zotya975 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Húszért biztos neked jutattná, nem megtartaná :D Most te végülis kinek szurkolsz? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Most te végülis kinek szurkolsz? :) :D Szerintem nem kellene darabokra szedned egy ilyen kocsit :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Szerintem nem kellene darabokra szedned egy ilyen kocsit :) :D Szilóval megjavítja az amúgy sem rossz féltengelyt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Szilóval megjavítja az amúgy sem rossz féltengelyt. :D Nah de akkor hova tesz átmenőcsavart? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Nah de akkor hova tesz átmenőcsavart? :) A padlólemezbe. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Nem tudja valaki véletlenül hol tudnék Győrben ellenállást venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Van 2 vacsiúj kilincsem. :D Autóban még sosem volt, csak csomagolással együtt, csomagtartóban :) szerintetek mi pénzt lehet kérni értük? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Van 2 vacsiúj kilincsem. :D Autóban még sosem volt, csak csomagolással együtt, csomagtartóban :) szerintetek mi pénzt lehet kérni értük? :D Bezzeg az én kommentemre nem válaszolsz... :D Megint csak lada fórum, szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Bezzeg az én kommentemre nem válaszolsz... :D Megint csak lada fórum, szerintem. Nem válaszoltam végül, mert a végén még bepipul, és megszámozza a hengereimet :) Ott vagyok. 3500 körül vesztegetik darabját :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Nem válaszoltam végül, mert a végén még bepipul, és megszámozza a hengereimet :) Ott vagyok. 3500 körül vesztegetik darabját :D :D Mivel ez opelfórum, így akod a darabjáért 500 Forintot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Mivel ez opelfórum, így akod a darabjáért 500 Forintot :D Ne lázadj, inkább vegyél kormányt :D :D még mindig ocó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Ne lázadj, inkább vegyél kormányt :D :P még mindig ocó :) Nem lázadok, csak ez itt annyit ér :D :D Lehet, inkább ilyen elmegyek Kmétre, leveszik, megcsinálják, kész, eljövök játék lesz :D Csak variálni akarok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Oké hogy tuning, meg mittomén, nah de b.ccameg, ez azé' kemény :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Oké hogy tuning, meg mittomén, nah de b.ccameg, ez azé' kemény :) :D http://pics.coldline.hu/pics/97546-20100926-MOyR0i.jpg Pfff egy ignyicre ennyit költeni..... :D Tök bután néz ki alul az a fejegység :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Pfff egy ignyicre ennyit költeni..... :D Tök bután néz ki alul az a fejegység :) Hátmég a légzsákban az LCD :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Pfff egy ignyicre ennyit költeni..... :D Tök bután néz ki alul az a fejegység :D ...és még nem láttad az autót... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Naaa mi van ? Nyertem már ? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Naaa mi van ? Nyertem már ? :) :D 3-1 eddig Robertsonnak. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 3-1 eddig Robertsonnak. :D :D Messze még a vége. most eteti be, aztán páffff, lesöpri :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Messze még a vége. most eteti be, aztán páffff, lesöpri :) :D :D Lehet. :D 5 nyert frameig megy a játék. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Hát inkább bukom a sört, de erre a szőkére nem fogadnák így belenézve a meccsbe :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Hát inkább bukom a sört, de erre a szőkére nem fogadnák így belenézve a meccsbe :) :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Hát inkább bukom a sört, de erre a szőkére nem fogadnák így belenézve a meccsbe :) :D Pedig szépen játszik... :D Amúgy már 4-1. :P :D :D :D Te meg aluggyáá! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 :) :D :D Legnagyobb skalp ? Hol a vége még ? :D :P Persze a Bahrém csepionsippenn.....valaki szoljon már neki, hogy az bahrein :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Pedig szépen játszik... :D Amúgy már 4-1. :P Te meg aluggyáá! :D Kúsojj. te szoktál ilyenkor már (alvok)-olni.. :P Legnagyobb skalp ? Hol a vége még ? :D :D Persze a Bahrém csepionsippenn.....valaki szoljon már neki, hogy az bahrein :) :D Bátőn megelőzte Róóóóózberget.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts