mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Ó hallod...vannak érdekes egyedek sajna... Nem ehez kapcsolódóan, de amiket tapasztalok az durva...30as táblát nem tartom jónak, de lehetőségekhez mérten mindig betartom, főleg hogy tudom azt hogy ott mérhetnek is a rendőrök... van egy derékszögü kanyarral tüzdelt híd itt Győrben....na felfele záróvonal 30as tábla... egyik alkalommal ledudálnak, másik alkalommal megelőznek...stb stb...és még sorolhatnám... már gondoltam arra hogy kis kamerát teszek a kocsiba, de nem tudom hogy lehet megoldani, milyen progival hogy kitakarjam a rendszámot.... Monitorra raksz egy kis powertépet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Ó hallod...vannak érdekes egyedek sajna... Nem ehez kapcsolódóan, de amiket tapasztalok az durva...30as táblát nem tartom jónak, de lehetőségekhez mérten mindig betartom, főleg hogy tudom azt hogy ott mérhetnek is a rendőrök... van egy derékszögü kanyarral tüzdelt híd itt Győrben....na felfele záróvonal 30as tábla... egyik alkalommal ledudálnak, másik alkalommal megelőznek...stb stb...és még sorolhatnám... már gondoltam arra hogy kis kamerát teszek a kocsiba, de nem tudom hogy lehet megoldani, milyen progival hogy kitakarjam a rendszámot.... Tartsd a 30at,50et vagy amennyit kell. Engem aztán tolhatnak ha nem megyek...ha genyózik mégjobban ragad akkor lassítok mégjobban. Én ráérek...ha nem tetszik meg lehet előzni :D De ha valaki nem próbál tolni magaelőtt, viszont látom, hogy nagyobb sebességgel ért mögém, akkor kiteszem jobbra az indexet, ha szembe jó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Tartsd a 30at,50et vagy amennyit kell. Engem aztán tolhatnak ha nem megyek...ha genyózik mégjobban ragad akkor lassítok mégjobban. Én ráérek...ha nem tetszik meg lehet előzni :D De ha valaki nem próbál tolni magaelőtt, viszont látom, hogy nagyobb sebességgel ért mögém, akkor kiteszem jobbra az indexet, ha szembe jó. :) Pesten az ilyet pofozzák fel a lámpánál. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Pesten az ilyet pofozzák fel a lámpánál. :) Hát...próbálkozni lehet. :D Elküldöm a büdös kurvaanyjába, ha meg pattog tovább tudok én is ezt azt mutatni az ilyeneknek :D Debreceni módra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Hát...próbálkozni lehet. :) Elküldöm a büdös kurvaanyjába, ha meg pattog tovább tudok én is ezt azt mutatni az ilyeneknek :D Semmi gond. Megelőz, és ő is beleáll a fékbe, ha utóléred, akkor te vagy a hibás. Utána küldheted ahova akarod. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Semmi gond. Megelőz, és ő is beleáll a fékbe, ha utóléred, akkor te vagy a hibás. Utána küldheted ahova akarod. :D őőő...Még régebben mikor sokat jártam pestre, egy kis 1irányú utcába volt elől valami hummer szerű akármi. Na ők rajkóztak, hogy felgyorsított 20ra, megállt...megint 20...és megint megállt. És ezt végig így a kis utcán. Aztán mondta az excsaj apja, hogy az ilyen itt teljesen természetes. :D Gyűlölöm azt a várost. Tele ilyen beképzelt tuskókkal, akik arra hősködnek hogy egy szar hummerrel járnak. Ahogy barna mondaná...olyan a kocsi mint a gazdája: nagy, ronda kocka. Hozzátenném hogy sötét. :) Köpedék az egész Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 A km óra reális csalása mennyi kb? Nekem ha 50en van akkor gps szerint 44-45 ... ha óra szerint 80 akkor gps szerint 73-74 ... gps megbízható? vagy annak is van valami csalása? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 őőő...Még régebben mikor sokat jártam pestre, egy kis 1irányú utcába volt elől valami hummer szerű akármi. Na ők rajkóztak, hogy felgyorsított 20ra, megállt...megint 20...és megint megállt. És ezt végig így a kis utcán. Aztán mondta az excsaj apja, hogy az ilyen itt teljesen természetes. :D Gyűlölöm azt a várost. Tele ilyen beképzelt tuskókkal, akik arra hősködnek hogy egy szar hummerrel járnak. Ahogy barna mondaná...olyan a kocsi mint a gazdája: nagy, ronda kocka. Hozzátenném hogy sötét. :) Köpedék az egész Ámmen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 A km óra reális csalása mennyi kb? Nekem ha 50en van akkor gps szerint 44-45 ... ha óra szerint 80 akkor gps szerint 73-74 ... gps megbízható? vagy annak is van valami csalása? tudomásom szerint a gps pontosan számolja. Sztem az nem veszélyes csalás. Ha 70et mutatna és akkor mennél 50el az már gázosabb lenne.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 A km óra reális csalása mennyi kb? Nekem ha 50en van akkor gps szerint 44-45 ... ha óra szerint 80 akkor gps szerint 73-74 ... gps megbízható? vagy annak is van valami csalása? A km megengedett csalása 10 v 15 % most erre nem szavaznék, de inkább 10. Mivel ezek nem egyenként kalibrált műszerek. Viszont a gps-ek elméletileg nem tévednek, mivel azok képletből számolnak, ha állandó sebességgel mész akkor nem téved. Én a gps szeirnt mentem már el sok fotós mellett de még nem kaptam csekket, pedig az órám 110nél gps 100 (105-től bünti) városban 70óra gps 60 (65-től bünti) szóval gps-re lehet hagyatkozni, ha állandó a tempó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 őőő...Még régebben mikor sokat jártam pestre, egy kis 1irányú utcába volt elől valami hummer szerű akármi. Na ők rajkóztak, hogy felgyorsított 20ra, megállt...megint 20...és megint megállt. És ezt végig így a kis utcán. Aztán mondta az excsaj apja, hogy az ilyen itt teljesen természetes. :D Gyűlölöm azt a várost. Tele ilyen beképzelt tuskókkal, akik arra hősködnek hogy egy szar hummerrel járnak. Ahogy barna mondaná...olyan a kocsi mint a gazdája: nagy, ronda kocka. Hozzátenném hogy sötét. :D Köpedék az egész Más a közlekedés ritmusa, ha ezt nem tudod, vagy nem akarod felvenni, az nem a helység hibája szerintem :D Bár ahogy nézem, Győrben is tolnának :D Tudom, ott is a budapestiek csinálják a fesztivált :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Más a közlekedés ritmusa, ha ezt nem tudod, vagy nem akarod felvenni, az nem a helység hibája szerintem :D Bár ahogy nézem, Győrben is tolnának :D Tudom, ott is a budapestiek csinálják a fesztivált :) Kifejezetten gyűlölök vidéken vezetni,megőrülök a sok tötymörgő pötstől,40-el araszolnak a városban.Miért nem lehet 50-el közlekdeni?Miért nem ismerik a zippzár elvet? stb stb Maradjunk annyiban,hogy aki nem vezetett huzamosabb ideig pesten,az ne formáljon véleményt,másfelöl nagy hummeres köcsögök mindenhol vannak,nem városfüggő! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Más a közlekedés ritmusa, ha ezt nem tudod, vagy nem akarod felvenni, az nem a helység hibája szerintem :D Bár ahogy nézem, Győrben is tolnának :D Tudom, ott is a budapestiek csinálják a fesztivált :) Debrecenbe is elmegyek kétszer egy évben, aztán csak pislognak a halak hogy városban is van 5-ös a váltón :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Kifejezetten gyűlölök vidéken vezetni,megőrülök a sok tötymörgő pötstől,40-el araszolnak a városban.Miért nem lehet 50-el közlekdeni?Miért nem ismerik a zippzár elvet? stb stb Maradjunk annyiban,hogy aki nem vezetett huzamosabb ideig pesten,az ne formáljon véleményt,másfelöl nagy hummeres köcsögök mindenhol vannak,nem városfüggő! :D Más a közlekedés ritmusa, ha ezt nem tudod, vagy nem akarod felvenni, az nem a helység hibája szerintem :D Bár ahogy nézem, Győrben is tolnának :D Tudom, ott is a budapestiek csinálják a fesztivált :) Félreértitek úgylátom... Én arról dumálok, hogy ahol lehet 50el menni ott megyek 50el, csak akkor ne toljon már senki hátulról. 1 kilóméterrel sem megyek lassabban a megengedettől. De a véleményem továbbra sem változik arról a városról.. :D Milyen dolog az amit Zoli mond, hogy lámpánál lepofoznak? (csak azért mert lassabban mentél...) :D Hm? Debrecenben, nyiregyen, miskolcon, kecskeméten, és a balaton körül ilyen nincs... Csak pesten. Akkor miről beszélünk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Két féle van: kilóg egy kis madzagon egy fém fül az automatából, hosszában bevágod a gurtni végét és ráakasztod, és az egészet beeteted (kis madzag csomóját nem kell kibogozni!) A másiknál ki kell nyitni az automatát, vagy szétpattintani, és a dobon van egy pöcök amire rá tudod akasztani a gurtnit. Végülis valahogy beetettem, még egy hátravan. :D Kifejezetten gyűlölök vidéken vezetni,megőrülök a sok tötymörgő pötstől,40-el araszolnak a városban.Miért nem lehet 50-el közlekdeni?Miért nem ismerik a zippzár elvet? stb stb Maradjunk annyiban,hogy aki nem vezetett huzamosabb ideig pesten,az ne formáljon véleményt,másfelöl nagy hummeres köcsögök mindenhol vannak,nem városfüggő! :D Ja-ja zippzár...én sem szeretem, mindíg odapícsem a fütyülőmet. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Félreértitek úgylátom... Én arról dumálok, hogy ahol lehet 50el menni ott megyek 50el, csak akkor ne toljon már senki hátulról. 1 kilóméterrel sem megyek lassabban a megengedettől. De a véleményem továbbra sem változik arról a városról.. :) Milyen dolog az amit Zoli mond, hogy lámpánál lepofoznak? (csak azért mert lassabban mentél...) :D Hm? Debrecenben, nyiregyen, miskolcon, kecskeméten, és a balaton körül ilyen nincs... Csak pesten. Akkor miről beszélünk? Ez baromság!Hülyék mindenhol vannak.Nem városfüggő! Azért,mert te ritkán jártsz pesten és kifogtál egy barmot,nem jelenti azt,hogy abban a vársoban csak ilyenek laknak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Ja-ja zippzár...én sem szeretem, mindíg odapícsem a fütyülőmet. :) :D Nagyarc...csak szerényen!Azér puha,hogy ne fájjon mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Ez baromság!Hülyék mindenhol vannak.Nem városfüggő! Azért,mert te ritkán jártsz pesten és kifogtál egy barmot,nem jelenti azt,hogy abban a vársoban csak ilyenek laknak. :D Oké, persze ez igaz hogy mindenhol vannak baromarcok. Csak ez a vélemény onnan van, hogy akárhányszor jártam eddig pesten, mindíg koncentráltan kaptam az ilyeneket. :) Hmmm...még kb másfél éve mentem ott a nyugati előtt..nem a margitsziget irányába, hanem be a 8. kerület felé. Elhúzott mellettem egy motoros. Egykerekezett egyet, visszarakta az elsőkereket a földre, és 1 lámpán átment. Egyenesen bele egy jobbról kisutcából érkező D kadettbe. Kadett az pedig szépen felforgott a villamossínre. Az "szép" kis jelenet volt. Motoros repült 1 pár métert Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Oké, persze ez igaz hogy mindenhol vannak baromarcok. Csak ez a vélemény onnan van, hogy akárhányszor jártam eddig pesten, mindíg koncentráltan kaptam az ilyeneket. :) Az ország 1/10-e ott lakik!Ezt is gondold bele. De gyere el hozzánk egy délután.Megtudod hol a sok barom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Járjatok busszal baszki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Az ország 1/10-e ott lakik!Ezt is gondold bele. De gyere el hozzánk egy délután.Megtudod hol a sok barom! :P ? :D Hol? Egyedül este 9-10 után szerettem pesten menni. Nem voltak sokan, és az ex apja ideadta a sierrát. Na akkor az tökjó volt :D Bár éjszaka nem szerettem a 8. kerületet... :D :) Népszínház utca..Baross utca, és hasonlók. Járjatok busszal baszki. :D Inkább már bicikli :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Ez baromság!Hülyék mindenhol vannak.Nem városfüggő! Azért,mert te ritkán jártsz pesten és kifogtál egy barmot,nem jelenti azt,hogy abban a vársoban csak ilyenek laknak. :) Jogos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Járjatok busszal baszki. :) Az mi ? :D :D Jaaa olyan mint ami nekünk van VW ben csak kicsit nagyobb? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Az mi ? :) :D Jaaa olyan mint ami nekünk van VW ben csak kicsit nagyobb? :D Az a nagy kék kocka, amiket nem látunk a füstjétől :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 nnnah jövőhéten jönnek a megalight 90% izzóim is :D Végre éjszaka látni fogok valamit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts