J0hnny Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Nem akarok beleszólni, de a szerviz periódusa szerint 80.000km-nél soros a dolog... Eggyel régebbi szervízkönyv pedig 60E-et ír elő. Na akkor ki nyert? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Eggyel régebbi szervízkönyv pedig 60E-et ír elő. Na akkor ki nyert? :) :D Én, mert 50 ezernél cseréltem. Biztos ami biztos alapon, motorral együtt :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Én, mert 50 ezernél cseréltem. Biztos ami biztos alapon, motorral együtt :D :) :D Én meg főtengelyt törtem 30E után! Na? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Én meg főtengelyt törtem 30E után! Na? :D Mert mindig csak az a raccsing... Valaki szóljon már egy Modinak, ez a Fogyasztás topic, azt szétoffolják itt... :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Körömvágó olló, csavarhúzó..... Srácok!! XXI. század!!!! Van ám lyukasztó is :D :D Szerk: Dáwid cartárs megelőzött. De erre gondoltam én is :D Eddíg nem híztam olyan gyorsan, meg voltak lyukak az övön, most fogyott el. Nem. A szabadidő gatyámhoz én se hordok. Meg az autóalattfetrengős cucchoz se. De van amihez azé' de :D Azé mackóalsóval elég érdekes lenn pölö az úttöröőv. :) Öltönynadrág ilyen övvel :D Ki merne szólni, hogy nem passzol hozzá? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Én meg főtengelyt törtem 30E után! Na? :D Mert te kemény vagy Csoki. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Csemege: http://www.autosvilag.com/index.php/Opel-G...Opel-modra.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Nem akarok beleszólni, de a szerviz periódusa szerint 80.000km-nél soros a dolog... Mármint hogy a vezérlés csere? ehh nekem meg a szerelő mondta hogy elég 90-100-nál cserélni mivel gyári cumó van benne azok még bírják rendesen. a boltban vett cucc arra meg 60-at mondott. Remélem addig még kibírja nem lesz túlhajtva az tuti. Ha minden jó akkor eredeti gyári alkatrészeket sikerül majd szerváltatnom csak épp másik dobozba lesz mert az a reklámja és beszerzési áron, remélem összejön de azt tuti 50-nél cserélem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Eddíg nem híztam olyan gyorsan, meg voltak lyukak az övön, most fogyott el. Azé mackóalsóval elég érdekes lenn pölö az úttöröőv. :D Ki merne szólni, hogy nem passzol hozzá? :D Engem amúgy sem ér körbe az úttörő öv. De azon a minőségi "csat"on még jókat röhögök amikor a kezembe akad :D :D Csemege: http://www.autosvilag.com/index.php/Opel-G...Opel-modra.html Csini. Szívódízelben is van? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Mármint hogy a vezérlés csere? ehh nekem meg a szerelő mondta hogy elég 90-100-nál cserélni mivel gyári cumó van benne azok még bírják rendesen. a boltban vett cucc arra meg 60-at mondott. Remélem addig még kibírja nem lesz túlhajtva az tuti. Ha minden jó akkor eredeti gyári alkatrészeket sikerül majd szerváltatnom csak épp másik dobozba lesz mert az a reklámja és beszerzési áron, remélem összejön de azt tuti 50-nél cserélem. :D őőőőőőő... na ilyenből nem jöttem még ki jól :) "ez is castrollal van töltve, csak így olcsóbban tudják adni..." - 2-3 ezer után olajat is cseréltem, mert olyan hangja volt szerencsétlennek mintha tejjel öntötték volna föl :D "Ferrodo betétek, csak másik dobozba hozzuk, így odaadom beszerzési áron" Hááát... ezeket még nem cseréltem, de hogy a Ferrodo tárcsán, a Ferrodo betét ilyen szinten visítana, azt nem hiszem. :D Eddig még csak borultam az ilyen jellegű bizniszekkel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Csini. Szívódízelben is van? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Csini. Szívódízelben is van? :) :D Gyárból szerintem jó pénzért, olcsóbb megoldás, ha otthon a tiédből átteszed :D :D :D Ha már van annyi pénzem hogy vegyek használósra egy ilyet, akkor már nem érdekel az olcsó megoldás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Én is most nemrég fúrtam az övemre új likat.. Csavarhúzó volt kéznél reggel, és azzal tettem :D Rohanás közepedte volt szenvedés.. :D Mire való a racsnis övcsat? :P Ilyen alapon az utóbbi 3 évben szanaszét lyuggathattam volna az öveimet.. :D Csemege: http://www.autosvilag.com/index.php/Opel-G...Opel-modra.html Köszönjük, nem kérjük :D az a műszerfal még hagyján de a többi :D bár kívülről annyira nem rossz.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 National Geographicon a Lamborghini-gyárat mutatják, elvinném oda lefestetni a kocsit, nem kicsit igényesek... Én meg Michelangeloval festetném le a kocsit és eladnám utánna 50milliárdért, abból futná egy fényezésre a lambó gyárban asszem :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Csini. Szívódízelben is van? :) :D Lehúzol egy kúúúlercsővet és lesz :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 SöPö, Ülésről majd pls fotó. Pályanapos képek között nincs Bazsi + János menetről kép ? Megnéznéd ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Lehúzol egy kúúúlercsővet és lesz :D :D Ennyi pénzért még én alakítgassam? Há' hülyék ezek? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Mire való a racsnis övcsat? :P Ilyen alapon az utóbbi 3 évben szanaszét lyuggathattam volna az öveimet.. :D Köszönjük, nem kérjük :P az a műszerfal még hagyján de a többi :D bár kívülről annyira nem rossz.. :D Én azért odaadnám érte az enyémet! :) :D (Majd eladnám, és vennék rajta vagy 20 F-est! :D ;) :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 őőőőőőő... na ilyenből nem jöttem még ki jól :) "ez is castrollal van töltve, csak így olcsóbban tudják adni..." - 2-3 ezer után olajat is cseréltem, mert olyan hangja volt szerencsétlennek mintha tejjel öntötték volna föl :D "Ferrodo betétek, csak másik dobozba hozzuk, így odaadom beszerzési áron" Hááát... ezeket még nem cseréltem, de hogy a Ferrodo tárcsán, a Ferrodo betét ilyen szinten visítana, azt nem hiszem. :D Eddig még csak borultam az ilyen jellegű bizniszekkel :D Ehh hát végül is van benne valami. Bár ez elvileg valami központi elosztó egység aztán az a lényeg benne hogy a saját dobozukban küldik tovább nem teszek rá lóvét hanem az a haszon hogy a dobozon reklámozzák magukat vagy mi. aztán lehet kamu :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Ehh hát végül is van benne valami. Bár ez elvileg valami központi elosztó egység aztán az a lényeg benne hogy a saját dobozukban küldik tovább nem teszek rá lóvét hanem az a haszon hogy a dobozon reklámozzák magukat vagy mi. aztán lehet kamu :D Perszeee... :) Az Unix is gyáriakat árul, csak a reklám miatt van a dobozukban ugye? :D :D Mese habbal! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Perszeee... :) Az Unix is gyáriakat árul, csak a reklám miatt van a dobozukban ugye? :D :P Mese habbal! :D Off: Persze...gyáriak...valamilyen gyárban készülnek azok is :D :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Perszeee... :) Az Unix is gyáriakat árul, csak a reklám miatt van a dobozukban ugye? :D :D Mese habbal! :D Mégis van olyan az izzítógyertyájuk mint a Bosch :D lassan 2 éve a helyükön vigyorognak azt semmi bajuk.. :D -Thx az áthelyezésért- :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Mégis van olyan az izzítógyertyájuk mint a Bosch :D lassan 2 éve a helyükön vigyorognak azt semmi bajuk.. :) Van van, de mégsem gyári! :D Szerencsére az ára sem annyi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 SöPö, Ülésről majd pls fotó. Pályanapos képek között nincs Bazsi + János menetről kép ? Megnéznéd ? Eevileg már elkelt a zülllllés, de persze Márk variál. :) Az ember meg két hét múlva kap pézt... :D Képeket most nem érem el, otthon vannak. Az jó, ha csütörtökön odaadom a leömlőt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Van van, de mégsem gyári! :D Szerencsére az ára sem annyi! :D Viszont a gyárival tipusazonos :D még jó :D nóném vacakért nem adnék (meg gondolom más se) a minőségi árához közeli lecsót.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts