Peti85 Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Nincs leeresztő csavar, a váltó alját le kell venni. Nem látszik az órán a szám? http://kepfeltoltes.hu/101006/PA070022_www...ltoltes.hu_.jpg A váltóba igen. Mondjuk én a motorba is, de ez egy másik téma. Szád? nem...nem látszik :D :D :P :D :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Szád? nem...nem látszik :D :D :P :D :) :D :D :D He-he-he... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 De nem úgy mint tegnap... :) Nem, ez meglesz, becs-szó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 :) Jéé, de faca, hol találtad? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Nem, ez meglesz, becs-szó. :) 8 darab fúrtfejű led, egy darab 0.5-ös rézdrót, egy darab rétegelt lemez, 2 darab kábelsaru: Mint látszik nem használtam előtét ellenállást, sorbakötöttem 4-4-ledet, a 4-es csoportokat meg párhuzamosan. A kábelsarú a sofita helyére megy a rugós fülre, pár pötty melegragasztóval odanyomtam, de fél perc alatt kivehető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 8 darab fúrtfejű led, egy darab 0.5-ös rézdrót, egy darab rétegelt lemez, 2 darab kábelsaru: http://kepfeltoltes.hu/101006/P9160027_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/101006/P9160029_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/101006/P9160030_www...ltoltes.hu_.jpg Mint látszik nem használtam előtét ellenállást, sorbakötöttem 4-4-ledet, a 4-es csoportokat meg párhuzamosan. A kábelsarú a sofita helyére megy a rugós fülre, pár pötty melegragasztóval odanyomtam, de fél perc alatt kivehető. Zsíííír :) + ötletet adtál az olvasólámpa helyének kivilágításához :D köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Új jövevénnyel bővült a család. :) 1-2 kisebb problémától eltekintve egész jó bőrben van...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 8 darab fúrtfejű led, egy darab 0.5-ös rézdrót, egy darab rétegelt lemez, 2 darab kábelsaru: http://kepfeltoltes.hu/101006/P9160027_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/101006/P9160029_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/101006/P9160030_www...ltoltes.hu_.jpg Mint látszik nem használtam előtét ellenállást, sorbakötöttem 4-4-ledet, a 4-es csoportokat meg párhuzamosan. A kábelsarú a sofita helyére megy a rugós fülre, pár pötty melegragasztóval odanyomtam, de fél perc alatt kivehető. Ez jó. De hol a beígért meglévő üveges sofita.... Vagy ezt szántad annak...? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Új jövevénnyel bővült a család. :) 1-2 kisebb problémától eltekintve egész jó bőrben van...... Nah, jobban néz ki mint az a fekete :D Hol tilt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Nah, jobban néz ki mint az a fekete :D Hol tilt? :D Azt nem tom....még nem akartam nagyon meghúzatni. Először megy a szokásos vásárlás utáni szervizre, olaj, szűrők, vez.szíj, feszítő.......stb. Addig csak piánóba.... :D Az már biztos, hogy az üza szint jelzője negyed alatt már nem megbízható. Hazafelé asszony beakart menni egy kicsit gyakorolni vele az Auchan parkolóba, és mikor a felhajtó közepén jártam elkezdett köhögni, éppen felértem az emelkedő tetejére, a másik oldalon átgurultam a körforgalmon, egyenesen be a benzinkúthoz. :D Valahol az üres és a negyed között volt a mutató :) A hőfokmérő sem megy, így már biztos, hogy óracserés lesz. Lát valaki ezen a képen km óra spirált? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Azt nem tom....még nem akartam nagyon meghúzatni. Először megy a szokásos vásárlás utáni szervizre, olaj, szűrők, vez.szíj, feszítő.......stb. Addig csak piánóba.... :D Az már biztos, hogy az üza szint jelzője negyed alatt már nem megbízható. Hazafelé asszony beakart menni egy kicsit gyakorolni vele az Auchan parkolóba, és mikor a felhajtó közepén jártam elkezdett köhögni, éppen felértem az emelkedő tetejére, a másik oldalon átgurultam a körforgalmon, egyenesen be a benzinkúthoz. :D Valahol az üres és a negyed között volt a mutató :) A hőfokmérő sem megy, így már biztos, hogy óracserés lesz. Lát valaki ezen a képen km óra spirált? :D Hátttő... esélyeeket látok, de nem tudom 3Dben mozogni ezen a képen :D A kuplungbowdenen kívül csak meg még valami a váló környékéről, a tűzfal környékére :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Hátttő... esélyeeket látok, de nem tudom 3Dben mozogni ezen a képen :) A kuplungbowdenen kívül csak meg még valami a váló környékéről, a tűzfal környékére :D Na, majd holnap megsasolom....jó lenne tudni, hogy spirálos vagy elektromos az órája, bár van egy olyan sejtésem, hogy ez az évjárat még spirálos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Na, majd holnap megsasolom....jó lenne tudni, hogy spirálos vagy elektromos az órája, bár van egy olyan sejtésem, hogy ez az évjárat még spirálos :) Jó a sejtésed :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Lát valaki ezen a képen km óra spirált? :) Az a vékony lehet az, ami az elosztó fedéltől ívelten megy és a tágulási tartály alatt tűnik el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Milyen sok helyed van cserélni.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Milyen sok helyed van cserélni.... :D Te aztán mingyá meglátod a lehetőséget!!! :) :D :D Gondolom donort is tudsz ajánlani hozzá... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Milyen sok helyed van cserélni.... :D Csak te pazarlod a helyet olyan hülyeségekre mint a köbcentik :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Jó a sejtésed :D Ilyen jól ismered a típust ? :) Az a vékony lehet az, ami az elosztó fedéltől ívelten megy és a tágulási tartály alatt tűnik el. Itt a gépemen ez a kép 6 Mpx-ben van, azon is az a hátsó, majdnem függőleges tűnik spirálnak. A másik 2 előtte, gégecső. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Ez jó. De hol a beígért meglévő üveges sofita.... Vagy ezt szántad annak...? :D Abból lett átalakítva. Végülis adva van egy kiégett sofita, és a két vége közé voltak forrasztva a ledek. Ha nagyon nem tudod elképzelni holnap kiveszem a csomitartóból, mert ott még az van. Azt nem tom....még nem akartam nagyon meghúzatni. Először megy a szokásos vásárlás utáni szervizre, olaj, szűrők, vez.szíj, feszítő.......stb. Addig csak piánóba.... :D Az már biztos, hogy az üza szint jelzője negyed alatt már nem megbízható. Hazafelé asszony beakart menni egy kicsit gyakorolni vele az Auchan parkolóba, és mikor a felhajtó közepén jártam elkezdett köhögni, éppen felértem az emelkedő tetejére, a másik oldalon átgurultam a körforgalmon, egyenesen be a benzinkúthoz. :D Valahol az üres és a negyed között volt a mutató :) A hőfokmérő sem megy, így már biztos, hogy óracserés lesz. Lát valaki ezen a képen km óra spirált? :D Szerintem ez az:Klikk! Jól látom c14nz? :D Ha szabad tudni mennyit kóstált? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Te aztán mingyá meglátod a lehetőséget!!! :) :D :D Gondolom donort is tudsz ajánlani hozzá... :D Nem erről van szó. Csak mikor cseréltük amit cseréltünk, akkor a régi spirál bele volt rohadva az f13ba...persze a vége bele is törött. Aztán mikor beraktam a megfelelő tachot is, akkor kicserlétem a bovdent, meg az egész búgócsigát ami a váltóba megy. Mert ugye abból nem szeded ki, ha beletört a cucc vége. Mindezt mókás, egy nem 8v autón. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Csak te pazarlod a helyet olyan hülyeségekre mint a köbcentik :D :) Majd teleírom a fogyis topikot 7literes cuccokkal. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Szerintem ez az:Klikk! Jól látom c14nz? :D Ha szabad tudni mennyit kóstált? Esélyes.....holnap majd megnézem. :) Jól látod....340-be fájt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Nem erről van szó. Csak mikor cseréltük amit cseréltünk, akkor a régi spirál bele volt rohadva az f13ba...persze a vége bele is törött. Aztán mikor beraktam a megfelelő tachot is, akkor kicserlétem a bovdent, meg az egész búgócsigát ami a váltóba megy. Mert ugye abból nem szeded ki, ha beletört a cucc vége. Mindezt mókás, egy nem 8v autón. :) Jól van, kimagyaráztad magad!!! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Jól van, kimagyaráztad magad!!! :D :D Brekinek is csak azt adtam el amire szüksége volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Brekinek is csak azt adtam el amire szüksége volt. :D Ami nem kell, azt mi a frásznak vegyek? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts