Dáwid Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Szerintem semmi. De van nálam egy bazinagy http://www.hbproduktiv.hu/uploads/assets/i...27_original.jpg ha kell :D :) Amúgy ez volt a legbüdösebb, legsz.rabb izű, legtörősebb radír az összes közül :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 :) Amúgy ez volt a legbüdösebb, legsz.rabb izű, legtörősebb radír az összes közül :D :D :D Nem szoktam radírt enni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Nem szoktam radírt enni :D :D jáááj... de ha nem volt sarka a radírnak, vagy valamivel meg kellett dobni a hülyegyereket a terem másik felében, akkor mit csináltál? :D Az egyik leg-univerzálisabb eszköz volt a suliban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 jáááj... de ha nem volt sarka a radírnak, vagy valamivel meg kellett dobni a hülyegyereket a terem másik felében, akkor mit csináltál? :D Az egyik leg-univerzálisabb eszköz volt a suliban :) Egész radír ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Egész radír ? :) :D Nem értesz hozzá :D :D Ha valaki szeretne agyeldobni, és elmenni Kadett irányba: http://racing-bazar.hu/alkatresz/muszerfal...y_muszercsoport Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Sokáig fogja árulni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Sokáig fogja árulni :D Jah, ezért kell előtte agyelmenni :) . De ha így is elmennek neki, akkor én is feldobom ennyiért a kormányomat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Akkor a lengőkarszilentemet meg az olajteknő tömítésemet nem hekkeled meg...? Lengőkar szilentből melyik? Az olajteknő tömítéssel meg az enyémmel sem bírok, ereszt mindenhol.... :) :D Olajcserekor lehet ki is hagyom, és felragasztom a teknőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Én komolyan nem értem néha az embereket.... Van itt valahol egy "kérdezz és 1 percen belül meglesz a válasz" gomb, csak nem néztem körbe eléggé ? :D Még arra se sírhatna, mert szinte azonnal ment a "GyIK-Link" De hogy a válasz se tetszik neki... :D Ha nem lennék amúgy is fölb.szva, most elmennék aludni. De mostmár megvárom mi lesz :D Pedig annyira gyors ez a fórum, hogy még fel sem tette a kérdést, már egyel előtte ott volt a válasz. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Két napig nincs autóm ide jön a sírós smile Egyébként ma gondolkodtam el rajta, hogy a vezérlésben hány db vezető görgő van? Mert én egyet vittem a szakinak, de mivel nem volt otthon csak a neje, így nem tudtam vele egyeztetni, és előtte sem jártam körbe ezt a kérdést. Csak úgy magam kútfőjéből megvettem egyet, remélem annyi kell bele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Hello Nép! :) Már egy ideje kapok ilyen leveleket (főleg angolul), de már a tök.m kivan, hogy lassan már minden nap kapom ezeket a... :D Mit lehet ezek ellen csinálni, új mélcímet, vagy mit? Ráadásul pont arra az email-címre kapom őket, amit nem mindenkinek adok meg. Szóval a levél: Comfirm a nyero! Ez az e-mail értesítést kapunk, hogy már megnyerte a Sum of (1,000.000.00 euró) csak egy E-mail Lottó Program tartott Amszterdam, Netherlands.Contact a követelést tiszt a nyero hivatkozások További információkért és az állítást. Név: Dr.Kees Hazes Telefon: 0031616237220. Válasz e-mail alább: drkeeshazes@aol.com A nyertes hivatkozások az alábbiak: 1. Hivatkozási szám: GDX647/28/32/80 2. Batch szám: 86931953/FM 3. Jegy száma: NL186/13/485 4. Díj száma: DH53/98/119ING Gratulálunk! Üdvözlettel, Mrs.Saskia Rutger Operations Manager. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Hello Nép! :) Már egy ideje kapok ilyen leveleket (főleg angolul), de már a tök.m kivan, hogy lassan már minden nap kapom ezeket a... :D Mit lehet ezek ellen csinálni, új mélcímet, vagy mit? Ráadásul pont arra az email-címre kapom őket, amit nem mindenkinek adok meg. Szóval a levél: Add meg az adatokat, amiket kérnek és dőlj nyugodtan hátra. :D Nekem már nappokban ide kellene érnie a pénznek :D :D :D Egyébként állítsd be a spamszűrőt úgy, hogy kiszűrje ezeket a szarokat. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Add meg az adatokat, amiket kérnek és dőlj nyugodtan hátra. :D Nekem már nappokban ide kellene érnie a pénznek :) :D :D Egyébként állítsd be a spamszűrőt úgy, hogy kiszűrje ezeket a szarokat. :D Az oké hogy a szűrőt beállítom, csak sajna nem lehet feladót tiltani, megnéztem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Két napig nincs autóm ide jön a sírós smile Egyébként ma gondolkodtam el rajta, hogy a vezérlésben hány db vezető görgő van? Mert én egyet vittem a szakinak, de mivel nem volt otthon csak a neje, így nem tudtam vele egyeztetni, és előtte sem jártam körbe ezt a kérdést. Csak úgy magam kútfőjéből megvettem egyet, remélem annyi kell bele :) Egy vezető- és egy feszítőgörgő megy bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Egy vezető- és egy feszítőgörgő megy bele. Akkor megnyugodtam! Köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Az oké hogy a szűrőt beállítom, csak sajna nem lehet feladót tiltani, megnéztem... Annyira nem vagyok nagy informatikus, de tudtommal lehet külön spamszűrőt telepíteni a gépre, és az figyeli a bejövő leveleket, és a gyanúsakat törli. De ez tényleg nem az én területem (ez sem). Talán jön majd valaki okosabb, és elmondja a tutit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Link Photoshop baki.. :) Hiányzik valami :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Link Photoshop baki.. :) Hiányzik valami :D Szééééééééééééép :D :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Jó napot... Meggyűrt a napokban egy pedzsós kisbuszos barom a parkolóban. Persze vonóhoroggal, neki semmi baja nem lett, nekem a jobb hátsó ajtó meg a kerék fölötti lemez ment szét. Nem igaz, hogy nem lehet körülnézni... Úgyhogy nagyon jó hangulatom van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Jó napot... Meggyűrt a napokban egy pedzsós kisbuszos barom a parkolóban. Persze vonóhoroggal, neki semmi baja nem lett, nekem a jobb hátsó ajtó meg a kerék fölötti lemez ment szét. Nem igaz, hogy nem lehet körülnézni... Úgyhogy nagyon jó hangulatom van. :) Aj-aj! Részvétem! Legalább el tudtad kapni? Elismerte, fizet??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 De szép caravan insigniát láttam most nemrég a benzinkútnál :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 jáááj... de ha nem volt sarka a radírnak, vagy valamivel meg kellett dobni a hülyegyereket a terem másik felében, akkor mit csináltál? :D Az egyik leg-univerzálisabb eszköz volt a suliban :) Ajjé :D 1x haver hozzám akarta vágni -azt a jó nagy méretűt, elhajoltam azt a tanárról leverte a szemüveget :D :D Link Photoshop baki.. :D Hiányzik valami :D Zotyának ideál ;) nem minden nő aki valóban karcsú.. :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Aj-aj! Részvétem! Legalább el tudtad kapni? Elismerte, fizet??? El... nem tudom, hogy mit ismer el, meg mit nem, de a mi biztosítónk fizet, a mabisz meg majd valahogy behajtja a pénzt az emberen, meg utólagos feljelentést kell tenni a rendőrségen, mert hogy az emberünknek már időtlen idők óta nincs biztosítása... mint kiderült. Persze meg lehetne beszélni vele is gondolom, kihagyva a zsarukat, de telefonszámot nem adott... nehogy "utolérjük", gondolom. Erről ennyit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 El... nem tudom, hogy mit ismer el, meg mit nem, de a mi biztosítónk fizet, a mabisz meg majd valahogy behajtja a pénzt az emberen, meg utólagos feljelentést kell tenni a rendőrségen, mert hogy az emberünknek már időtlen idők óta nincs biztosítása... mint kiderült. Persze meg lehetne beszélni vele is gondolom, kihagyva a zsarukat, de telefonszámot nem adott... nehogy "utolérjük", gondolom. Erről ennyit. A q..va ..nyát neki, meg az összes ilyennek!!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 De szép caravan insigniát láttam most nemrég a benzinkútnál :) Olyan nincs is. :D Sports tourer Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts