Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Lehet kicserélték. Ha a kardánboxban a kézifékkar mögött ott van egy légzsákvezérlő kis dobozka, akkor eredetileg légzsákos.

Nincsen lufi indító, mert már ki volt szedve egyszer a kocsi.

Elküldve
Meg az üléssínt is cserélhettek?

Végülis lehet, mert mi nem újonnan vettük a gépet.

Lufis volt, meg állitható ülés teeee. :) :D A kormányt cserélhették.

Elküldve
Meg az üléssínt is cserélhettek?

Végülis lehet, mert mi nem újonnan vettük a gépet.

Azt úgy írtad, hogy passzol a GL felszereltséghez. :)

És az FCC az mi akkor?

F Coupé Cabrio-t jelent. Tehát ferdehátú.

Elküldve
Lufis volt, meg állitható ülés teeee. :) :D A kormányt cserélhették.

Szerintem meg nem volt lufis. Se plusz vezeték, se indító se semmi.

De még ha ki is szedték volna a lufit + indítót akkor is mg ott lenne a kábele a kocsimban. De az sincs.

Tetszik érteni? :D

Elküldve
Szerintem meg nem volt lufis. Se plusz vezeték, se indító se semmi.

De még ha ki is szedték volna a lufit + indítót akkor is mg ott lenne a kábele a kocsimban. De az sincs.

Tetszik érteni? :)

Akkor nem volt. Értem. :D

Elküldve
Elvileg holnap. Délelőtt Fehárvár, és valamikor kora délután jövök haza. Valószínű Várpalotán keresztül, mert másfelé kerülő. :) :D

Dobj egy tel. számot.

Dobtam.

Elküldve
Ember, a Tied mikori is? :) 95-ös (94/9) évjárattól van a GL-ekben is légzsák, illetve külön kérésre.

Naés én azt honnan tudjam, hogy az első gazdi nem kérte külön? Hmmm....hmmmm..????? :D

Elküldve
Lehet kicserélték. Ha a kardánboxban a kézifékkar mögött ott van egy légzsákvezérlő kis dobozka, akkor eredetileg légzsákos.

Ember, a Tied mikori is? :) 95-ös (94/9) évjárattól van a GL-ekben is légzsák, illetve külön kérésre.

És a Board Computert is külön kérésre tették bele mérges sok pénzért ?

Elküldve
Itthon elég gyér volt a rendelhető dolgok listája...

Ahhoz képest nekem elég sokat beletettek... ( Vagyis nem nekem , hanem az előző tulajnak..)

Elküldve
Hmm :D el tudnám képzelni egy olyan hátsó lámpiccsal mint a Norcién van..:)

Tán az egyetlen szép dolog azon az autón :D :D

Jól tudom hogy a legújabb a RAT próbálkozás? :D :P Bár eddig a legjobb. Csak egyszer azé' befejezhetné, mert sosem készül el, mikor elkezdni megint átcsinálni az egészet :D

Elküldve
Nah mostmá' menj a p.csába. Állandóan háttérképet kell váltanom miattad :D :)

Válts izlést és akkor nem fog tetszeni amit betesz és nem kell váltani :D :D :D :D :D :P :D :P ;) :D

Elküldve
Válts izlést és akkor nem fog tetszeni amit betesz és nem kell váltani :) :D :D :D :D :D :P :D :P ;)

Igazad van, majd elkezdem szeretni a szpojleres szvifteket. :D

Elküldve
Inkább szeresd az Opelokat... :D

áhh... az túl kézenfekvő :D

Oké hogy szeretem az opelokat, de ami szép az szép. Opelből is láttam olyat amit inkább csak megsiratni jutott volna eszembe mint szeretni :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.