Peti85 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Az a nagy kék kocka, amiket nem látunk a füstjétől :D ááá nálunk sárga :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 ááá nálunk sárga :D :) Nálunk is az vót biztos, csak az a sok kék füst ugye ... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Nem is tudtam hogy B asconából volt 2ezres dízel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Nem is tudtam hogy B asconából volt 2ezres dízel. :) '78-tól volt. (70. oldal, lap teteje :D :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 '78-tól volt. (70. oldal, lap teteje :) :D ) Tényleg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Tényleg :) persze hogy tényleg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 persze hogy tényleg :) Azóta is csak korlátozva nyitom ki azt a könyvet és nagyon kevés embernek engedem hogy lapozgassa :D nocsak......mennyit pofáztam már 4000. hozzászólás. :D Végre nem maradtam le róla, mint az 1000,2000,és 3000.ről :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Azóta is csak korlátozva nyitom ki azt a könyvet és nagyon kevés embernek engedem hogy lapozgassa :) nocsak......mennyit pofáztam már 4000. hozzászólás. :D Végre nem maradtam le róla, mint az 1000,2000,és 3000.ről :D Én eddig nem is emlékszem hogy hányról nem maradtam le :D Szerintem csak az első volt meg, a több csak úgy lett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Én eddig nem is emlékszem hogy hányról nem maradtam le :) Szerintem csak az első volt meg, a több csak úgy lett :D :D Emlékszel mit fogadtál/fogadtunk még év elején? Kevesebb Off a fórumon... :D Nem jött össze az asszisztens szerint én vagyok a napi offmester. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 :) Emlékszel mit fogadtál/fogadtunk még év elején? Kevesebb Off a fórumon... :D Nem jött össze az asszisztens szerint én vagyok a napi offmester. Ezekszerint csak neked nem jött össze :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 még nincs azt mondta cartárs úr hogy majd ha lesz a következő rendelés akkor szól! ;) :P Azért attól még messze vagyok... :D Tegnap volt szó rendelésről, de hogy mikor lesz belőle valami... Majd meglátjuk. :P Azóta is csak korlátozva nyitom ki azt a könyvet és nagyon kevés embernek engedem hogy lapozgassa :) nocsak......mennyit pofáztam már 4000. hozzászólás. :D Végre nem maradtam le róla, mint az 1000,2000,és 3000.ről :D Há' mee' sokat pofáztál-bocsi, Te írtad előszőr... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Ezekszerint nem csak neked nem jött össze ;) :P Kimaradt 1 szó :) Mit találtam Neked? :D (Hajdú-bihar) :D :D Há' mee' sokat pofáztál-bocsi, Te írtad előszőr... :D :D :D Semmi gond tisztába vagyok én vele :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Kimaradt 1 szó :D Mit találtam Neked? :P Semmi gond tisztába vagyok én vele :D Vajon miért van ez is Hajdú-Biharban? :D :D :D Mindegy, drága :) 18.ért már találtam, de arra sincs zseton úgyhogy tökmindegy :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Vajon miért van ez is Hajdú-Biharban? :D :D :D Mindegy, drága :) 18.ért már találtam, de arra sincs zseton úgyhogy tökmindegy :D :D :P :D Nekem meg eddig amit néztem minden dunántúlon volt. Mondjuk a kilóméterórával szerencsém volt, mert itt volt a bontóban Debrecenben. Bár mondta a srác,hogy egy osztrák DTL-ből jött, amit markolóval emeltek le 1 másik autóról... :P De látod..a felnik nekem is fehérvárról jönnek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Kimaradt 1 szó :) Mit találtam Neked? :D (Hajdú-bihar) :D :D Semmi gond tisztába vagyok én vele :D Akkóó' megnyugodtam- végre nem csak én tudom magamró,l hogy sokat dumálok... :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Akkóó' megnyugodtam- végre nem csak én tudom magamró,l hogy sokat dumálok... :D :D Ha Te sokat, akkor én mit mondjak? :D :D Meg Dáwid :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Ha Te sokat, akkor én mit mondjak? :D :D Meg Dáwid :) :D Én nem mondok semmit mert OFF lenne :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Én nem mondok semmit mert OFF lenne :D :D Késő :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Azigen. Előlre is meg hátra is megy lánc? :D Nem, valami spirálszerűség forog egy köpenyben és egy csigavéget hajt ;) bacott nehéz tekerni, ahhoz képest az enyém mintha a levegőt taposnád.. ;) :P Kép, videó, esetleg iwiw elérhetőség? :P ;) Telszám nem kéne? :D Amúgy télleg piszkafa a csaj :D ruhástól van talán 40 kiló :D de arcra jól néz ki.. ;) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Lemostam a macit, hallom sziszeg valami :D jobb hátsó oldalfal élében valami szegszerűség :D faca :D mindegy, lassan úgyis feltettem volna rá a téli garnitúrát :) megyek értük anyósékhoz, kiderült hogy sógor még a nyáron lefújta a felniket :P hát érdekes egy ízlése van a nejemnek..Porsche aranyhoz hasonló csak nem metál... :D a képfeltöltésem facomtudjamiért nem műxik.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 ? :D Hol? Egyedül este 9-10 után szerettem pesten menni. Nem voltak sokan, és az ex apja ideadta a sierrát. Na akkor az tökjó volt :D Bár éjszaka nem szerettem a 8. kerületet... :D :) Népszínház utca..Baross utca, és hasonlók. Hétköznapi "dugó" kecsón 5 körül délután.Sok munkából hazaigyekvő,30-al totyognak,sávot ucsó pillanatban váltanak,zöldet bámulja a lámpánál stb. Pesten legalább lehet haladni,ha dugó van,akkor meg kerülni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Telszám nem kéne? :D Amúgy télleg piszkafa a csaj :D ruhástól van talán 40 kiló :) de arcra jól néz ki.. :P Akkor Zotya kiesett :D :D De azért más is lehet kiváncsi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Nagyarc...csak szerényen!Azér puha,hogy ne fájjon mi? :) Egyértelmű! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 De azért más is lehet kiváncsi :D Dobtam egy pűűűt.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Mik vannak.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Mik vannak.. :) Van valahol egy kerítés mögé rejtett háromlábú is. Mivel állandóan megrongálták, raktak vele szembe egy kamerát, most egymást őrzik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts