Opeles90 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Ez is annyi : :D :D Jelzem, tériszonyom van, így aztán főleg nehéz volt az utolsó lépés, inkább kidőltem mint ugrottam :D :D én úgy hallottam, hogy kilépni nem lehet...Az embernek valamilyen ösztönei nem engedik :P Meg ha elképzeled...tényleg olyan rossz lehet. Ott állsz fent a magasba és kilépni a semmibe. :) valahogy nem múkoggy Jah, meg összhajtásos terepbringa, csak épp meg lehet szakadni benne mire sikerál egy kicsit megindítani :D unokahugomnak van egy olyanja :D nem is csodálkozok, hogy olyan fitten tartja magát.. ;) :P :D Azigen. Előlre is meg hátra is megy lánc? :D Nagy ügy! Én a jó öreg csepelből két perc alatt csinálok ilyet, csak nehéz vele megállni. ;) Amúgy egyszer még régen az asszonyt vártam a kórháznál, nézegettem a bicajokat a tárolóban, akkor tünt fel egy, nem volt rajta se lánc, se lánckerék. Kartántengely-féleség vitte hátra a hajtás. Az első BMW motorokat is úgy csinálták, hogy kardántengely vezetett hátra, és az hajtotta meg :P Link Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 ... Az első BMW motorokat is úgy csinálták, hogy kardántengely vezetett hátra, és az hajtotta meg :) Link Nem csak a BMW volt olyan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Nem csak a BMW volt olyan. http://users.vpg.sulinet.hu/klucsar/kepek/...on-awos425s.jpg Ez egy simson? Szép :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Ez egy simson? Szép :) De az ám. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 én úgy hallottam, hogy kilépni nem lehet...Az embernek valamilyen ösztönei nem engedik :D Meg ha elképzeled...tényleg olyan rossz lehet. Ott állsz fent a magasba és kilépni a semmibe. :) valahogy nem múkoggy Ez én vagyok ám :D Inkább arra gondolsz szerintem, hogy elvileg egy kád vízbe nem tudod belefojtani magad úgy, hogy a kád előtt térdelsz és a vízbe nyomod a fejed :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Ez én vagyok ám :D Inkább arra gondolsz szerintem, hogy elvileg egy kád vízbe nem tudod belefojtani magad úgy, hogy a kád előtt térdelsz és a vízbe nyomod a fejed :D Az lehet. Nemtom, csak valami ilyesmit mintha hallottam volna. De akkor ez az :) De az ám. :D ez is jó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Ez is annyi : :D :D Jelzem, tériszonyom van, így aztán főleg nehéz volt az utolsó lépés, inkább kidőltem mint ugrottam :) :D Én nem ezt próbáltam ki a VOLT fesztiválon, hanem a katapultost. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Én nem ezt próbáltam ki a VOLT fesztiválon, hanem a katapultost. :D Lentről fel ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Az lehet. Nemtom, csak valami ilyesmit mintha hallottam volna. De akkor ez az :D http://autos.viere.net.my/wp-content/uploa...40781toclub.jpg ez is jó :D Jóó-jóó, de azé' valahogy kevés a kereke nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Lentről fel ? :) Aha. :D Olyan amiből kiesett egy srác a hegyalján... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Jóó-jóó, de azé' valahogy kevés a kereke nem? :) :D De, viszont ellensúlyozza hogy opel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 :) De, viszont ellensúlyozza hogy opel Varrógépet is gyártott, mégse fogok örömködve varrni tanulni mert Opel :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Varrógépet is gyártott, mégse fogok örömködve varrni tanulni mert Opel :) :D de még tanulhatsz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Jah, meg összhajtásos terepbringa, csak épp meg lehet szakadni benne mire sikerál egy kicsit megindítani :) unokahugomnak van egy olyanja :D nem is csodálkozok, hogy olyan fitten tartja magát.. :D :P Kép, videó, esetleg iwiw elérhetőség? :D :D Reggel óta redőnyt szerelek, már fent van egy, kettő még hátravan , az összes fúróhegyem beletört már a vasalatba, meg kihullot a maradék hajam. Miféle beteges, perverz alak tud elmenni redőnyszerelőnek? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Kép, videó, esetleg iwiw elérhetőség? :D :D Reggel óta redőnyt szerelek, már fent van egy, kettő még hátravan , az összes fúróhegyem beletört már a vasalatba, meg kihullot a maradék hajam. Miféle beteges, perverz alak tud elmenni redőnyszerelőnek? :) :D Ülj le szépen, biztos nem vaskos :D :P Olyan, akinek nem csak fafúrófeje van ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Kép, videó, esetleg iwiw elérhetőség? :D :D Reggel óta redőnyt szerelek, már fent van egy, kettő még hátravan , az összes fúróhegyem beletört már a vasalatba, meg kihullot a maradék hajam. Miféle beteges, perverz alak tud elmenni redőnyszerelőnek? :) :D :D Én. :D Mér a vasat fúrod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 De mi voltunk. Ne tudd, hogy szidtalak. :) :D Gondolom :D Én is szidnám magamat, magam mögött most :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Ülj le szépen, biztos nem vaskos :D :D Olyan, akinek nem csak fafúrófeje van ? :D :D Mi bajod a Praktikeres fúróhegyemmel? :D :P :D Én. :P Mér a vasat fúrod? Hát ha egyszer ott van a műanyag mögött.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Gondolom :D Én is szidnám magamat, magam mögött most :D :D :D Amikor bejáratós volt a gép,és mentem országúton..én is 80al mentem. Egy régebbi kereklámpás transporter meg úgy ráhúzta az astrára a seggét.... De aztán végig reflektorral meg ködlámpával mentem mögötte :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Mi bajod a Praktikeres fúróhegyemmel? :) :D Semmi, csak nem tudod használni arra, amire van :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Mi bajod a Praktikeres fúróhegyemmel? :D :D Hát ha egyszer ott van a műanyag mögött.... :) Ezért fúrják a srácaim a felső sarokba :D Az már nem érdekli őket, hogy kidörgöli a gurtnit a furat, azt mehetünk javítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Ezért fúrják a srácaim a felső sarokba :) Az már nem érdekli őket, hogy kidörgöli a gurtnit a furat, azt mehetünk javítani. Ja, én nagyjából egyvonalba fúrtam ahogy letekeredik a dobról. Amúgy hivatalosan hogyan kell a gurtnit rögzíteni az autómata rugójára? Rémlik, hgy láttam már valami közdarabot, de most nem kaptam hozzá semmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Amikor bejáratós volt a gép,és mentem országúton..én is 80al mentem. Egy régebbi kereklámpás transporter meg úgy ráhúzta az astrára a seggét.... De aztán végig reflektorral meg ködlámpával mentem mögötte :) Ó hallod...vannak érdekes egyedek sajna... Nem ehez kapcsolódóan, de amiket tapasztalok az durva...30as táblát nem tartom jónak, de lehetőségekhez mérten mindig betartom, főleg hogy tudom azt hogy ott mérhetnek is a rendőrök... van egy derékszögü kanyarral tüzdelt híd itt Győrben....na felfele záróvonal 30as tábla... egyik alkalommal ledudálnak, másik alkalommal megelőznek...stb stb...és még sorolhatnám... már gondoltam arra hogy kis kamerát teszek a kocsiba, de nem tudom hogy lehet megoldani, milyen progival hogy kitakarjam a rendszámot.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Ó hallod...vannak érdekes egyedek sajna... Nem ehez kapcsolódóan, de amiket tapasztalok az durva...30as táblát nem tartom jónak, de lehetőségekhez mérten mindig betartom, főleg hogy tudom azt hogy ott mérhetnek is a rendőrök... van egy derékszögü kanyarral tüzdelt híd itt Győrben....na felfele záróvonal 30as tábla... egyik alkalommal ledudálnak, másik alkalommal megelőznek...stb stb...és még sorolhatnám... már gondoltam arra hogy kis kamerát teszek a kocsiba, de nem tudom hogy lehet megoldani, milyen progival hogy kitakarjam a rendszámot.... Nem tudsz mást tenni, mint hogy megszokod a sok elmebeteget az úton. Végülis, ha feltol 50-re a 30-as táblánál akkor sem ő fogja fizetni a bírságot ha lekapnak, nem igaz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Ja, én nagyjából egyvonalba fúrtam ahogy letekeredik a dobról. Amúgy hivatalosan hogyan kell a gurtnit rögzíteni az autómata rugójára? Rémlik, hgy láttam már valami közdarabot, de most nem kaptam hozzá semmit. Két féle van: kilóg egy kis madzagon egy fém fül az automatából, hosszában bevágod a gurtni végét és ráakasztod, és az egészet beeteted (kis madzag csomóját nem kell kibogozni!) A másiknál ki kell nyitni az automatát, vagy szétpattintani, és a dobon van egy pöcök amire rá tudod akasztani a gurtnit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts