spzoli Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Csak én nem hordok övet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Félre van téve...Majd holnap v holnapután egyesülnek. Még megveheted. :) Ár ? Had röhögjek már :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 gyenge... Próbáld meg szedvics vajazás közben :) :D :D :D :D Meg se kérdem hogy Te csináltad? Te csináltad? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Csak én nem hordok övet? Hózentróger párti vagy? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Csak én nem hordok övet? Nem. A szabadidő gatyámhoz én se hordok. Meg az autóalattfetrengős cucchoz se. De van amihez azé' de :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Köszönöm Mester, taníccsá! :) :D Pl, hja eldurra egy vízcső, azt is előbb látod, ha van rajta ilyen :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Ár ? Had röhögjek már :) :D Amennyiért vettem. :D Hózentróger párti vagy? :D Rajtam valahogy fennmarad... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 :D :D Meg se kérdem hogy Te csináltad? Te csináltad? :D A Szlováktól, a Szentmihályiig legyártottam egyet. Aztán a Shell kúttól a Pólusig megettem. A kettő között meg hívtak telefonon, és nem hagytak enni :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Amennyiért vettem. :D Rajtam valahogy fennmarad... :) Ott a pont nálad, de pl az öltönynadrágomhoz nekem se kell öv, de viccen kívül öv nélkül hülyén néz ki....ezért mondhatom azt hogy csak dísznek, de rajtam van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 A Szlováktól, a Szentmihályiig legyártottam egyet. Aztán a Shell kúttól a Pólusig megettem. A kettő között meg hívtak telefonon, és nem hagytak enni :) :D :D :D Vezetés meg megy lábbal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Ott a pont nálad, de pl az öltönynadrágomhoz nekem se kell öv, de viccen kívül öv nélkül hülyén néz ki....ezért mondhatom azt hogy csak dísznek, de rajtam van :D Öltönynadrág ilyen övvel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 :D Vezetés meg megy lábbal :D Ha be van állítva a futómű, és levegő is van a kerekekben, akkor tud az egyenesen is menni :) Már nem játszunk ilyeneket, de régen amikor a kocsiban éltem akkor időnként elment az agyam egy picit :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Amennyiért vettem. :D Mennyi volt 30000 ? Én sem hordok övet, de lóg is rajtam a gatya :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Mennyi volt 30000 ? Én sem hordok övet, de lóg is rajtam a gatya :) :D Nein. 40. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 National Geographicon a Lamborghini-gyárat mutatják, elvinném oda lefestetni a kocsit, nem kicsit igényesek... Amúgy Dáwid, odaértél Fehérvárra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 National Geographicon a Lamborghini-gyárat mutatják, elvinném oda lefestetni a kocsit, nem kicsit igényesek... Amúgy Dáwid, odaértél Fehérvárra? Persze hogy nem, de így is vártam még ott egy fél órát mire el tudtam kezdeni dolgozni :D tudtam én hogy nem érdemes sietni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Nein. 40. :) :D :D :D :D :D :P :D :P ;) :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Persze hogy nem, de így is vártam még ott egy fél órát mire el tudtam kezdeni dolgozni :D tudtam én hogy nem érdemes sietni :) Ez megvan? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 :) :D :D :D :D :D :P :D :P ;) :D :D :P pompom. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Ez megvan? :) Ezt Zizi is nemrég másolta be a debreceni fórumba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Ez megvan? :D aztaqrva :D Képernyővédőt cserélek :D a kilincsek... a tető... a... az egész... ez nekem eddig mé nem volt meg? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 aztaqrva :D Képernyővédőt cserélek :D a kilincsek... a tető... a... az egész... ez nekem eddig mé nem volt meg? :D :) Yesterday, 08:35 PM :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Ezt Zizi is nemrég másolta be a debreceni fórumba :) Jah, Colin benyomta Gyummához. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Yesterday, 08:35 PM :) Most hogy mondod... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 jahh 1,4-es 60Le-s ferdehátú, még így megpróbálok vezetni vele meg kell szokni, de kímélő üzemmódba van, minden nap 60km-ert belenyomok oda vissza.7-8litert mondott az előző tulaj de ha 7,5-ből kijön akkor is 2literrel kevesebbet eszik mint az előző gázüzemű verdám. de szerintem még 4ezret beleaprítok akkor lesz benne 90ezer azt vezérlés csere és elviszem ahol beletették a gázt hogy állítsák be hogy jó legyen minden. Bár még így is meg vagyok vele elégedve. Csak most még parázok azon hogy az aksi ki és vrakásával esetleg lenullázódott e a gázrendszerem beállítása. 2-3x lemérem a fogyasztását aztán majd kiderül. Nem akarok beleszólni, de a szerviz periódusa szerint 80.000km-nél soros a dolog... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts