mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 köszi-köszi-köszi-köszi Kolléganőmnek is nemrég volt a szülinapja, kaptunk közössen egy tortát. Nekem spec gyertya került rá :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Kösz Píísta :D Jó állapotban vannak ? :) Haladjunk tovább. kg ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Jó állapotban vannak ? :) Haladjunk tovább. kg ? Nem rossz, majd lemosom, és kiderül. Kgig még nem jutottam, még van 4címem.. :D Tuti a gyertya. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Műholdon keresztül meg tudod keresni a barátnőd, barátod, ismerősöd tartózkodási helyét, a mobiltelefonja alapján! Írd be a keresett számot Első rublikába a körzetet - 20, 30, v. 70 -majd a számot folyamatosan. Országhívó nem kell, eleve a magyarországi oldalra navigál. Ide. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Műholdon keresztül meg tudod keresni a barátnőd, barátod, ismerősöd tartózkodási helyét, a mobiltelefonja alapján! Írd be a keresett számot Első rublikába a körzetet - 20, 30, v. 70 -majd a számot folyamatosan. Országhívó nem kell, eleve a magyarországi oldalra navigál. Ide. :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 köszi-köszi-köszi-köszi Kolléganőmnek is nemrég volt a szülinapja, kaptunk közössen egy tortát. Nekem spec gyertya került rá :) :D :D :D http://www.opelforum.hu/uploads/1241212115..._121_189434.jpg Szülinapot Pííístaaaa hetvenhat. :P Születésnapod alkalmából hozhatod a söröm. :D Műholdon keresztül meg tudod keresni a barátnőd, barátod, ismerősöd tartózkodási helyét, a mobiltelefonja alapján! Írd be a keresett számot Első rublikába a körzetet - 20, 30, v. 70 -majd a számot folyamatosan. Országhívó nem kell, eleve a magyarországi oldalra navigál. Ide. :D :D Adatgyűjtés... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Szülinapot Pííístaaaa hetvenhat. :D Születésnapod alkalmából hozhatod a söröm. :P :) :D Adatgyűjtés... :D Beirtam a saját számomat is. :P Hát nem éppen egy bögyössel tornázom? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Beirtam a saját számomat is. :P Hát nem éppen egy bögyössel tornázom? :) :D :D Látod-látod. Ezentúl már nappalra is ki kell kapcsolnod a mobilod, mert könnyen rád találnak :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Szülinapot Pííístaaaa hetvenhat. :D Születésnapod alkalmából hozhatod a söröm. :) :D Mondom az opciókat. Szombat : Klacháza Vasárnap : Kakucs Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Kösziiiii :D Boldogat! Ilyen fiatal vagy? :) Holnaptól neked Zoli bá! Vagy mégjobb a Csókolom Mester! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Boldogat! Ilyen fiatal vagy? :) Holnaptól neked Zoli bá! Vagy mégjobb a Csókolom Mester! :D Tegnap a kutyasztori, ma meg én csókolgassalak ? Miiiiiiiiiiiiiiiii van veled ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Tegnap a kutyasztori, ma meg én csókolgassalak ? Miiiiiiiiiiiiiiiii van veled ? :D :D Változókor? Vagy mittudomén.... :D Megunhatta a GSI-beömlőket? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Változókor? Vagy mittudomén.... :D Megunhatta a GSI-beömlőket? :) http://kepfeltoltes.hu/100928/737030448DSC...ltoltes.hu_.jpg Neki asszem utólag volt belevágva, és most visszaszedte... :D Pista! Nem mértem, nem volt rá tájm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Változókor? Vagy mittudomén.... :D Megunhatta a GSI-beömlőket? :) Nem be, hanem kiömlő :D Ez a beömlő a fent lévő kúúlert hűti :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 36 órája autó nélkül. depressziós vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Pista! Nem mértem, nem volt rá tájm. Mindegy, ha 10-15 közötti, akko 6000. De evidens, nem te vagy a feladó, bár ez gondolom mindegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Mindegy, ha 10-15 közötti, akko 6000. De evidens, nem te vagy a feladó, bár ez gondolom mindegy. Abba biztosan belefér. Köszönöm pompom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Nah elhoztam őket. :D :D :D de szépek. :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 http://dl.dropbox.com/u/7102596/P9280004.JPG Nah elhoztam őket. :D :D :D de szépek. :) :D :D Vagi! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Abba biztosan belefér. Köszönöm pompom. :D Szólj ha utalt :D 2-3 menet általában van egy héten :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Szólj ha utalt :D 2-3 menet általában van egy héten :) Okay. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Muter nem örül a látványnak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Muter nem örül a látványnak :) Ha nem örül, akkor hozd át hozzám és majd én elhelyezem! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Ha nem örül, akkor hozd át hozzám és majd én elhelyezem! :P :D :D :) áááh, csak 3 napig lesz itt fent nálam ( :D ) :D Aztán megy ki nyírábrányba a műhelybe. Ott aztán nem éri se víz se se fagy se hó se semmi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Muter nem örül a látványnak :D Engem egyenesen kidobna az asszony a szobából! :) :D :P Nem tudják értékelni a szépet! :D :D Az összes astra alkatrészemet ki kellett vigyem a házból... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts