó állapotok miatt elsősorban. Mi a menete egy ilyen behozatalnak? Milyen költségekkel lehet számolni? Illetve ha én a caravanomba szeretnék egy frissebb ( most 269e óra szerint X14NZ) motort beletenni , akkor annak milyen szabályai vannak , milyen eljáráson keresztül lehet? Köszi előre is a válaszokat és bocsi ha nagyon OFF topic lenne. Üdv, Norbi
Alex0403 Elküldve Október10, 2010 Elküldve Október10, 2010 Sziasztok! Autóbehozatallal kapcsolatosan kérdeznék pár kérdést :) .......... Üdv, Norbi Üdv! Évjárat korlátozás nincs, Forgalomba kell helyezni! Tehát befizeted a regisztrációs adót, eredetiség vizsgálat, Műszaki vizsga és kész is..... Ezen a linken ki tudod számolni hogy mennyi a regadó: http://www.euvonal.hu/regado.php
Recommended Posts