Guest Sanci Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 :D :D :D :D Jó is az. Vagy a délisoron van az emelkedő...30as tábla is van ott igaz, de háát...Tájékoztató jellegel van ott :D :D Emelkedtem már ott meg ;) Tipikus versenyzős hely :P meg telepített traffi is van már ott :) bár ott nem sűrűn fordulok meg :D de ott nem tudom miért egyszerűen beesik a gázpedál.. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Tipikus versenyzős hely :D meg telepített traffi is van már ott :) bár ott nem sűrűn fordulok meg :P de ott nem tudom miért egyszerűen beesik a gázpedál.. :D :D Telepített trafi??? :D Hajaj..... :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Telepített trafi??? :D Úgy hallottam :D bár figyeltem de nem láttam hol rakták le :D csak ugye ott autópálya van és kedvenc hely lett.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Úgy hallottam :D bár figyeltem de nem láttam hol rakták le :D csak ugye ott autópálya van és kedvenc hely lett.. :) Bizony az ott most jóféle. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Epic fail Ez is :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Epic fail Ez is :D :D Maga a link is fail... :D Bocsi nem. 5.re behozta. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Lengőkar szilentből melyik? Az olajteknő tömítéssel meg az enyémmel sem bírok, ereszt mindenhol.... :) :D Olajcserekor lehet ki is hagyom, és felragasztom a teknőt. Az elsők. Mindkettő mindkét oldal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Ma készítettem videót a munkahelyemen, hogyan készül egy tgk híd egyik fele. Elég zajos, de ilyen a munkakörnyezet sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Ma készítettem videót a munkahelyemen, hogyan készül egy tgk híd egyik fele. Elég zajos, de ilyen a munkakörnyezet sajnos. óóó ezt mindig megdöbbenten nézem hogy egy bármilyen darab alapanyagból micsoda dolgokat készítenek :) Gondolom a zaj mellett nem is fázik ott az ember :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 itt melozok mint hegesztő na ez is hangos:FMF kft Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Te sem vagy ép :D :D :D :D :D :P (nem sértésként írtam) :P Bajom van? :) Nem baj, majd kivillogtatom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Bajom van? :) Nem baj, majd kivillogtatom :P :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Az elsők. Mindkettő mindkét oldal. Igazából hivatalosan prés kell hozzá, azt mindenki maga dönti el, hogy nekiesik-e kalapáccsal, vagy nem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Megvan a mai program. Felkerülnek a téli abroncsok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Megvan a mai program. Felkerülnek a téli abroncsok. :) Téli gumi ? Most mit kell felvágni miiii ? :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Téli gumi ? Most mit kell felvágni miiii ? :) :D :D :D :D Mikor hazaértem 5fok volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Mikor hazaértem 5fok volt. :) Figyelj mááááá. Hol az a gsi k. bőbelsővel ? Én is láttam, de most nem lelem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Mondjuk nálad volt is téligumma :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Figyelj mááááá. Hol az a gsi k. bőbelsővel ? Én is láttam, de most nem lelem. Nem küldte át a linket az öreg, csak magyarázott valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Nem küldte át a linket az öreg, csak magyarázott valamit. Volt, Gellért is linkelte gsibe :D De ahogy most nézem csak NE, XEV sincs :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Volt, Gellért is linkelte gsibe :D De ahogy most nézem csak NE, XEV sincs :) Jaa, azt hittem kinti. :D Lehet elvitték már, mert nem volt drága... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 http://galeria.vezess.hu/files/227/041/000...37_1000x700.jpg Mint egy Passat kombi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Téli gumi ? Most mit kell felvágni miiii ? :) :D :D :D :D Mit vagy úgy belémkötve??? :D 3-4 fokban gondolom nem nagyképüség és Hétfőre -3 mondanak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Mint egy Passat kombi :D Csak ez szebb és Opelebb... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts