Tiv. Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Milyen motor lehetett abban a G astrában, ami ma ment előttem? Sárga műszakis matrica alatt ott vigyorgott a piros környezetvédelmi plakett. Egy G astrán. Elég gáz szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Amúgy is elkoptak egyébként, következő szezonra már alkalmatlanok, másrészt forgásirányosak... :) Attól még a felnin meg lehetett volna fordítani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Milyen motor lehetett abban a G astrában, ami ma ment előttem? Sárga műszakis matrica alatt ott vigyorgott a piros környezetvédelmi plakett. Egy G astrán. Elég gáz szerintem. Én is láttam ma egy G astrát, amin meg fekete plakett volt... :) Attól még a felnin meg lehetett volna fordítani :D Igaz, de mostmár olymindegy. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Nem, de most eljön annak az ideje is, bár érdekes, hogy a 175/70 R13-as téliektől megszűnt a félrehúzás és ezek a gumik most vannak fent elől először... :) Sztem nem a helyükre kerültek fel. A gumik (és az Astra futóműve) nagyon érzékenyek erre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Milyen motor lehetett abban a G astrában, ami ma ment előttem? Sárga műszakis matrica alatt ott vigyorgott a piros környezetvédelmi plakett. Egy G astrán. Elég gáz szerintem. Piros plakettet láttam már Fiat Puntón , Pözsó 206-oson is, egy G Astrán is elmegy még szerintem. Az F Astrák 90%-a pedig szerintem alapból piros lesz. Az enyém is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Piros plakettet láttam már Fiat Puntón , Pözsó 206-oson is, egy G Astrán is elmegy még szerintem. Az F Astrák 90%-a pedig szerintem alapból piros lesz. Az enyém is... :) Ha egy fillért is sajnálsz rá, akkor valóban piros lesz. A mi X16SZR motorunk olyan simán megkapja a kék plakettet, mint a huzat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Remélem is. Ha egy fillért is sajnálsz rá, akkor valóban piros lesz. A mi X16SZR motorunk olyan simán megkapja a kék plakettet, mint a huzat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Ha egy fillért is sajnálsz rá, akkor valóban piros lesz. A mi X16SZR motorunk olyan simán megkapja a kék plakettet, mint a huzat. :D Ha jól tudom az SZR Euro 2-es, ugye? Csak azt nem tudom a forgalmiban miért 2-es osztályú? Mert az ugye alapból pirosat kap. Ezek szerint csak át kell íratni és kész? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Ha jól tudom az SZR Euro 2-es, ugye? Csak azt nem tudom a forgalmiban miért 2-es osztályú? Mert az ugye alapból pirosat kap. Ezek szerint csak át kell íratni és kész? :) Így van, az okmányirodában egy szó nélkül meg kell csinálniuk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Ha jól tudom az SZR Euro 2-es, ugye? Csak azt nem tudom a forgalmiban miért 2-es osztályú? Mert az ugye alapból pirosat kap. Ezek szerint csak át kell íratni és kész? :D Igen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Ha jól tudom az SZR Euro 2-es, ugye? Csak azt nem tudom a forgalmiban miért 2-es osztályú? Mert az ugye alapból pirosat kap. Ezek szerint csak át kell íratni és kész? :D Így van, az okmányirodában egy szó nélkül meg kell csinálniuk :D Nekem 585Ft-ért megcsinálták. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Jah :P tegnap se volt csúnya :D Hja, van egy újabb feketelistásunk, fehér Wagon-R, tegnap a Balmazújvárosin a vasúttól beljebb a szervízúton dekkolva fotografált a mocska :D meg kellett volna húzni.. :D :D HOgy szakadjon a nyakába 1 mázsa szar... :) Van még kérdés? :D Nincs mester! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Akkor ezt én is meglépem. :D Nekem 585Ft-ért megcsinálták. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Akkor ezt én is meglépem. :) Nektek szerencsétek van, én nem tudnám elintézni, hiába ugyanaz a motorom (meg az emissziós értékei), mint az X14NZ, ami már megkaphatja... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Hmmm...volt nálunk 1 ember aki megcsinálja a bejárati ajtón a zárat. Meglátta az astrát... teljesen elszomorodott. Neki is volt 1, gyönyörű piros caravan, 17 éves, rendbe tartott, rozsda sehol, hibátlan motor, de egy büdöskurva telefonálás közbe terepjáróval teljesen totálkárosra törte... :D Azóta azt mondja tiszta lelkibeteg amióta a jó kis opel odavan. Azóta csak egy swiftel jár. Nem is fog többet beleszerelmesedni autóba. És csak nézegette körbe körbe az astrát. Szegény ember. :D Sajnálatos dolog :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Akkor ezt én is meglépem. :) Nem lesz nagy beruházás... :D Én se hagyom ki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 De elvileg forgalmi cserével jár nem ? Az meg 6000. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 De elvileg forgalmi cserével jár nem ? Az meg 6000. :) Igen, forgalmit cserélnek, de ha egyszer aszondom, hogy 585Ft-ot fizettem érte... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Igen, forgalmit cserélnek, de ha egyszer aszondom, hogy 585Ft-ot fizettem érte... :D Akkor ingyé volt az új forgalmi... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Akkor ingyé volt az új forgalmi... :) Gondolom a tévedés miatt kijavítják önköltségen. :D Mondta is az ügyintéző csaj, hogy egész évben ezeket csinálták nagyrészt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Ma este kaptam egy 2lityis V6-os, hengerenkénti szuris skorpiót, hogy akkó' menjünk :D Hát mentünk :D hátul hajt, nagyon hajt, nagy batár, teper mint a franc, kicsit esett az víz, én terpeszkedtem a bőrben, nagyon állat volt. Csak aztán visszaültem az enyémbe hogy hazajöjjek :) Először újra beraktam 1-be, mert azthittem 3-ban indultam :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Ma este kaptam egy 2lityis V6-os, hengerenkénti szuris skorpiót, hogy akkó' menjünk :D Hát mentünk :D hátul hajt, nagyon hajt, nagy batár, teper mint a franc, kicsit esett az víz, én terpeszkedtem a bőrben, nagyon állat volt. Csak aztán visszaültem az enyémbe hogy hazajöjjek :) Először újra beraktam 1-be, mert azthittem 3-ban indultam :D :D Nem is vót belőle 2.0 v6 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Nem is vót belőle 2.0 v6 :) 3.0 nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 3.0 nem? 2.9 volt 210 v 145 lóval... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Ma este kaptam egy 2lityis V6-os, hengerenkénti szuris skorpiót, hogy akkó' menjünk :P Hát mentünk :D hátul hajt, nagyon hajt, nagy batár, teper mint a franc, kicsit esett az víz, én terpeszkedtem a bőrben, nagyon állat volt. Csak aztán visszaültem az enyémbe hogy hazajöjjek :) Először újra beraktam 1-be, mert azthittem 3-ban indultam :D :D :D Az mi? :D Ford scorpio? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts