Dáwid Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Melyik szomszédomtól? :) a suzukistól? :D Huje. :D A Sanyitól. Jöttek erre autóért, úgyhogy megint egy autópálya-parkolóban boltoltunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Huje. :) A Sanyitól. Jöttek erre autóért, úgyhogy megint egy autópálya-parkolóban boltoltunk :D Nepperek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Huje. :) A Sanyitól. Jöttek erre autóért, úgyhogy megint egy autópálya-parkolóban boltoltunk :D Jaaaa :D :D Jó arc :D Örök hála neki a fordulatszámmérős óráért. Ja amúgy neki a caravanba digitálisan jelzi ki hogy hány Km-et futott a gép. Ahol nekünk pörög a kis vacak, ott neki kijelző van mindkét helyen. Tetszik nagyon. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Nepperek Jah... felháborító :D Jaaaa :D :D Jó arc :D Örök hála neki a fordulatszámmérős óráért. Ja amúgy neki a caravanba digitálisan jelzi ki hogy hány Km-et futott a gép. Ahol nekünk pörög a kis vacak, ott neki kijelző van mindkét helyen. Tetszik nagyon. :D Amikor én utoljára ültem benne, akkor még normális volt a számláló, csak egy piros fólia volt elé téve :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Amikor én utoljára ültem benne, akkor még normális volt a számláló, csak egy piros fólia volt elé téve :) Amikor megvettem az órát, (augusztus 15 körül) akkor már kijelzős volt. De vajon hogy csinálta? Neki isuzu dízel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Amikor megvettem az órát, (augusztus 15 körül) akkor már kijelzős volt. De vajon hogy csinálta? Neki isuzu dízel. Tom. Be is hörpizi a 7felet :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Tom. Be is hörpizi a 7felet :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Amúgy élőben olyan érdekes látvány...messziről jól néz ki, de ahogy közeledsz úgy megy lefele a lejtőn. Nő az orra, közelről a szemedet is kiveri az orra... :P ;) :D Én amúgy átalakított autót nem vennék soha. Valszeg előző tulaj mivel tudta hogy el fogja adni, taposta neki keményen..meg amúgyis. Ha építek autót, azt magamnak építem. A Debreceni fórumon is azért szívóztam azzal a sráccal aki megvette a Robi féle kadettet, mert milyen már?! A tapasztalat? :P Egye fene, sötétben nem látszik :) csak fáj.. :D :P Na annak aztán volt egy hozzászólása :D ;) na mondom ez kíííísz egy gyerkőc lehet.. ;) Arra még közlekednek Bobók? :D Az a sok biciklis ember meg azt jelenti, hogy személykocsikat vontat? :D Ajjé ;) minden hajnalban azt hallgatom, hogy sípol valamerről :D egy sofőr cimbi meg a baktert copatja :D felszerelt egy ködkürtöt a Mancira ;) csak engem is kikészít vele :D de én is leptem már meg álmában egy drukkerkürttel, majdnem kiugrott ijedtében a kabinból.. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 A tapasztalat? ;) Egye fene, sötétben nem látszik :) csak fáj.. :D :D Na annak aztán volt egy hozzászólása :D :D na mondom ez kíííísz egy gyerkőc lehet.. :P Csak simán hülye... :P Hmmmm... :D Szolíd. :D ezen sincs tetősín Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Csak simán hülye... :D Hmmmm... :) Szolíd. :D ezen sincs tetősín Ennyiből azért még nem lehet leírni valakit, lehet hogy értelmesebb annál mint látszik csak csinálja.. :D Gyóóó az :P Lehet ma megyek Főnixre ha úgy végzek :D gázolaj szűrőt is kellene vennem, a Deréken is csak 5-ig vannak nyitva.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Ennyiből azért még nem lehet leírni valakit, lehet hogy értelmesebb annál mint látszik csak csinálja.. :) Gyóóó az :D Lehet ma megyek Főnixre ha úgy végzek :D gázolaj szűrőt is kellene vennem, a Deréken is csak 5-ig vannak nyitva.. :D Hááát...nemtudom. Nekem már nem tetszett az se, hogy veri magát arra ami nem az ő érdeme. :D Én is lehet elmegyek, feltéve ha fater hazajön addig. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Hááát...nemtudom. Nekem már nem tetszett az se, hogy veri magát arra ami nem az ő érdeme. :D Én is lehet elmegyek, feltéve ha fater hazajön addig. :P :D van az úgy :) aztán majd rájön, hogy nem kéne.. :D Nekem munkaidő vége a függvénye :D lépek is mert kutymolni kűű.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Fékcsere megtörpént. Brembo és Textar párosítás. :D A tárcsát néztem, eredetinek tűnik. Oldalában beleütve a brembo felirat, előtte meg a márkajel, nameg a tárcsákban a két mélyedés, ami a kopásjelzést hivatott szolgálni... :) Állatul fog a fék. :D Bár furcsáltuk, hogy a betétek lépcsőzetes kialakításúak, amíg nem kopik meg eléggé, addig kisebb felületen fekszik rá a tárcsára, később már teljes szélességben. Valamint most még szépen zenélgetnek az első fékek kanyarodásoknál. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 :D van az úgy :) aztán majd rájön, hogy nem kéne.. :D Nekem munkaidő vége a függvénye :D lépek is mert kutymolni kűű.. :D Remélem találkozunk. Mindenesetre ha kijutnék odateszem azt a merci tanksapkát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 már csak 2 és fél óra, és visszakapom a kicsikémet :) :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 már csak 2 és fél óra, és visszakapom a kicsikémet :) :D :D :D :D küzdjéééé :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Vasárnap kipróbálok egy 1.6os 16V-es automata váltós caravan F astrát. Kiváncsi vagyok... :) Csak még svájci a rendszám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Sanci! Nem megyek ki a főnixhez. Az a szájbabaszott rohadt autó még mostsincs itthon..... :) :D 1szer van 1 szabad péntekem és akkorsincs itthon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Vasárnap kipróbálok egy 1.6os 16V-es automata váltós caravan F astrát. Kiváncsi vagyok... :) Csak még svájci a rendszám. Csak nehogy szerelem legyen belőle :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Csak nehogy szerelem legyen belőle :) Hát...a dízel mivel még nem az enyém, és rohadtul elegem van abból, hogy alig tudom elvinni akárhova..lehet összekuporgatott pénzemből veszek 1-et. De ha vennék akkor nem dízelt...16-17 éves dízelautót nem veszek. Inkább benzines.. A fehéret azért szeretem mert fel van újítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 nagyon át akartak baszni a szerelőnél majdnem összeverekedtünk, majd leirom részletesen, most megyek és jól be****ok Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Ez nem hangzik jóóól :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 nagyon át akartak baszni a szerelőnél majdnem összeverekedtünk, majd leirom részletesen, most megyek és jól be****ok Facca :D :) Szerk: Írtam a fényezés topicba hogy mit csinálj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Ha valaki kíváncsi rá, hogy hogyan készül a kínai gyertya, katt: http://urod.ru/news/22160/ És szerintem ez nem csak erre igaz. (Az oldal 18+ hirdetéseket is tartalmaz sajnos, de nem ez a lényeg.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Ha valaki kíváncsi rá, hogy hogyan készül a kínai gyertya, katt: http://urod.ru/news/22160/ És szerintem ez nem csak erre igaz. (Az oldal 18+ hirdetéseket is tartalmaz sajnos, de nem ez a lényeg.) Háááttőőőő... hogy is van a tiszta, rendezett munkahelyről szóló munkavédelmi előírás? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts