Opeles90 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Engem egyenesen kidobna az asszony a szobából! :) :D :P Nem tudják értékelni a szépet! :D :D Az összes astra alkatrészemet ki kellett vigyem a házból... :D :D :P na az már szentségtörés lenne... :D Nekem a polcon amúgyis az egyik dísz a régi műszeregységem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 :D na az már szentségtörés lenne... :) Nekem a polcon amúgyis az egyik dísz a régi műszeregységem :D Nekem a szekrény tetején volt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Nekem a szekrény tetején volt... :D Szép is az :D :) Akármit mondanak a nők, hogy így meg úgy alkatrész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Nekem is megkerültek a téli felnik..Még 1x kösz Isti. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Szép is az :D :) Akármit mondanak a nők, hogy így meg úgy alkatrész. De mikor meg vinni kell őket a bótba, akkor jó az alkatrészek összessége... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 De mikor meg vinni kell őket a bótba, akkor jó az alkatrészek összessége... :D :D Hát akkor szeretnek beleülni a soksok alkatrészbe :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Rednáááhőőőőőő Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Háááááááháááááááááááááááá :) Mennyi ? Nem annyi, mint a gastra felnid vóót. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Nekem is megkerültek a téli felnik..Még 1x kösz Isti. :) csini Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Engem egyenesen kidobna az asszony a szobából! :) :D :D Nem tudják értékelni a szépet! :D :D Az összes astra alkatrészemet ki kellett vigyem a házból... :D :D Én bevittem a melóhelyemre, és az egyik klotyóra aztmondtam hogy víz elzár, alkatrészek bepakol. Úgyhogy majdnem plafonig építettem alkatrészekkel. Amikor már nem igazán fért, akkor birtokba vettem az öltöző egyik felét is ülésekkel :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Én bevittem a melóhelyemre, és az egyik klotyóra aztmondtam hogy víz elzár, alkatrészek bepakol. Úgyhogy majdnem plafonig építettem alkatrészekkel. Amikor már nem igazán fért, akkor birtokba vettem az öltöző egyik felét is ülésekkel :D :D :) a budiba raktad az alkatrészeket? vagy csak a helyiségbe? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Nem annyi, mint a gastra felnid vóót. :D Gumma is megvan, vagy még csak 8 ? :D Még jó, hogy nem én vettem meg ezt a szábot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 :) a budiba raktad az alkatrészeket? vagy csak a helyiségbe? :D Is is. Régen kocsma vót a hely, és így van 3 rötyi. Gondoltam hogy az egyik majd nem kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Is is. Régen kocsma vót a hely, és így van 3 rötyi. Gondoltam hogy az egyik majd nem kell :) De legalább tiszta volt? Vagy kitakarítottad? :D :D :D :D vagy csak én vagyok ilyen "finnyás"? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 De legalább tiszta volt? Vagy kitakarítottad? :) :D :D :D vagy csak én vagyok ilyen "finnyás"? :D Hülye, nem a WC-csészébe pakoltam... :D :P Arra fejjel lefelé rádobtam egy nyomtatósdobozt, és így remekül lehetett pakolni rá. Meg mellé, meg mindenhova. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Hülye, nem a WC-csészébe pakoltam... :) :D Arra fejjel lefelé rádobtam egy nyomtatósdobozt, és így remekül lehetett pakolni rá. Meg mellé, meg mindenhova. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D :D :D Azt hittem televágtad a wc csészét alkatrészekkel :D :P :D :P ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) :D :D Azt hittem televágtad a wc csészét alkatrészekkel :D :D :D :P :D :P Persze... és lehúzással tömörítem ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Persze... és lehúzással tömörítem :) :D :D :D :D Hát ez kurvajó volt :D Szétröhögtem magam a gép előtt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Gumma is megvan, vagy még csak 8 ? :D Még jó, hogy nem én vettem meg ezt a szábot :) Félre van téve...Majd holnap v holnapután egyesülnek. Még megveheted. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Nem be, hanem kiömlő :D Ez a beömlő a fent lévő kúúlert hűti :D Köszönöm Mester, taníccsá! :D :D Elindultam az asszonnyal a tecsóba, felvettem-volna az egyetlen farmeromat, hetek óta nem volt rajtam. Nem tudom becsatolni az övet, kérdem kimostad? Csak mert összement. :) Megoldás: a., Új lyuk fúrása, de már csak 5 centi van a szíjjból. b., Kevesebbet zabállni. c., Többet mozogni. Kicsit megböktem az újjam amikor a körömollóval fúrtam az új lyukat, de már nem vérzik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Köszönöm Mester, taníccsá! :D :D Elindultam az asszonnyal a tecsóba, felvettem-volna az egyetlen farmeromat, hetek óta nem volt rajtam. Nem tudom becsatolni az övet, kérdem kimostad? Csak mert összement. :) Megoldás: a., Új lyuk fúrása, de már csak 5 centi van a szíjjból. b., Kevesebbet zabállni. c., Többet mozogni. Kicsit megböktem az újjam amikor a körömollóval fúrtam az új lyukat, de már nem vérzik. :D Én is most nemrég fúrtam az övemre új likat.. Csavarhúzó volt kéznél reggel, és azzal tettem :D Rohanás közepedte volt szenvedés.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Csak nekem van bőrlyukasztóm? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Köszönöm Mester, taníccsá! :D :D Elindultam az asszonnyal a tecsóba, felvettem-volna az egyetlen farmeromat, hetek óta nem volt rajtam. Nem tudom becsatolni az övet, kérdem kimostad? Csak mert összement. :) Megoldás: a., Új lyuk fúrása, de már csak 5 centi van a szíjjból. b., Kevesebbet zabállni. c., Többet mozogni. Kicsit megböktem az újjam amikor a körömollóval fúrtam az új lyukat, de már nem vérzik. :P Én is most nemrég fúrtam az övemre új likat.. Csavarhúzó volt kéznél reggel, és azzal tettem :D Körömvágó olló, csavarhúzó..... Srácok!! XXI. század!!!! Van ám lyukasztó is :D :D Szerk: Dáwid cartárs megelőzött. De erre gondoltam én is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Olyan is volt hogy elfelejtettem levágni a körmömet amikor mentem a barátnőmhöz. Na most... Kocsiba van csipesz. Elkezdem szedni le a körmömet vezetés közbe :) Érdekes volt úgy sávot váltani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Olyan is volt hogy elfelejtettem levágni a körmömet amikor mentem a barátnőmhöz. Na most... Kocsiba van csipesz. Elkezdem szedni le a körmömet vezetés közbe :) Érdekes volt úgy sávot váltani :D gyenge... Próbáld meg szedvics vajazás közben :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts