Kess Elküldve Március22, 2004 Elküldve Március22, 2004 hétvégén bekerült a katalizátor az autóba :twisted: azt milyen csendes lett, már nem is emléxem, hogy ilyen volt :roll: lehet hogy ezért fájt mindig a fejem :)
opel16v Elküldve Március22, 2004 Elküldve Március22, 2004 GH! Hiszen ez csak a szokásos karbantartási móka... Semmi extra. :lol: Kess! Öregszünk, öregszünk? :)
Kess Elküldve Március22, 2004 Elküldve Március22, 2004 ezt a kérdést nem értem.... (mégiscsak be kellett volna vennem a reggeli kavingtonomat :roll: ) mingyá felhívlak
opel16v Elküldve Március22, 2004 Elküldve Március22, 2004 Kess! A katalizátorra céloztam. Öregedési dolognak tudtam be. :)
Kess Elküldve Március22, 2004 Elküldve Március22, 2004 Kess! A katalizátorra céloztam. Öregedési dolognak tudtam be. :) ja neeem, bedobtam a műszaki miatt.
renzso Elküldve Március22, 2004 Elküldve Március22, 2004 ja neeem, bedobtam a műszaki miatt. A dinamikájából mennyit vesztett a kocsi :?:
Kess Elküldve Március22, 2004 Elküldve Március22, 2004 hát szerintem nem harap annyira :) de lehet hogy ez csak mentális dolog, hogy nem hallom a szép kis röfögését a kipuffnak :twisted:
FABRO Elküldve Március22, 2004 Elküldve Március22, 2004 Hali! A seg(g)itségetek kéne. Vágja valaki, hogy a felniknél mi az a KÖZPONTOSÍTÓ? Nálam megállt a tudomány a nyomtávszélesÍtőnél. :oops: Köszi.
renzso Elküldve Március22, 2004 Elküldve Március22, 2004 hát szerintem nem harap annyira :) de lehet hogy ez csak mentális dolog, hogy nem hallom a szép kis röfögését a kipuffnak :twisted: Harapni a kutya szokott, röfögni meg a disznó :lol: Én katalizátor párti vagyok :arrow: környezetvédelem :idea: :!:
semseyp Elküldve Március22, 2004 Elküldve Március22, 2004 Hali! A seg(g)itségetek kéne. Vágja valaki, hogy a felniknél mi az a KÖZPONTOSÍTÓ? Nálam megállt a tudomány a nyomtávszélesÍtőnél. :oops: Köszi. Hát szerintem a központosító közel áll a tehermentesítő fogalmához, ami pedig nem más, mint egy gyűrű a felni és a kerékagy :?: között, hogy a felnit ne csak a csavarok tartsák. Persze mindez csak szerintem... :) Szóval én is homály vagyok a témában! :roll:
renzso Elküldve Március22, 2004 Elküldve Március22, 2004 Hát szerintem a központosító közel áll a tehermentesítő fogalmához, ami pedig nem más, mint egy gyűrű a felni és a kerékagy :?: között, hogy a felnit ne csak a csavarok tartsák. Persze mindez csak szerintem... :) Szóval én is homály vagyok a témában! :roll: Azért annyira nem vagy homály, mert tényleg annak a gyűrűnek az a funkciója, hogy az agyra felvezesse a kereket. AZtán a csavarok meg "csak" fognak. Azért kell a csavarokat megfelelőp sorrendbe meghíúzni, hogy a felült gyűrűt, ne huzassuk félre az agyról.
opel16v Elküldve Március22, 2004 Elküldve Március22, 2004 központosító=tehermentesítő A funkcióját már nem írom, az előzőekben szépen leírták. :)
semseyp Elküldve Március22, 2004 Elküldve Március22, 2004 Azért annyira nem vagy homály, mert tényleg annak a gyűrűnek az a funkciója, hogy az agyra felvezesse a kereket. AZtán a csavarok meg "csak" fognak. Azért kell a csavarokat megfelelőp sorrendbe meghíúzni, hogy a felült gyűrűt, ne huzassuk félre az agyról. És mi a helyes meghúzási sorrend 4 csvarnál? Elég ha átlósan húzom őket? És egyébként miből érdemes ilyen gyűrűt csináltatni? Alúminium, acél vagy esetleg műanyag?
opel16v Elküldve Március22, 2004 Elküldve Március22, 2004 Igen, elég átlósan húzni. Ez nem hengerfej. :) Nekem a StilAuto felnikhez kemény műanyagból van, de láttam már alumíniumból és acélból is.
lacikiru Elküldve Március22, 2004 Elküldve Március22, 2004 Szerintem acélból van értelme csináltatni , egy esztergályos apróért legyártja :wink:
blaupunkt Elküldve Március22, 2004 Elküldve Március22, 2004 Dear all! Központosító gyűrű 2000/4db műanyag. Ha kicsit belegondolsz akkor ha baj van a gyűrűvel akkor ezt könnyebben cseréled mint a felnidet amivel összerohad a fém és még ki is kophat. A műanyag könnyen törik de szvsz ez a dolga. Inkább 3 évenete 2000 mint évente felni gyalulás.
renzso Elküldve Március22, 2004 Elküldve Március22, 2004 Én is a műanyagra szavazok, egyrészt mert nem rohad szét másrészt mert nekem is műanyag van. :) És nagyon jók szeretem őket olyan kis édesek :twisted:
blaupunkt Elküldve Március22, 2004 Elküldve Március22, 2004 Én is a műanyagra szavazok, egyrészt mert nem rohad szét másrészt mert nekem is műanyag van. :) És nagyon jók szeretem őket olyan kis édesek :twisted: Mi van? Hiányolsz valakit, hogy bele vagy esve a gyűrűidbe? :lol:
opel16v Elküldve Március22, 2004 Elküldve Március22, 2004 Renzso! Nagyon elérzékenyültél a gyűrűidre! :lol: Pont méret? :) :lol: :D
opel16v Elküldve Március22, 2004 Elküldve Március22, 2004 Blau! Na mizu? Család megvan? Gyerek még mindig olyan kis ártatlan? :) Pólókkal mi a helyzet?
mélykék76 Elküldve Március22, 2004 Elküldve Március22, 2004 fehérgsi kartárs kérésének megfelelően, íme pár kép a gépsárkányáról. Az első képen kocsija motortere látható, egy alapos tisztítást követően. Míg a második képen, a hétvégén készült design felirat - grand sport injection - tekinthető meg.
semseyp Elküldve Március22, 2004 Elküldve Március22, 2004 Esetleg tudjátok, hogy honnan lehet műanyag tehermentesítő gyűrűt rendelni? Nagyon zsír a GSI! Gratulációm!
Öcsi_8V Elküldve Március22, 2004 Elküldve Március22, 2004 Szia Mélykék! Szép tiszta lett a motortér :shock: :!: Én is ilyet szeretnék de még nem mertem nekilátni :? Hogy lehet így lemosni hogy utána is beinduljon :?:
Laci4 Elküldve Március22, 2004 Elküldve Március22, 2004 na igen! Ez jó kérdés...lemosni, és hogy be is indúúúljon :) 8) Egyébkéént tényleg szép...mikori is?
gsi.tamás Elküldve Március22, 2004 Szerző Elküldve Március22, 2004 Ajánlom mindenkinek a jó magyar terméket a motormosáshoz szerintem ez a leg jobb a neve pedig BRIGÉCIOL! Szépen beecseteled majd hagyod kb 5-10 percig ad egye a mocskot utána pedig gőzborotva és kész is! Ja legyen sűrített levegő a közelben mert azzal lehet csak igazán kifújni mindenhonnan a vizet! Külőnben várhattok "hólnap hajnalig......"!
Recommended Posts