leslie Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 "Idításgátlót csináljál mánnnnnnnnnnnnnnn ! " Az is lesz nyáron. :D Sőt, lehet hogy lesz hozzá egy "tuningmodul" is, ami a lambdaértéket variálja, ezáltal a fogyasztás helyett az erőre optimalizálva a motort. :lol: Egyenlőre ennek is a lehetőségeit vizsgálom. Akkor várok. Elöbb uis rendbe kell hozatnom a futóművem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 ...Ehhez jönne az a modul, ami méri a fogyasztást, ez 10-12 lenne. Nos? Vélemény? Többiek? Engem egyelőre biztos nem érdekel. De azért csináld meg, mert hátha később meggondolom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
urobi Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Jelenleg 14 a komputer, és lehet hozzá venni gyári BC-s ablaktörlőkapcsolót is (4000 bontva ha találsz, 8000 újan). Ehhez jönne az a modul, ami méri a fogyasztást, ez 10-12 lenne. Nos? Vélemény? Többiek? Ha a fogyasztást is méri majd, akkor majd engem is érdekel egy szett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kanes Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 HI! Lehet úgy is hogy csak a fogyasztásmodul külön? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Arra nem lehet :twisted: Nahh Johnny azér kiváncsi lennék, ha választanod kellene a kettő közül, akkor melyikre esne a választásod Mivel dizilbe nem lehet BC-t tenni,csak horribilis áron,ezért inkább az inditásgátló izgat,mivel a gépsárkányomban semmi ilyen nincs,még riasztó sem! Kiváncsi leszek Gabi mivel rukkol elő,kaptam már én is pár kapcsolási rajzot ilyenekről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Én csak olyan dolgokkal foglalkozom, amit nem elég kapcsolási rajzzal jellemezni. :lol: Kanes! Nem lehet csak a fogyasztás modult külön, ez a komputernek a slave perifériája lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kalács Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Sziasztok Egy nagyon fura kérdésem,kérésem lenne Van egy 94-es 1.7d es astram.az ég világon semmi baj nincs vele és nem is volt,még soha nem hagyott ott az utszélén. Régota nézegettem a gsi ket mert hát a 60 paci kezd egy kicsit kevés lenni. Mig az egyik nap meg nem láttam egyet ami nagyon szimpatikus. De sajnos a gsi-k hez nem értek.Ezért nem is tudom hogy mi is legyen,meg tartsam az én kis dieselemet vagy cseréjem le egy olyan autora ami nem biztos hogy olyan megfelelö állapotba van, szerintetek??? És a gsin miket kell megfigyelni??? Melyik motor jobb? ja ez egy 96-os modell Válaszotokat elöre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Sztem alsó hangon vagy fél millát rászámolhatsz a felújítására. Ugyebár, ami megy, annak nyomják is. És a GSi azért megy. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Sztem alsó hangon vagy fél millát rászámolhatsz a felújítására. Ugyebár, ami megy, annak nyomják is. És a GSi azért megy. :lol: Azért egy X20XE lehet, hogy még nincs széttaposva, de megvétel előtt célszerű egy állapotfelmérés, egy olyan helyen, ahol értenek is hozzá.Sztem. :wink: Ha az eladó nem megy bele, akkor svindlerség esete áll fent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Sziasztok Egy nagyon fura kérdésem,kérésem lenne Van egy 94-es 1.7d es astram.az ég világon semmi baj nincs vele és nem is volt,még soha nem hagyott ott az utszélén. Régota nézegettem a gsi ket mert hát a 60 paci kezd egy kicsit kevés lenni. Mig az egyik nap meg nem láttam egyet ami nagyon szimpatikus. De sajnos a gsi-k hez nem értek.Ezért nem is tudom hogy mi is legyen,meg tartsam az én kis dieselemet vagy cseréjem le egy olyan autora ami nem biztos hogy olyan megfelelö állapotba van, szerintetek??? És a gsin miket kell megfigyelni??? Melyik motor jobb? ja ez egy 96-os modell Válaszotokat elöre is köszönöm Ha nem számítanak az üzemeltetési költségek Gsi ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Azért egy X20XE lehet, hogy még nincs széttaposva, de megvétel előtt célszerű egy állapotfelmérés, egy olyan helyen, ahol értenek is hozzá.Sztem. :wink: Ha az eladó nem megy bele, akkor svindlerség esete áll fent. Abban az évjáratban még akad C20XE is... ha jól tudom :wink: Bár könnyebben akadnak jó állapotban mint a 92-93as évjárat. Kalács: Lehet tudni vmi pontosabbat arról a GSI-ről? Milyen motor? (ha nem tod a kódot,hány lovas?) hány km van benne? Egyébként amire föként figyelni kell,az a hengerfejesség. Hütőviz tartályban ne legyen nyúlós olajos trutyi. a vizcsövek ne puffadjanak mint ááááálllat... Ne füstóljön mint egy olajkájha.., illetve a fehéres (viz) füst is gyanúúúús... Aztán mi is van még.. Hidrótőőőkék. Próbáld meg elérni, hogy hidegen tud beinditani... Ha kicsit dizeles kopogó hangja van,(ami esetleg fél perc múlva elmúlik) akkor valószínüleg nem túl jók a tökei.. izé. tőkéi. :lol: Bár ilyen évjáratnál.. nekem még csak most kezd kicsi hangja lenni.. mondjuk már szar az olajom is. :oops: Sztem ezen kívül talán az általános dolgok.. nézd körbe törés nyomait keresve..(más fényszórók, karoszériaelemek csavarjai,lógó, ferde lökös,elütő szinü elemek..) Szokott rohadni a sárvédőív, de az sztem csak a későbbi évjáratoknál..(nekem /kopp-kopp/ még nem) Próbálj egy relatíve jó utat keresni(nah már ez kihívás :twisted: ) nézd meg az egyenesfutását.. nem húz-e jobbra balra.. nem csörög zörög-e vmi.... Megnézheted a gumik kopását is... Ha beindítod: 1: ég-e a motorkontrol, a lufi(ha van), és az ABS lámpája? (+kézifék+töltés) 2: beindítás után rövid idővel a fenti három elalszik-e? ha nem, vmi gikszer lehet. a mocikontrol akkor is világíthat ha chiptuningos, de vannak akik csak vmi hiba elfedésére mondják ezt a szöveget. Próbálj ki benne minden kapcsolót, kütyüt(nem túl nagy dolgoknak tünhet, de alkuszintnek jó, illetve azért pééénz.. pl. nekem a fütöventi csak 3-4es fokozatban megy. gyári ellenállat hozzá 8rongy) Esetleg ha klímás, azt is prósza, mert az meg mégdrágább lehet..(biztos azt fogják mondani, csak gáz kell bele.. :? vagy igaz, vagy nem ehh mi van még.. nem forog az agyam, most jöttem melóból.. :smt104 Megnézheted a fékeket is.. összes tárcsa szép fényes-é.. (nincs e vmelyik berohadva, ismerek cartársat akinek ilyen is volt) Nincsenek e nagyon elkopva(mekkora a válla a tárcsának) stb stb... Segitsetek cartársak, mi van még fontos.. :?: Nah asszem most elteszem magam délutánra :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Abban az évjáratban még akad C20XE is... ha jól tudom :wink: Bár könnyebben akadnak jó állapotban mint a 92-93as évjárat. Az ember mindig tanul valami újat! :smt023 De erre akartam utalni, hogy ha fiatalabb, talán kisebb a micigenerál esélye.Viszont a sportautó, az sportautó. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Az ember mindig tanul valami újat! :smt023 De erre akartam utalni, hogy ha fiatalabb, talán kisebb a micigenerál esélye.Viszont a sportautó, az sportautó. :wink: Alap, h aminek nyomni lehet, annak nyomják is. Enyémnek felesleges tolni, max többet zabál, ergo kiváló állapotban van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Alap, h aminek nyomni lehet, annak nyomják is. Enyémnek felesleges tolni, max többet zabál, ergo kiváló állapotban van. :D Sokan vagyunk így ezzel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 opel16v: Az a fogyasztás helyett teljesítményt optimalizálok kütyü kapcsolható lesz??? Me' ha igen, sztem engem fog érdekelni. Más: Létezik astrában WRC ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Igen, kapcsolható lesz a komputer menüjéből. :lol: Nem létezik az Astrából WRC. F Astrából csak a GSi volt homologizálva, és a m.o-n gyártott Astra kupás autók. G Astrából pedig a 3ajtós 2000-es lett homológ. Sajnos az Opel már kisgyerek koromban kivonult a gyári támogatásból Rallye terén. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Igen, kapcsolható lesz a komputer menüjéből. :D Remélem, nem veszed sürgetésnek, ha megkérdem, h mikor? Csak, h mire tervezzek, mert addigra már vagy 30e lesz a ketyere. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Kérdés, me' nekem nem teljesen tiszta a dolog: Adott (enyimé) 95' F astra sedan GLS c14nz. Namost nekem nem igazán rémlik, hogy lett volna RDS a gyári mnagnóhoz. Most csak a magnó nem tudta, vagy tényleg nem volt, gondolok itt a központira, mert visszább írtátok, hogy RDS-es egység feltétel. Nos akkor az enyémbe hogyan, de főleg mennyiért lehetne beaplikálni ezt a teljesítmény optimizert? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Leslie! Nyárra várható. I_S! Nem kell RDS-es rádió, csak a TID kijelző a feltétel (idő/dátum(rádióinfók)/hőmérséklet). Még nem próbáltam, de elvileg rámegy a kétrészes kijelzőre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 No csak azért, mert neke rádió infó nyemá. Idő balszél, közép dátum, hőmérséklet jobb szél. Ez gond? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 http://www.carstyling.hu/pic/usercar/4701/....jpg?1113308354 így néz ki, ha számít... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Ez tökéletes, ez a TID kijelző. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 :prayer: :toothy10: Király, akkor visszatérünk rá :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 sziasztok sorstársak! lenne egy olyan kérdésem hogy: van egy 96-os 1.4-16valve caravánom,és kigyuladt rajta valami sárga kütyü benne egy villámmal?töltés lámpa?vagy mi a szar?mi baja lehet,és mennyibe fáj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 kigyuladt rajta valami sárga kütyü benne egy villámmal? az időjárás jelentés. este eső várható villámmal 8) :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts