Dáwid Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Csak ez szebb és Opelebb... :) http://galeria.vezess.hu/files/227/041/000...37_1000x700.jpg http://www.vwvortex.com/artman/uploads/passat_variant.jpg Jobban néz ki, de ha embléma nélkül elém tették volna, akkor előbb vágtam volna rá hogy fészliftelt passzát, mint azt hogy jééezegydeszépújopellesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Jobban néz ki, de ha embléma nélkül elém tették volna, akkor előbb vágtam volna rá hogy fészliftelt passzát, mint azt hogy jééezegydeszépújopellesz :) Az a vicces(gáááz), hogy még a jel mögötti kialakítás is stimmel. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Na mit vetteeeeem? :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Na mit vetteeeeem? :D :D :D Ezt? Ez nem eredeti :) (csak sz.patlak, nehogy túl jó legyen a kedved) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Ezt? Ez nem eredeti :) (csak sz.patlak, nehogy túl jó legyen a kedved) Márkabótbó van :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Márkabótbó van :D :) Egy próbát megért :D Nah dógozás... csőcső Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Egy próbát megért :) Nah dógozás... csőcső Pacsii Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Mit vagy úgy belémkötve??? :D 3-4 fokban gondolom nem nagyképüség és Hétfőre -3 mondanak... -3 ? :) Decemberben mennyi szokott lenni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 -3 ? :) Decemberben mennyi szokott lenni ? Tavaly -34 és -36 volt a csúcs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Tavaly -34 és -36 volt a csúcs. Jajjjjj :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Jajjjjj :) :D Biza...de idén van egy titkos fegyverem. Elkészült annyira a ház, hogy lessz fűtött garázs és buszjárat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Biza...de idén van egy titkos fegyverem. Elkészült annyira a ház, hogy lessz fűtött garázs és buszjárat :D Nekem is van titkos fegyverem télire :) Téligumi és jégkaparó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Nekem is van titkos fegyverem télire :) Téligumi és jégkaparó :D + jégoldó? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 + jégoldó? :D :) áááá nem, csak vicceltem. Nem kell jégkaparó. Garázsba áll a verda nekem is. :D Csak eléggé hűvös van ott, de nem vészes. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Ha minden igaz délutánra elkészül az autóm, és mehetek érte :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Tavaly -34 és -36 volt a csúcs. Nálatok... :) Remélem itt nem lesz ilyen hideg, különben befagy a s... ööö az is, aminek nem kéne... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Nálatok... :) Remélem itt nem lesz ilyen hideg, különben befagy a s... ööö az is, aminek nem kéne... :D :D A szemed? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 A szemed? :) :D A seggünk, te állat... :D :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 A seggünk, te állat... :) :D :D :D :P :D :D :D Tudom én csak szíííííííjom a víírt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Érdekes cikk :D De jó kis válasz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Halihó Srácok! Úgy néz ki a hétvégre nem is lesz gépem :D :D szal anyukám munkahelyéről csak beköszönök remélem mindenki jól van az autók is hajtanak! :P :) amúgy a probléma a Winchester lett és minden adatom menni fog :D :D nem tudom mikor leszek legközelebb max majd Lacin keresztül üzenek! :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Jó hogy szóbahoztátok, meg is kell méretni a hűtőfolyadékomat, a kocc után egy csöppet felhígult, ahogy elvergődtem a lyukas hűttővel a Blitzre. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Én meg azon filózom, hogy kimegyek, és feldobom a téli szettet. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Én meg azon filózom, hogy kimegyek, és feldobom a téli szettet. :) :D Hova? :D :D Minek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Én meg azon filózom, hogy kimegyek, és feldobom a téli szettet. :) :D Korai még nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts