zotya975 Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 A műszeregységet. Meg ha már benne vagy a motorháztető is mehet. :D Zotyának ledes sofita... http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=204234&am...46918&sort= http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=204234&am...46919&sort= Már ráhekkeltem egy kiégett sofitára 2X4 fúrt fejű ledet, világít mint állat. A csomitartóba meg csak 4-et, mert ott kevés a hely. Ha nem lesz ma meló, remélem nem az eső miatt, akkor elosztom elöl a 2X4-et, mert most egy kupacban vannak. Igazából nem égett ki a sofita amire ráforrasztottam, vagy 10 percig kellett a falhoz backodni, mire elpattant benne a szál. :P Van egy 28V-os trafóm, mondom kiégetem azzal, de most persze bírta a genyaláda a feszkót. :) Igazából a 3.lett jó, mert az első kettő inkább eltörött, minthogy elpattanjon benne a wolfram. :D Zotya Mi a meglátásod ? :D :D Fúrd átt a monitort, hátul kontraanyával rögzítsd. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Már ráhekkeltem egy kiégett sofitára 2X4 fúrt fejű ledet, világít mint állat. A csomitartóba meg csak 4-et, mert ott kevés a hely. Ha nem lesz ma meló, remélem nem az eső miatt, akkor elosztom elöl a 2X4-et, mert most egy kupacban vannak. Igazából nem égett ki a sofita amire ráforrasztottam, vagy 10 percig kellett a falhoz backodni, mire elpattant benne a szál. :D Van egy 28V-os trafóm, mondom kiégetem azzal, de most persze bírta a genyaláda a feszkót. :) Igazából a 3.lett jó, mert az első kettő inkább eltörött, minthogy elpattanjon benne a wolfram. :D Fúrd átt a monitort, hátul kontraanyával rögzítsd. :P :D :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Már ráhekkeltem egy kiégett sofitára 2X4 fúrt fejű ledet, világít mint állat. A csomitartóba meg csak 4-et, mert ott kevés a hely. Ha nem lesz ma meló, remélem nem az eső miatt, akkor elosztom elöl a 2X4-et, mert most egy kupacban vannak. Igazából nem égett ki a sofita amire ráforrasztottam, vagy 10 percig kellett a falhoz backodni, mire elpattant benne a szál. :D Van egy 28V-os trafóm, mondom kiégetem azzal, de most persze bírta a genyaláda a feszkót. :) Igazából a 3.lett jó, mert az első kettő inkább eltörött, minthogy elpattanjon benne a wolfram. :D Fúrd átt a monitort, hátul kontraanyával rögzítsd. :D :D Valami kép nincs róla? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 :D :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Hali "Szövegládák"! :D :D A múltkor közzétett valaki itt egy online rádióállomást, de nem találom. :) ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Hali "Szövegládák"! :D :D A múltkor közzétett valaki itt egy online rádióállomást, de nem találom. :D ... Erre gondolsz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Igen! THX! :D Ezúttal elkönyvjelzőzöm... :D Ui: Mióta vagy Te Breki?! :) Fiatalodsz? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Tán az egyetlen szép dolog azon az autón :D :P Jól tudom hogy a legújabb a RAT próbálkozás? :D ;) Bár eddig a legjobb. Csak egyszer azé' befejezhetné, mert sosem készül el, mikor elkezdni megint átcsinálni az egészet :D Kinek mi tecc :) mondjuk én is majdnem matt fekára fújtam az alukat azt repültek vissza a bódé alá :D és még nem kizárt, hogy vissza is fognak menni.. :P Hogy ne aludj jól : :P ;) :D :D Hmm, az a Corrado ott van.. :D Igen! THX! ;) Tecc is? :D ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Egy kis viccelődjünk megint ;) Egy férfi meséli a haverjának: - Képzeld, a bátyám egy ezermester. A múltkor csinált magának egy olyan járgányt, aminek a motorja egy Fordé volt, a sebességváltója egy Volkswagené, a kipufogó meg egy Mercedesé. - És, mi lett belőle? - Másfél év felfüggesztett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Egy kis viccelődjünk megint :D Egy férfi meséli a haverjának: - Képzeld, a bátyám egy ezermester. A múltkor csinált magának egy olyan járgányt, aminek a motorja egy Fordé volt, a sebességváltója egy Volkswagené, a kipufogó meg egy Mercedesé. - És, mi lett belőle? - Másfél év felfüggesztett... Ez nem is olyan vicces.... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Találós kérdés. Mi volt ez, még tegnap reggel? Az öcsém ott ült volna a jobb egyben, ha pár perccel később megy érte a haverja. Így nem volt még otthon. Franciaországból jöttek haza a mult héten, mert ott dolgoznak. Utközben olaszországban lerohadtak, bal hátsó kerékcsapágy. Egy szervizben kicserélték, ujat tettek bele. Ugy 200 Euroért. Hazajöttek, és a srác még ithon is furikázott vele. Tegnap ment ugy 80-90 körül, és minden előjel nélkül elkezdett szitálni a hátulja, és kiszakadt a bal hátsó kerék. Azonnal keresztbe állt, mindezt pár másodperc alatt. Egy szembejövő autó, ugy 80-al telibekapta. Neki egy kisebb vágott seb a homlokán, a szembejövőnek semmi baja nem lett, kinyilt a légzsák. Na de ha az öcsém ott ül, kiskanál. :) Ennyit az uj. csapágyról. Szakértő mondja majd meg hogy mi volt a hiba. Ma mentek volna vissza a franciákhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Találós kérdés. Mi volt ez, még tegnap reggel? Disznópásszát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Disznópásszát :) g3 variant Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Rohadék egér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Disznópásszát :) Nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 g3 variant Nyert. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Nem. Mindegy, attól még egy kutya fia :D Sügér unokabátyám elbambult a lámpánál.. Nem tudom melyikben lett nagyobb kár :) de tény, hogy szépet koppantak, a vw egy kb 1.5 méteres árok mélyén kötött ki fejjel, a veki meg a szembejövő sávban megfordulva -és még középen ott a balra kanyarodó ugye.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 (edited) Mindegy, attól még egy kutya fia :D Sügér unokabátyám elbambult a lámpánál.. http://s6.images.www.tvn.hu/2010/10/06/16/...30168d6f381.jpg http://s6.images.www.tvn.hu/2010/10/06/16/...265aa41fad6.jpg Nem tudom melyikben lett nagyobb kár :) de tény, hogy szépet koppantak.. :D Melyik volt az uncsitesód? Tudom a kék. :D Módosítva Október6, 2010 : Tiv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Melyik volt az uncsitesód? Tudom a kék. :) Talált :D de azóta is jogsistól rontja a közbiztonságot, csak már Fabiával.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Lehet, hogy a markolóval randalírozott... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Ez nem is olyan vicces.... :D :) Ne sírj :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Rohadék egér. Köllene egy cicalány az majd elkapja az egeret :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Lehet, hogy a markolóval randalírozott... :D Azt nekem szokásom néhanapján :) de akkor a góré is menekül a telepről.. :D Ne sírj :D :D Viccen kívül: egy helybeli srácnak van egy 2-es Golfja, hivatalosan 1.6D de 1.9 PD moci dorombol benne, a sünök félreállították, belenéztek, berendelték azonnali vizsgára, ott a kocsit azonnal kivonták forgalomból, határozatig elkobozták és az eljárás megkezdődött. Annyival biztatták meg, hogy több százezres bírság lesz a vége és valszeg 2 év felfüggesztettet kap de csak mert "első eset".. :D Köllene egy cicalány az majd elkapja az egeret :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Azt nekem szokásom néhanapján :) de akkor a góré is menekül a telepről.. :D Viccen kívül: egy helybeli srácnak van egy 2-es Golfja, hivatalosan 1.6D de 1.9 PD moci dorombol benne, a sünök félreállították, belenéztek, berendelték azonnali vizsgára, ott a kocsit azonnal kivonták forgalomból, határozatig elkobozták és az eljárás megkezdődött. Annyival biztatták meg, hogy több százezres bírság lesz a vége és valszeg 2 év felfüggesztettet kap de csak mert "első eset".. :D Én is ezt pofázom, de annyira én se akarom elhinni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Hol van a cicalány? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Valami kép nincs róla? Nincs, de nem nagy szám, egy sima sofita két oldalára 4-4 led forrasztva. Ez nem is olyan vicces.... :D :D Kell neked idegen alkatrészekkel ékeskedni! :D Hol van a cicalány? Jó az a lambéria, nem tudod hol vették? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts