spzoli Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Nem ebből estél ki ? :D Ilyenből... :D Viszont nem néz ki rosszul fastraban. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Ilyenből... :D Viszont nem néz ki rosszul fastraban. :) Akkor hajrá. Én szeretek az ülésben maradni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Akkor hajrá. Én szeretek az ülésben maradni :D Nem tenném be, de 10fontért jó bolt volt az embernek. :) a real bargin from the bay a set of saab 900 convertible leather seats for the bargin price of £10. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Ha valakit érdekelne olyan kormány mint az enyém :) http://racing-bazar.hu/alkatresz/vegyes/ez_az_golf_2_opel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Ha valakit érdekelne olyan kormány mint az enyém :) http://racing-bazar.hu/alkatresz/vegyes/ez_az_golf_2_opel Szép...szép....Ha Opel jeles lenne lehet meg is venném. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Szép...szép....Ha Opel jeles lenne lehet meg is venném. :D Elcserélem veled a közepét az enyémre. Nah? áll a bót? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Elcserélem veled a közepét az enyémre. Nah? áll a bót? :D Törött? :) Gyáá ma jönnek a felnijeim :D Meg elvileg a héten jön a megalight 90%. Kedvező hét az autó számára :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Törött? :) Gyáá ma jönnek a felnijeim ;) Meg elvileg a héten jön a megalight 90%. Kedvező hét az autó számára :D Akinek még hónap végére is marad pénz az autóra... :P Én majd októberben kezdem folytatom :D :D http://totalcar.hu/tanacsok/autodoktor/201...magnesgyuruvel/ :D :D :P A kommentek qrvajók :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Akinek még hónap végére is marad pénz az autóra... ;) Én majd októberben kezdem folytatom :) :D http://totalcar.hu/tanacsok/autodoktor/201...magnesgyuruvel/ :D :D :D A kommentek qrvajók :D Nekünk egy 1.4-es Lanoson van mágnes, és jobban húz a gép. :P :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Valakinek nincs Mio Moov 200 vagy más Mio gps kütyüje?? Nekem mondjuk a MioMore Desktop program kéne, elvileg azt cd-n adják hozzá, de nem mindegyikhez...és nekem nem volt...de a frissítéshez kéne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Valakinek nincs Mio Moov 200 vagy más Mio gps kütyüje?? Nekem mondjuk a MioMore Desktop program kéne, elvileg azt cd-n adják hozzá, de nem mindegyikhez...és nekem nem volt...de a frissítéshez kéne... http://www.google.hu/search?q=miomore+desk...lient=firefox-a :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Valakinek nincs Mio Moov 200 vagy más Mio gps kütyüje?? Nekem mondjuk a MioMore Desktop program kéne, elvileg azt cd-n adják hozzá, de nem mindegyikhez...és nekem nem volt...de a frissítéshez kéne... Mio blackem van. :) a CD is megvan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 http://www.google.hu/search?q=miomore+desk...lient=firefox-a :) Gondolod nem próbáltam? :D Ami free az se az :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Mio blackem van. :D a CD is megvan. Szerk.: MSN :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Jöhetsz szombaton lacházára, vasárnap kakucsra, lesz évadzáró, stb., stb. :) Óó, hogyne. :D Behajtom rajtad mindenképp. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Óó, hogyne. :) Behajtom rajtad mindenképp. :D Fesztivál lesz mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Fesztivál lesz mi? :D Már megvolt a FeZeN, ami elvileg az évzáró. :) Nem fesztivál lesz, hanem nincs nekem ilyen luxusokra most pénzem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Már megvolt a FeZeN, ami elvileg az évzáró. :) Nem fesztivál lesz, hanem nincs nekem ilyen luxusokra most pénzem. :D Nincs péz ingyen sörre... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Nincs péz ingyen sörre... :) Inkább az odautazásokra és ugye a fékcsere még nem megoldott, meg még egy problémák is adódtak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Inkább az odautazásokra és ugye a fékcsere még nem megoldott, meg még egy problémák is adódtak. :D Hú, jó hogy szóltál b+... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Hú, jó hogy szóltál b+... :D Ennyit érsz b+... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Ennyit érsz b+... :) :D 5perc depi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Valaki nem jár mostanság Budapest - Várpalota útvonalon? Cuccot kéne elhozni nekem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Valaki nem jár mostanság Budapest - Várpalota útvonalon? Cuccot kéne elhozni nekem... :) Ennyire kell a sör ? :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Ennyire kell a sör ? :) :D :D :D Azt is elhozhatja... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts