Peti85 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 El... nem tudom, hogy mit ismer el, meg mit nem, de a mi biztosítónk fizet, a mabisz meg majd valahogy behajtja a pénzt az emberen, meg utólagos feljelentést kell tenni a rendőrségen, mert hogy az emberünknek már időtlen idők óta nincs biztosítása... mint kiderült. Persze meg lehetne beszélni vele is gondolom, kihagyva a zsarukat, de telefonszámot nem adott... nehogy "utolérjük", gondolom. Erről ennyit. Óóóó :) akkor Te is kifogtál olyat mint Én :D Január 21én összetörte a kocsim...kiderült nincs biztosítása...szerencsére hivtam rendőröket akkor...mert aztán a határozatot a rendőrök se tudták kézbesíteni neki..szóval akkor Én is csak futhattam volna utána... Na ez tartott szeptemberig, akkor lejárt a határozat meghozatalától a 6 hónap, a rendőrök elküldték a papirt a biztosítónak, ők tovább a mabisz felé és 1 héten belül itt volt a pénzem is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Olyan nincs is. :) Sports tourer Jaja de már semmibe nincs caravan nem? Mindegyik ezen név alatt fut amelyik "kombi" ha jól tudom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Olyan nincs is. :D Sports tourer Akkor sports tourer :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Jaja de már semmibe nincs caravan nem? Mindegyik ezen név alatt fut amelyik "kombi" ha jól tudom... Hastraval befejeződött ez a név. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Akkor sports tourer :D Inkább mint caravan vagy kombi :) lófitty egy raktere lehet ahogy elnézegettem.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Hastraval befejeződött ez a név. :D Hehe :D KOMBI :) Hehe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Inkább mint caravan vagy kombi :) lófitty egy raktere lehet ahogy elnézegettem.. :D jaja :D Amúgy ha raktér akkor inkább F astra caravan vagy E kadett caravan :D Bááár a G astra caravan raktere nemtom milyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 A q..va ..nyát neki, meg az összes ilyennek!!!!! :D Így is mondhatjuk. :D Óóóó :) akkor Te is kifogtál olyat mint Én :D Január 21én összetörte a kocsim...kiderült nincs biztosítása...szerencsére hivtam rendőröket akkor...mert aztán a határozatot a rendőrök se tudták kézbesíteni neki..szóval akkor Én is csak futhattam volna utána... Na ez tartott szeptemberig, akkor lejárt a határozat meghozatalától a 6 hónap, a rendőrök elküldték a papirt a biztosítónak, ők tovább a mabisz felé és 1 héten belül itt volt a pénzem is. Hát, remélem ennek hamarabb vége lesz... :S Ráadásul október végén mennénk vele Németországba. Mondjuk szerencsére annyira nem durva, hogy ne tudnánk így elmenni vele, de azért mégis... olyan nem jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Így is mondhatjuk. :) Hát, remélem ennek hamarabb vége lesz... :S Ráadásul október végén mennénk vele Németországba. Mondjuk szerencsére annyira nem durva, hogy ne tudnánk így elmenni vele, de azért mégis... olyan nem jó. Akkor már minek? Addigra vége az Októberfest-nek. Én kocsimat így lezúznák, én azonnal inni kezdenék :D Bocs, nem gonoszkodok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Akkor már minek? Addigra vége az Októberfest-nek. Én kocsimat így lezúznák, én azonnal inni kezdenék :) Bocs, nem gonoszkodok. :D Nem inni megyünk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Akkor már minek? Addigra vége az Októberfest-nek. Én kocsimat így lezúznák, én azonnal inni kezdenék :D Bocs, nem gonoszkodok. Sose legyen ilyenem, de egyből gondolkodnék, hogy hogy is építsem újra, hány évi munka kell hozzá hogy újra egyben legyen. :) Addig meg maradna a busz meg a bicó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 hány évi munka kell hozzá hogy újra egyben legyen. :D Addig meg maradna a busz meg a bicó Igencsak eltelne 1-2 év mire lenne belőle valami :) Kb.. :D ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jajjj de retro :D Majdnem így nézett ki az enyém is.. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Igencsak eltelne 1-2 év mire lenne belőle valami :) Kb.. :P ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jajjj de retro :D http://www.motorbase.com/uploads/2007/05/1...tourist__3_.jpg[ Majdnem így nézett ki az enyém is.. :D :D Több az :D Tényleg szép :D Van itt a tócósban egy zöld 2ütemű. Az is de ki van rettyintve. Krómozás hibátlan, ott ahol kell, mintha most jött volna a gyárból. Waresz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Tényleg szép :D Van itt a tócósban egy zöld 2ütemű. Az is de ki van rettyintve. Krómozás hibátlan, ott ahol kell, mintha most jött volna a gyárból. Waresz: http://logout.hu/dl/upc/2010-08/51881_wartburg.jpg Láttam már :P az is jó bőrben van.. :D Kíváncsi volnék, hogy hanyas kétütemű blokk hajtja :P meg, hogy parkettánál hogyan füstöl :D :) :D amúgy ezek az agyoncsinosítottak nem az én formavilágomat tükrözik :D egykutya lassan minden kocsi csak épp más a gyártó logoja meg 1-2 apróságban térnek el.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Láttam már :P az is jó bőrben van.. :D Kíváncsi volnék, hogy hanyas kétütemű blokk hajtja :P meg, hogy parkettánál hogyan füstöl :D :) :D amúgy ezek az agyoncsinosítottak nem az én formavilágomat tükrözik :D egykutya lassan minden kocsi csak épp más a gyártó logoja meg 1-2 apróságban térnek el.. :D Nekem valahogy ez az új waresz az új astra meg a porsche panamera között van. De a felirat a régi ;) Vajon ez is kong ha megveregeted? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Na pacsi mindenkinek. Íme, 4 óra megfeszített munka eredménye:P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Vajon ez is kong ha megveregeted? :D Nem hinném :D viszont ott van :D ez az íííílet komám.. :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Na pacsi mindenkinek. Íme, 4 óra megfeszített munka eredménye:P Szép lett a kerítés :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Szép lett a kerítés :D Észre sem vetted, hogy le van nyírva a fűűűűű????? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Észre sem vetted, hogy le van nyírva a fűűűűű????? :) Nem tudom, hogy milyen gyorsan fested a kerítést, még az is belefért ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Nem hinném :D viszont ott van :D ez az íííílet komám.. :D :P :) :D Jó kis videó. Belső kameránál szinte még hangszórón is érezni, hogy a motorhang beremegteti az egész kasztnit :P :D 88 BTB... Mondd hogy 1988-ban születtél :D És akkor értem a rendszámot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 :P Jó kis videó. Belső kameránál szinte még hangszórón is érezni, hogy a motorhang beremegteti az egész kasztnit ;) :D Ajjé, hogy beremeg :P 4 ezernél iszonyatos üveghang :D és akkor még nem is ültél benne :) van pár srác aki csak 1x ült be mellém, soha többet.. :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Ajjé, hogy beremeg ;) 4 ezernél iszonyatos üveghang :D és akkor még nem is ültél benne :) van pár srác aki csak 1x ült be mellém, soha többet.. :D :D :D :D :D :P Debrecen plázánál ahol keresztülmész a síneken a fórum felé PADLÓGÁZ!!! REPÜLÉS :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 :D :D Debrecen plázánál ahol keresztülmész a síneken a fórum felé PADLÓGÁZ!!! REPÜLÉS :D :P Volt olyan is :D meg amikor megcsinálták a sétálót a nagytemplom előtt :D a Bethlen sarkán sárga, na mondom ezen még átmegyünk :D 3 parketta, 4 szintén és 110-zel be a sétálóra :) azt csak néztek a közterületesek, hogy ki az az állat.. :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Volt olyan is ;) meg amikor megcsinálták a sétálót a nagytemplom előtt :D a Bethlen sarkán sárga, na mondom ezen még átmegyünk :D 3 parketta, 4 szintén és 110-zel be a sétálóra :) azt csak néztek a közterületesek, hogy ki az az állat.. :D :D :D :P :D :P ;) Jó is az. Vagy a délisoron van az emelkedő...30as tábla is van ott igaz, de háát...Tájékoztató jellegel van ott :D :P Emelkedtem már ott meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts