mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Eevileg már elkelt a zülllllés, de persze Márk variál. :D Az ember meg két hét múlva kap pézt... :D Képeket most nem érem el, otthon vannak. Az jó, ha csütörtökön odaadom a leömlőt? :D :) Ki beszél gyári ülésekről ? :D Ha az ülés elket, akkor megfojtalak. Yesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 :D :) Ki beszél gyári ülésekről ? :D Ha az ülés elket, akkor megfojtalak. Yesz. Jaaa, hogy ülés. Há azt monnnnya. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Hali Srácok! Elromlott a gépem :D :D szal csak most vagyok mizu?? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Hali Srácok! Elromlott a gépem :D :D szal csak most vagyok mizu?? :D :) ZuZu :D Mit csináltál vele ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Hali Srácok! Elromlott a gépem :D :D szal csak most vagyok mizu?? :D :) csövii Fel is tünt hogy nem voltál pár napja. Mi lelete a gépedet? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Mi lelete a gépedet? :D Csak annyi, hogy benzines :) bocsi.. :D Még egy kamikaze bringás.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Off: Persze...gyáriak...valamilyen gyárban készülnek azok is :) :D :D :D :D Szerintetek az Opel gyárt vezérműszíjat? Esetleg fékbetétet? Elárulom, NEM. Vannak gyári beszállítók. És azok nem csak a gyárba viszik a cuccot, hanem boltokba is szállítanak ugyanabból. Persze azok másik dobozba kerülnek mint amit Opelnek szállítanak. Tehát lehet kapni gyári cuccot másik dobozban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Szerintetek az Opel gyárt vezérműszíjat? Esetleg fékbetétet? Elárulom, NEM. Vannak gyári beszállítók. És azok nem csak a gyárba viszik a cuccot, hanem boltokba is szállítanak ugyanabból. Persze azok másik dobozba kerülnek mint amit Opelnek szállítanak. Tehát lehet kapni gyári cuccot másik dobozban. :D Jóóó jóóó...csak kötekedtem na :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Szerintetek az Opel gyárt vezérműszíjat? Esetleg fékbetétet? Elárulom, NEM. Vannak gyári beszállítók. És azok nem csak a gyárba viszik a cuccot, hanem boltokba is szállítanak ugyanabból. Persze azok másik dobozba kerülnek mint amit Opelnek szállítanak. Tehát lehet kapni gyári cuccot másik dobozban. :) Teeeeeeeeeeee, annak a kereklámpásnak nem tucc utánnamenni. Lehet tudok vevőt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Csak annyi, hogy benzines :) bocsi.. :D Még egy kamikaze bringás.. :D Még egy..... :D 1 bő hónapja is volt 1 nagy baleset...ahol szerencsétlent kettévágta 1 markoló kanala.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 csövii Fel is tünt hogy nem voltál pár napja. Mi lelete a gépedet? :D nem tudom a ventilátor a tápegységnél nagyon zörgött meg minden és a Windowst sem indította el már! :) :D majd hívlak nemsoká! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Szerintetek az Opel gyárt vezérműszíjat? Esetleg fékbetétet? Elárulom, NEM. Vannak gyári beszállítók. És azok nem csak a gyárba viszik a cuccot, hanem boltokba is szállítanak ugyanabból. Persze azok másik dobozba kerülnek mint amit Opelnek szállítanak. Tehát lehet kapni gyári cuccot másik dobozban. :D Ezeket hívják fehérdobozosnak... :D nem tudom a ventilátor a tápegységnél nagyon zörgött meg minden és a Windowst sem indította el már! :) :D majd hívlak nemsoká! :P :D Bizonyára összefügg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Bizonyára összefügg. :D hát elvileg lehet... mer a tápegység elvileg letilthatja! :) :D azt mondták! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 hát elvileg lehet... mer a tápegység elvileg letilthatja! :) :D azt mondták! Mééég. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 nem tudom a ventilátor a tápegységnél nagyon zörgött meg minden és a Windowst sem indította el már! :D :D Jaaaa :D az előferdül :) fődarab csere megoldja.. :P Agyon elektronikáztam az autót. :D Jól mutat benne élőben, és jól jelez. Vigyázz, nehogy kivillanjon a csekkendzsin.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Karácsonyfa. Tessék beszólni.... :) http://video.xfree.hu/?n=mukkocsi|4a5ed88a...6467f46a08d324c Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Karácsonyfa. Tessék beszólni.... :D http://video.xfree.hu/?n=mukkocsi|4a5ed88a...6467f46a08d324c :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Karácsonyfa. Tessék beszólni.... :) http://video.xfree.hu/?n=mukkocsi|4a5ed88a...6467f46a08d324c Csak találkozz egy kevésbé vidám sünnel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Boldog névnapot Misi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Karácsonyfa. Tessék beszólni.... :D Lol. Beautiful Christmash tree. Nice Job. :) Majd leütnek érte a rendőrök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Pár hete írtam, hogy asszony beleugrott 72-vel egy trafiba. Mikor megjött a csekk, fájó szívvel, de kifizettük. Erre most jön egy felszólítás, hogy azonnal fizessük ki a bírságot, mert különben irgum-burgum...... átadják végrehajtásra az adóhatóságnak, aki letiltathatja a fizetéséből. :D A telefonos call-centert persze nem lehet felhívni, mert vagy foglalt, vagy csesznek felvenni.....szétvet az ideg :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Boldog névnapot Misi! :) Köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Pár hete írtam, hogy asszony beleugrott 72-vel egy trafiba. Mikor megjött a csekk, fájó szívvel, de kifizettük. Erre most jön egy felszólítás, hogy azonnal fizessük ki a bírságot, mert különben irgum-burgum...... átadják végrehajtásra az adóhatóságnak, aki letiltathatja a fizetéséből. :D A telefonos call-centert persze nem lehet felhívni, mert vagy foglalt, vagy csesznek felvenni.....szétvet az ideg :D :D :D Szkenneld be a befizetett csekket, írd le e-mailbe a sztorit, és hogy már fizettél, majd küld el nekik! :D (autópálya matricánál jártam így már én is: megvettem, felragasztottam, és mégis jött a büntetés! :) Persze telefonon nem lehet őket elérni, így írtam egy e-mailt, és elnézést kértek, és ennyi... :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Szkenneld be a befizetett csekket, írd le e-mailbe a sztorit, és hogy már fizettél, majd küld el nekik! :D (autópálya matricánál jártam így már én is: megvettem, felragasztottam, és mégis jött a büntetés! :) Persze telefonon nem lehet őket elérni, így írtam egy e-mailt, és elnézést kértek, és ennyi... :D ) Tudsz e-mail címet? A papírokon és a web-lapon csak telószám és sima levélcím van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Pár hete írtam, hogy asszony beleugrott 72-vel egy trafiba. Mikor megjött a csekk, fájó szívvel, de kifizettük. Erre most jön egy felszólítás, hogy azonnal fizessük ki a bírságot, mert különben irgum-burgum...... átadják végrehajtásra az adóhatóságnak, aki letiltathatja a fizetéséből. :D A telefonos call-centert persze nem lehet felhívni, mert vagy foglalt, vagy csesznek felvenni.....szétvet az ideg :) :D :D ajánlott levél, csekk fénymásolat, meg egy kapjátok be feliratos fecni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts