Opeles90 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Még szép, képzeld el ha egyszer nem jutna ki, jönne az új szereplő, mint a barátok köztben az új Tilda. :D :) Fú de amúgy...Hülye azaz ember. Annyi szar szemetet megkajál. Sok férget, meg kecskeszemet, meg kecskeherét (természetesen mindet nyersen).. Van hogy míg ezeket a szarságokat eszi elkapcsolom valami másra a TV-t :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 A lábtörlőn van még hely. :D :D Vazz, ti sem vagytok 100-asok. Én tutira nem mennék olyan magasra, épületen kívül. :D Még egy Mi-24-essel sem? :P Nekem is van, de csak akkor ha nincs kijárat arról a szűk helyről. Mondjuk 1 beragadt lift, vagy ilyesmi :D Bontásban királyok vagyunk.. :D :) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Bontásban királyok vagyunk.. :D :) :P :D :D Jaj erről eszembejut...voltam lent vmelyik nap az edzőterembe. Ott volt 1 kis cigánygyerek. De amúgy jófej, el lehet vele röhögni. Aztán dumáltunk az autókról, és kérdeztem hogy nem tud valamerre jó autóbontót?? Hát nem arra gondolt amire én... Válasz; Baszd ki a citromszigetre, elbontják a tesvírek 1 nap alatt :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Válasz; Baszd ki a citromszigetre, elbontják a tesvírek 1 nap alatt :) :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 :D :D :D Nem tudom melyik filmben láttam, mennek oda a kocsikhoz, rámutat egyikre, azzal megyünk! Erre a másik bebacca az oldalablakot kővel. Te hülye ez az enyém! Ja, azt hittem, most lopjuk el. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Nem tudom melyik filmben áttam, mennek oda a kocsikhoz, rámutat egyikre, azzal megyünk! Erre a másik bebacca az oldalablakot kővel. Te hülye ez az enyém! Ja, azt hittem, most lopjuk el. :) :D Irígy hónaljmirígy... valami 100 zsigát kellett ellopniuk :D . Asszem bazi nagy roma lagzi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Irígy hónaljmirígy... valami 100 zsigát kellett ellopniuk :) . Asszem bazi nagy roma lagzi. Nyert :D "Hátázt nem lupjúúk, ázáz enyiméé.." :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Nyert :D "Hát azt nem lupjúúk, ázáz enyiméé.." :D :D :D :D Emlékszek egyetlen egyszer adták le a TV-ben. Adás után volt is kőkemény felháborodás...Hogy semmi alapja az egésznek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 :D :D Emlékszek egyetlen egyszer adták le a TV-ben. Adás után volt is kőkemény felháborodás...Hogy semmi alapja az egésznek :) Megvan CD-n. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Megvan CD-n. :D Nekem is megvan az összes rész :P Kedvencem a paszulyfalvás rész, meg amikor bort csinálnak :) "-Gyűrje már ki a pisztolyom, -maga perverz disznó!! :D -Na csak a végit 1 kicsit" :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 ..volt is kőkemény felháborodás... :) Pár éve Sápon voltunk asszony keresztanyjáéknál azt ugye ott a lakosság színe-java feka :D na mi aztán elkezdtük újmagyarul lökni a vakert :P vagy 5 perc után már igen furcsán néztek ránk a szomszédok :D azt mondja Ildi "na húzzunk innen mert ezek a végén még átjönnek.." :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Wow...néztétek az RTL híreket?? lánc nélküli kerékpár...közel 700ezer forint :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Wow...néztétek az RTL híreket?? lánc nélküli kerékpár...közel 700ezer forint :D igen láttam én meg azon gondolkodtam először hogy akk mi hajtja a jó kedv? :D :D amúgy jó a képed! :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 igen láttam én meg azon gondolkodtam először hogy akk mi hajtja a jó kedv? :D :D amúgy jó a képed! :P :D :) Fiataloknál az életerő, középkorúaknál a tapasztalat, öregeknél az alkohol :D Jah, köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Fiataloknál az életerő, középkorúaknál a tapasztalat, öregeknél az alkohol :) :D :D :D :D :P a másik hírről pedig zozor CarTárs jutott eszembe Tűzoltó futóverseny volt! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 :) :D :D :D :D a másik hírről pedig zozor CarTárs jutott eszembe Tűzoltó futóverseny volt! :P :D Póló megvan már? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Póló megvan már? :D még nincs azt mondta cartárs úr hogy majd ha lesz a következő rendelés akkor szól! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 még nincs azt mondta cartárs úr hogy majd ha lesz a következő rendelés akkor szól! :D :P Háles :P jaj...kecskemét és környéke Chat topicban az a kép :) :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Ma voltam autót nézni. Mielőtt találgatásokba kezdenétek, nem nekem lesz. Egy ismerősöm kért meg, hogy nézzem meg. Pici tőke hangja van, de nem vészes. Csak nem Dunaszegen?? :D Győrladamérról kifele én tötyögtem 80-al (ki is akarom már írni hogy bejáratós, max sebesség ~80km/h) :) :D Fehér Golf és Ti meg elhúztatok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 ~50 méter Ez is annyi : :D :D Jelzem, tériszonyom van, így aztán főleg nehéz volt az utolsó lépés, inkább kidőltem mint ugrottam :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Wow...néztétek az RTL híreket?? lánc nélküli kerékpár...közel 700ezer forint :) Nagy ügy! Én a jó öreg csepelből két perc alatt csinálok ilyet, csak nehéz vele megállni. :P Amúgy egyszer még régen az asszonyt vártam a kórháznál, nézegettem a bicajokat a tárolóban, akkor tünt fel egy, nem volt rajta se lánc, se lánckerék. Kartántengely-féleség vitte hátra a hajtás. Ez is annyi : :D :D Jelzem, tériszonyom van, így aztán főleg nehéz volt az utolsó lépés, inkább kidőltem mint ugrottam :D :D Na ezt meg én nem csinálnám! Mivan ha elszámolják a kötél hosszát? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 ... Még egy Mi-24-essel sem? :D ... Sosem ültem repülő szerkezeten, és nem is fogok. Pláne nem egy olyan kávédarálón. Csak nem Dunaszegen?? :D Győrladamérról kifele én tötyögtem 80-al (ki is akarom már írni hogy bejáratós, max sebesség ~80km/h) :D :D Fehér Golf és Ti meg elhúztatok :D De mi voltunk. Ne tudd, hogy szidtalak. :) :D Ez is annyi : :P ;) Jelzem, tériszonyom van, így aztán főleg nehéz volt az utolsó lépés, inkább kidőltem mint ugrottam :D :P Nekem már az is magas volt, amikor a gyalogsági akadálypályán le kellett ugrani 4 m magasról. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Wow...néztétek az RTL híreket?? lánc nélküli kerékpár...közel 700ezer forint :D Jah, meg összhajtásos terepbringa, csak épp meg lehet szakadni benne mire sikerál egy kicsit megindítani :) unokahugomnak van egy olyanja :D nem is csodálkozok, hogy olyan fitten tartja magát.. :D :D Sosem ültem repülő szerkezeten, és nem is fogok. Pláne nem egy olyan kávédarálón. Pedig gyóóó az.. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Nekem már az is magas volt, amikor a gyalogsági akadálypályán le kellett ugrani 4 m magasról. :) Le kell győzni a félekmeidet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Le kell győzni a félekmeidet :D Itt vagyok. Nem??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts