Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Mikor volt akváriumom én alapból úgy kezdtem elszívni a vizet, hogy 1 pohár tisztavíz magammellé, mert úgyis telemegy a szám halszaros vízzel, és ki kell öblíteni :D

Én inkább fognám az ilyen célra kifejlesztett ablakmosó szivattyút azt azzal szívatnám le.. :P :)

:D Beengedted így az udvarba? :P

:D :P Tudok egy eladó G-astrát hölgy tulajdonostól.. ;) ;) ;)

Kénytelen voltam, drága buli a válás :P mondjuk sokmindent nem vihetne :D

Kössz :D a belső miatt amúgy se voltam odáig értük, nemhogy vissza de ezek után ha ingyé adnák akkor se kéne.. :D

Óóó szombaton mi volt :D

Múltkor a góré gyűrte össze kolléga Ignisének a jobb első elemét :D persze a T4esnek semmi baja nem lett ;) csak ennyiből jó az a bódé.. :D

Elküldve
Én inkább fognám az ilyen célra kifejlesztett ablakmosó szivattyút azt azzal szívatnám le.. :D :)

Kénytelen voltam, drága buli a válás :D mondjuk sokmindent nem vihetne :D

Kössz :D a belső miatt amúgy se voltam odáig értük, nemhogy vissza de ezek után ha ingyé adnák akkor se kéne.. :D

Múltkor a góré gyűrte össze kolléga Ignisének a jobb első elemét ;) persze a T4esnek semmi baja nem lett :P csak ennyiből jó az a bódé.. :D

Egyszer biztos lesz egy T4esem...az utolsó szériás :D Kell az Astra mellé egy "tank" is :P

Elküldve

Téli gumik a kocsin, köztük Zotya gumijai is hátul. A javítás helyén nem púposodik, de direkt úgy kértem a gumist, hogy a bal oldalra kerüljön (forgásirányos ugye), hogy lássam a javítást, nem-e kezd valamikor púposodni. :) Amúgy dícsérte a megoldást, mert kérdezte hogy az mi. :D Köszönöm Zotyának a gumit! :D

Pénteken délelőtt első fékcsere. Brembo+textar kombinációban munkadíjjal együtt 25e HUF lesz. :D

Szerk: és végre nem húz a kocsi semerre. Breki gumijaival valamiért erősen jobbra húzott a kocsi, másrészt a jobb első külső széle elég durván megkopott. :D

Elküldve

Szándékozok venni egy 165mm átmérőjű, 61mm mélységű hangszórót előre. Be fog férni? Gondolom a takaró rács felejtős.

Elküldve
Egyszer biztos lesz egy T4esem...az utolsó szériás :D Kell az Astra mellé egy "tank" is :D

Ha transporter kéne, nekem csak a kocka :D

:D

Jah... pont szombaton néztük egyik cimbi A6 avantjának a hátulját...az is ezüsttel keresztbe fújva-hátsó szélvédő-ablaktörlő-ködlámpa-rendszám-lökös-vonalon :D :D Most hogy olvastam, legalább tudom hogy milyen anyagot kell ajánlani neki pucoláshoz :P

Szándékozok venni egy 165mm átmérőjű, 61mm mélységű hangszórót előre. Be fog férni? Gondolom a takaró rács felejtős.

Szerintem bemegy úgy hogy a rács is visszafér. Igazából kiemelőkeret függő hogy hogy megy be :)

Elküldve
Szerintem bemegy úgy hogy a rács is visszafér. Igazából kiemelőkeret függő hogy hogy megy be :)

Én nem akarok hülyeséget mondani,de gyári kiemelővel talán 57-59mm...de nem vagyok benne biztos.

A Hifi topikban tuti volt róla szó már.

Elküldve
Én inkább fognám az ilyen célra kifejlesztett ablakmosó szivattyút azt azzal szívatnám le.. :P :)

Az nem jó, mert vékony a csöve, beszipkázik egy levéldarablát, kölyök guppit és eldugul.

Téli gumik a kocsin, köztük Zotya gumijai is hátul. A javítás helyén nem púposodik, de direkt úgy kértem a gumist, hogy a bal oldalra kerüljön (forgásirányos ugye), hogy lássam a javítást, nem-e kezd valamikor púposodni. :D Amúgy dícsérte a megoldást, mert kérdezte hogy az mi. :D Köszönöm Zotyának a gumit! :D

Pénteken délelőtt első fékcsere. Brembo+textar kombinációban munkadíjjal együtt 25e HUF lesz. :D

Szerk: és végre nem húz a kocsi semerre. Breki gumijaival valamiért erősen jobbra húzott a kocsi, másrészt a jobb első külső széle elég durván megkopott. :D

Nincs mit, jobb helyen van nálad, mint nálam a pincében. :D

Elküldve
Breki gumijaival valamiért erősen jobbra húzott a kocsi, másrészt a jobb első külső széle elég durván megkopott. :D

Nem elképzelhető, hogy kissé romlott valamelyik szilent? :D

Nem feltétlen :P egy pont méretes kiemelő kerettel lehet befér :) igaz én egy fél napig csak kpe csövet esztergáltam mire sikerült eltalálni mert a neten rendelt kiemelő keret alacsony volt.. :D

Az nem jó, mert vékony a csöve, beszipkázik egy levéldarablát, kölyök guppit és eldugul.

Akkor meg Simson benzinszűrőt neki :D azon csak nem megy tán át egyik sem.. :D :D

Elküldve
Akkor meg Simson benzinszűrőt neki :D azon csak nem megy tán át egyik sem.. :) :D

Nem kell bonyolítani, néha megszívom, már megszoktam. :D

Hallottátok a vörösiszap -balhét? Hihetetlen! :D

Elküldve
Nem elképzelhető, hogy kissé romlott valamelyik szilent? :D

Torony? :) Láthatóan nincs baja és megrángattam a kerekeket még mikor meg volt emelve és a gumis tornázott bent a műhelyben, de stabilak mint a cölöp. Mondjuk az első futómű még majdnem teljesen gyári (lengéscsillapítók 5 évesek).

Elküldve
Nem kell bonyolítani, néha megszívom, már megszoktam. :D

Hogyne, már délután egykor tudtam a MÁV révén. :D Jelenleg is figyelem online élőben a vonatmozgásokat és elrettentő, hogy 105 perces késéssel közlekedik például a 9005-ös vonat és a 903-as is már 47 perces késéssel várakozik Ajkánál... :) (Ezek mind pest fele tartó vonatok szombathelyről). A Celldömölk - Veszprém vonat (9016) is már 50 perce dekkol Tüskeváron. Hivatalos utasítás az, hogy a pálya járhatatlansága miatt Ajka és Devecser között vonatpótló buszok közlekednek. Aztán hogy mikor áll helyre a rend...

Elküldve

A micsodát? :D

Torony? :) Láthatóan nincs baja és megrángattam a kerekeket még mikor meg volt emelve és a gumis tornázott bent a műhelyben, de stabilak mint a cölöp. Mondjuk az első futómű még majdnem teljesen gyári (lengéscsillapítók 5 évesek).

Láthatóan az enyémé is jó volt, aztán műszakin kibukott (a bal hátsó volt az áldozat, nyalta is kicsit a gumi peremét) és csak akkor lehetett észre venni ha nagyon lengedezett a bódé eleje, autolifttel bekapcsoltuk a magassági kormányt és mindjárt furcsán nézett ki :D ha a talpán állt meg hibátlannak tűnt :D aztán kihajigáltuk az összes szilentet belőle és kapott újakat.. :D

Elküldve
A micsodát? :D

Láthatóan az enyémé is jó volt, aztán műszakin kibukott (a baj hátsó volt az áldozat, nyalta is kicsit a gumi peremét) és csak akkor lehetett észre venni ha nagyon lengedezett a bódé eleje, autolifttel bekapcsoltuk a magassági kormányt és mindjárt furcsán nézett ki :D ha a talpán állt meg hibátlannak tűnt :) aztán kihajigáltuk az összes szilentet belőle és kapott újakat.. :D

Vörösiszap balhé

Ez is meg volt emelve rendesen autolifttel de nem látszott semmi. Na majd fékcserekor ránézünk.

Elküldve
Ez is meg volt emelve rendesen autolifttel de nem látszott semmi. Na majd fékcserekor ránézünk.

:) Mikor kaptad, még nem voltak félrekopva. Nem nézettél rá a futóműre?

Elküldve
:D Mikor kaptad, még nem voltak félrekopva. Nem nézettél rá a futóműre?

Nem, de most eljön annak az ideje is, bár érdekes, hogy a 175/70 R13-as téliektől megszűnt a félrehúzás és ezek a gumik most vannak fent elől először... :)

Elküldve
Szép látvány nagyon :D

Jah :D tegnap se volt csúnya :D

Hja, van egy újabb feketelistásunk, fehér Wagon-R, tegnap a Balmazújvárosin a vasúttól beljebb a szervízúton dekkolva fotografált a mocska :D meg kellett volna húzni.. :) :D

Elküldve
Nem, de most eljön annak az ideje is, bár érdekes, hogy a 175/70 R13-as téliektől megszűnt a félrehúzás és ezek a gumik most vannak fent elől először... :)

Meg kellett volna cserélni a két elsőt....nálam nem húztak semerre sem. Ha már lerágta akkó mindegy :D

Elküldve
Meg kellett volna cserélni a két elsőt....nálam nem húztak semerre sem. Ha már lerágta akkó mindegy :D

Amúgy is elkoptak egyébként, következő szezonra már alkalmatlanok, másrészt forgásirányosak... :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.