zotya975 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 nem tudom a ventilátor a tápegységnél nagyon zörgött meg minden és a Windowst sem indította el már! :D :D majd hívlak nemsoká! :P :D Nekem is zörög hidegen a reggeli induláskor, odabacok a tetejére oszt elhallgat. :D Reggek kiállok a ház elé, várom, hogy jönnek, értem, 6 óra, 6.10....6.25...6.40-kor eldurrant az agyam, fact copatnak, kijártam a kocsival, hogy felmegyek a telephelyre ahonnan indulnak, eltiportam neki, 1-2-be, az utcasarkon meg jönnek velem szembe. :D Betéptem a kéziféket megfordultam szinte helybe, ha Opleosfater látta volna sírva könyörögne a technikáért. Azt lepadlóztam 1-be tiltásig, és leugrottam a kuplungról. :) Voltam olyan ideges, lila volt a fejem. Mire lezártam a kocsit, némileg lehiggadtam. Bizonytalan az indulás, az érkezés a pénz. Kéne újjítani valami melót. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Nekem is zörög hidegen a reggeli induláskor, odabacok a tetejére oszt elhallgat. :P Reggek kiállok a ház elé, várom, hogy jönnek, értem, 6 óra, 6.10....6.25...6.40-kor eldurrant az agyam, fact copatnak, kijártam a kocsival, hogy felmegyek a telephelyre ahonnan indulnak, eltiportam neki, 1-2-be, az utcasarkon meg jönnek velem szembe. :D Betéptem a kéziféket megfordultam szinte helybe, ha Opleosfater látta volna sírva könyörögne a technikáért. Azt lepadlóztam 1-be tiltásig, és leugrottam a kuplungról. :) Voltam olyan ideges, lila volt a fejem. Mire lezártam a kocsit, némileg lehiggadtam. Bizonytalan az indulás, az érkezés a pénz. Kéne újjítani valami melót. :D Mindezt hideg motorral. :D :D Ejnye bejnye. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 MÁV-os tuning szigszalaggal. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 MÁV-os tuning szigszalaggal. :) http://komike.coldline.hu/images/kocsi.jpg De maga a kocsi az nekem bejövös :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 De maga a kocsi az nekem bejövös :D Nem vennék ilyet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 De maga a kocsi az nekem bejövös :D Felfújt caravan. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Újabb Opel a családban. Astra F Caravan 1.4 SI, C14SE, 1995/12, világosszürke. Látom már, mit csinálok a hét végén. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 De maga a kocsi az nekem bejövös :P Lehet pofás darab és jól megy a 150 pacival a kettőnullapédétédéivéercé de amúgy hhót fapad, kényelmetlen, ráz és jó ha a 40 ezren túl tud gurulni :D unokaöcsémé meg a másik se bírta tovább :D vízbázisú lett benne az olaj :) összeborult a mák a cukorral.. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Lehet pofás darab és jól megy a 150 pacival a kettőnullapédétédéivéercé de amúgy hhót fapad, kényelmetlen, ráz és jó ha a 40 ezren túl tud gurulni :D unokaöcsémé meg a másik se bírta tovább :P vízbázisú lett benne az olaj :) összeborult a mák a cukorral.. :D :D :D Ez csak egy 1.9TDi, de a 29 ezer kilométerével már igencsak instabil az alapjárata hidegen és nagyon kalapál egy tőke. :D Igaz, melegen is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Ez csak egy 1.9TDi...:) Mindegy az :D egykutya :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Ez csak egy 1.9TDi, de a 29 ezer kilométerével már igencsak instabil az alapjárata hidegen és nagyon kalapál egy tőke. :D Igaz, melegen is. :) én most hétfő óta egy t4esel nyomom 253ekm NO KOMMENT :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Mindegy az :D egykutya :D Erre akartam kiJukadni a hszemmel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 xe, 279e km, makulátlan :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 xe, 279e km, makulátlan :) Jóvankúsóllyáá! Te is dízeles vagy félig. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Jóvankúsóllyáá! Te is dízeles vagy félig. :) Tök jó átülni a benzinesbe. Az nem kerreg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Tök jó átülni a benzinesbe. Az nem kerreg. :) :D Voltál a postán? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 :D Voltál a postán? :D Khm... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Khm... :) http://komike.coldline.hu/images/melo.jpg Nem látod hogy épp villanyt szerelek a játékban? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Nem látod hogy épp villanyt szerelek a játékban? :) :D :D 6000k-s xenon a plafonra? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 6000k-s xenon a plafonra? :) Annál kicsivel több. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Tudsz e-mail címet? A papírokon és a web-lapon csak telószám és sima levélcím van? sajna nem, a honlapjukon sincs fent (elég dúrva azért)? :D :) Akkor fénymásoló, és ajánlott levél, azt biztos nem tudja letagadni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 sajna nem, a honlapjukon sincs fent (elég dúrva azért)? :D :) Akkor fénymásoló, és ajánlott levél, azt biztos nem tudja letagadni! :D Vagy bemegy a szervhez, hogy "ez wátdöfákk?" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Mindezt hideg motorral. :D :D Ejnye bejnye. :D Hát ja.... :D MÁV-os tuning szigszalaggal. :P http://komike.coldline.hu/images/kocsi.jpg Valami papírfecni ragadt a rendszámtáblára. :P :D Újabb Opel a családban. Astra F Caravan 1.4 SI, C14SE, 1995/12, világosszürke. Látom már, mit csinálok a hét végén. :) Mocit cserélsz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Hát ja.... :) Valami papírfecni ragadt a rendszámtáblára. :D :D Mocit cserélsz? :D Az lenne a nyelve... :D Munkatársam ötlete... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 összeborult a mák a cukorral.. :) :D :D :D :D :D :P azaz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts