Tiv. Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 az édesem már a karosszériásnál, alig várom h viszont lássam :D Vajh mit csinál a csajod a kasznisnál? :D :D Elhiszem hogy várod már. :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Vajh mit csinál a csajod a kasznisnál? :D :D Elhiszem hogy várod már. :) :D :D Légzsákot építenek bele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Légzsákot építenek bele. :D Te asszem inkább zsírpárnákat kérnél mindenkibe, zsírfeltöltést :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Te asszem inkább zsírpárnákat kérnél mindenkibe, zsírfeltöltést :) :D A kutyára is azt mondta az állatorvos, ha ki lehet tapogatni a bordáit akkor sovány. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 A kutyára is azt mondta az állatorvos, ha ki lehet tapogatni a bordáit akkor sovány. :D Kutyákat ne molesztáld :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Kutyákat ne molesztáld :) :D :D :D Mér vigyázunk, most ivartalaníttattam, nehogy baj legyen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Hehehe....anyós ismét töréstesztet hajtott végre a szutyukin. :D A meccs állása: garázsajtó - szutyuki : 2 - 0. Hmm.....jó anyag.....60×40-es vastagfalú zártszelvény :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Hehehe....anyós ismét töréstesztet hajtott végre a szutyukin. :D A meccs állása: garázsajtó - szutyuki : 2 - 0. Hmm.....jó anyag.....60×40-es vastagfalú zártszelvény :P :D Addíg próbálja, amig tökélyre nem viszi a rombolást. :D Esetleg kiönthetnéd cementel a zártszelvényt, úgy jobban bírja a gyűrődést. :D Golfunk volt még, anyu tolatott ki a bejáróról apu meg nézte az ablakból, félrehúzta a kormányt hátrafelé nézett, a lökös meg elakadt a betonba, szépen gyűrte fel ahogy tolatott. Apu kirohant a lakásból, szerintem öregedett vagy 10 évet azon a 20 méteren. Mire kiért, átjutott a kocsi az akadályon, visszafordult a lökös a helyére, nyoma sem volt az incidesnek. Összevesztek fél perc alatt, semmi nyoma nem volt a találkozónak, anyu nem is értette mi a baj, de a fater csak hajtogatta: én láttám, én láttam!!!!!! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Hehehe....anyós ismét töréstesztet hajtott végre a szutyukin. :D A meccs állása: garázsajtó - szutyuki : 2 - 0. Hmm.....jó anyag.....60×40-es vastagfalú zártszelvény :D :D Még jó hogy van a buzukin gumicsík. Így nem tett tul nagy kárt a zártszelvényben az a kék kazánlemez. :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Okos vízcső, még jó, hogy fel tudtam használni az egyhatét... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Okos vízcső, még jó, hogy fel tudtam használni az egyhatét... :) http://pics.coldline.hu/pics/98436-20100927-gBcuBZ.jpg Automata vízcserélős, és beépített motormosós. Mi ezzel a baj? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Automata vízcserélős, és beépített motormosós. Mi ezzel a baj? :) Odáig nem hagytam fajulni a dolgokat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Addíg próbálja, amig tökélyre nem viszi a rombolást. :D Egyszer áthajtott, egy fél diszperzites vödör malteron.....mikor hazajött a malterműszerész megkérdezte: tán haragudott arra a vödörre? Simán letagadta, hogy Őőőőő?....őőőő nem. Akkor hitte el, mikor mutattuk a tengelyig malteros első kerekét :D Még jó hogy van a buzukin gumicsík. Így nem tett tul nagy kárt a zártszelvényben az a kék kazánlemez. :P :) :D Eddig a legnagyobb kárt egy audiban okozta.....kifordult elé, és gyönyörűen végighúzta a bal oldalát. Precízen, egy centit sem hagyott ki :D Ahhoz képest a szutyuki megúszta egy bal első lámpa + helyzetjelző kombóval, meg egy tenyérnyi horzsolással a sárvédőn..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 A multkor a kukában találtam gumicsöveket, valami olajszivattyúé voltak, vékony, vastag olyan 60-80 centisek, elhoztam mit lehet tudni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 A multkor a kukában találtam gumicsöveket, valami olajszivattyúé voltak, vékony, vastag olyan 60-80 centisek, elhoztam mit lehet tudni. :) Nem beszéltél te túl sokat Novyval? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Ők győriek. regisztrálsz, rendelsz, és beírod az átvétel rovatba hogy szeretnéd személyesen. Mondjuk nekem csak egyszer sikerült összefutni a sráccal, mert eléggé elfoglalt. De ha elutalod neki a pénzt sima levélban pár nap alatt elküldi a cuccot. A rosszindulatú , irigykedő beszólásokra meg nem reagállok. :) Aztán majd sírtok, meg könyörögtök, ha valamit meg kell csinálni a kocsitokon, hogy hekkeljem meg....de akkor már hiába! :D Valami olyanra gondoltam, ahol kicsit nagyobb a választék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Nem beszéltél te túl sokat Novyval? :) Igazából a bödön-projektre gondoltam amikor elhoztam őket. Hátha egyszer túllépek az uborkásüvegen, és akkor jók lesznek a csövek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Valami olyanra gondoltam, ahol kicsit nagyobb a választék... Akkor a Somogyi, bár ott drágább minden, és túl okos az eladónő. De mi bajod a választékkal, ledesíteni akarsz nem? Ahhoz megvan itt minden. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Akkor a Somogyi, bár ott drágább minden, és túl okos az eladónő. De mi bajod a választékkal, ledesíteni akarsz nem? Ahhoz megvan itt minden. :) Négyféle ellenállást találtam csak.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Négyféle ellenállást találtam csak.... És hány félét fogsz használni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 És hány félét fogsz használni? :) Látod, négy nem elég. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Látod, négy nem elég. :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 És hány félét fogsz használni? :) Mivel nem csak műszerfalhoz kellene, és nem csak egy led egy ellenállás párosításhoz, ezért 20 féle simán kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Nem ebből estél ki ? :D És akkor most miért szídjátok az üléseim? Habár nem sok tartása van de kényelmes és nem is estem ki belőle még sose. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 És akkor most miért szídjátok az üléseim? Habár nem sok tartása van de kényelmes és nem is estem ki belőle még sose. :D :) Ezek nem olyanok, mint a tiéd... Ha csak egyenesen mész, hogy az p.csába esnél ki az ülésből? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts