yankee Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Ezek nem olyanok, mint a tiéd... Ha csak egyenesen mész, hogy az p.csába esnél ki az ülésből? :) Ja ezek nem olyanok. Mert ez bézs az enyém meg fekete :D Öhm ez gondolom Utalás volt a pályára NEM felmenetelemre. de mire van a kormány ha nem kapaszkodni. De amúgy tényleg kényelmetes. De nem baj ez nem töri fel a popim. mint a hokedli. Jó ez ide vidékre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Ja ezek nem olyanok. Mert ez bézs az enyém meg fekete :) Öhm ez gondolom Utalás volt a pályára NEM felmenetelemre. de mire van a kormány ha nem kapaszkodni. De amúgy tényleg kényelmetes. De nem baj ez nem töri fel a popim. mint a hokedli. Jó ez ide vidékre. 900asból valóak az ülések, a tied meg 9.5ből. Némiképp utalás. Egy gyári ülés is számtalanszor jobban tart, és nem töri fel a seggöm. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 900asból valóak az ülések, a tied meg 9.5ből. Némiképp utalás. Egy gyári ülés is számtalanszor jobban tart, és nem töri fel a seggöm. :) ÁMEN. Ja mondjuk a gyári bűr jobban teccene nekem is. Az valamicskét tart is. De hát mind1 elszégyenkezem ezzel is most már. Jevőre bent lesznek hátul is szóval HIGTEK. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 ÁMEN. Ja mondjuk a gyári bűr jobban teccene nekem is. Az valamicskét tart is. De hát mind1 elszégyenkezem ezzel is most már. Jevőre bent lesznek hátul is szóval HIGTEK. :) Gumikat mikor veszel amúgy ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Gumikat mikor veszel amúgy ? :) :D ÖÖÖHM valszeg jövőre. Veszek az alukra gummát. De apóséktól kaptam 80%-os Michelin Energy gummákat egy garnitúárt. Ahhoz felnit kell vegyek. Abból lesz 2játszós és 2használatos. De ingyé volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 ÖÖÖHM valszeg jövőre. Veszek az alukra gummát. De apóséktól kaptam 80%-os Michelin Energy gummákat egy garnitúárt. Ahhoz felnit kell vegyek. Abból lesz 2játszós és 2használatos. De ingyé volt. :D Felmész a pályára? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Felmész a pályára? :) Vigyázz mit válaszolsz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Vigyázz mit válaszolsz :) Öhm ha a devla is úgy akarja és az ültetés is benn lesz meg a 256fékk. Akkor igen. De fék nélkül nem megyek :D. De hát kitudja mi lesz addig....... Vagy igen vagy nem. :D De Zoli az első körömet neked fogom ajánlani és lükvercbe fogom meg tenni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Öhm ha a devla is úgy akarja és az ültetés is benn lesz meg a 256fékk. Akkor igen. De fék nélkül nem megyek :D. De hát kitudja mi lesz addig....... Vagy igen vagy nem. :D De Zoli az első körömet neked fogom ajánlani és lükvercbe fogom meg tenni. :P Na ha úgy érzed : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...t=0&start=0 :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Öhm ha a devla is úgy akarja és az ültetés is benn lesz meg a 256fékk. Akkor igen. De fék nélkül nem megyek :). De hát kitudja mi lesz addig....... Vagy igen vagy nem. :D De Zoli az első körömet neked fogom ajánlani és lükvercbe fogom meg tenni. :D Fékezni én nem fékeztem a pályán... :D Az autót meg nem kell kínozni senki miatt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Fékezni én nem fékeztem a pályán... :) Az autót meg nem kell kínozni senki miatt... :D Én sem gondoltam komolyan. :D de nem szeretm kínozni. Ezért se mentem fel. A gumi csak mellékes volt :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Én sem gondoltam komolyan. :) de nem szeretm kínozni. Ezért se mentem fel. A gumi csak mellékes volt :D :D Mindig csak a kifogások... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Na ha úgy érzed : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...t=0&start=0 :) :D :D :D Addigra se Felnim se pénzem. Meg egyébként is. Nem megyek pályára. :D az idén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Mindig csak a kifogások... :) Nem is igaz..... A gumi tehet mindenről. :D De az a baj nem láttad közelről a bal elsőt. Akkor talán rájönnél a dolgokra. :D Na mind1 Most valamit nem értek. Neked mióta van c20xe a kocsiba? :D nem 1.6 vóót? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Nem is igaz..... A gumi tehet mindenről. :) De az a baj nem láttad közelről a bal elsőt. Akkor talán rájönnél a dolgokra. :D Na mind1 Most valamit nem értek. Neked mióta van c20xe a kocsiba? :D nem 1.6 vóót? :D Amióta belerakta, ilyen egyszerű. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Nem is igaz..... A gumi tehet mindenről. :D De az a baj nem láttad közelről a bal elsőt. Akkor talán rájönnél a dolgokra. :D Na mind1 Most valamit nem értek. Neked mióta van c20xe a kocsiba? :D nem 1.6 vóót? :D ...belehajtott a búzamezőbe, és bumm, így lett a csokápik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 ...belehajtott a búzamezőbe, és bumm, így lett a csokápik :) :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 ...belehajtott a búzamezőbe, és bumm, így lett a csokápik :) Pontosaaan. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Link Ikszdé Isten éltessen Pista :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Link Ikszdé Isten éltessen Pista :) Kösziiiii :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Kösziiiii :) Sok Boldog Szülinapot Pista! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Kösziiiii :D Csatlakozom, sok boldogat :) (meg még több sört) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Csatlakozom, sok boldogat :) (meg még több sört) Én is csatlakozok...Még Sokat Kívánok!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Pontosaaan. :D HAHA. Na mind1 Mindig mókol ez a ZOLI. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Kösz Píísta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts