Guest Sanci Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 nnnah, végre kijelenthetem, hogy mostmár nekem is van alufelnim. (majd tavasszal kerülnek fel sajnos :P ) Grat :D egészséggel ne nyűdd el egyhamar ;) de annyira meg nincs még kúl, hogy a garázsban hagyd.. :) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Felénk meg banzáj van :D falvi mulatós avagy falunap :D asszony addig nyaggatott, hogy csak elmentünk :D volt ám dj, pompomtyúkok, ingyékaja by főzőverseny, lovas- és íjász bemutató, meg még sorolhatnám és még a java kb csak mostantól kezdődik, este IHM koncert és egyéb fellépők, hajnalig tartó buli, stb.. Itt meg megkérdeztem a szervező csajt (pár házzal arrébb lakik :D ) hogy ménessel nem lehetne-e végigmenni a pályán :D ennyit mondott csak: "eszedbe ne jusson..!!!" :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Grat :D egészséggel ne nyűdd el egyhamar :D de annyira meg nincs még kúl, hogy a garázsban hagyd.. :) :D áááh..még polírozás és lakkozás és centizés és görgőzés vár rájuk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Bas szus. :D :D Másfél órája ülök a kényelmes bőrszékemben, egy gyapjú takarón. Nézem a snookert, és fórumozgatok. Közben egyre kényelmetlenebbé kezd válni a fotelom. Hiába fészkelődtem, csak nincs valami rendben. Felállok, és mit látok? :D :D Ezt. :D :P Te nézel olyat,hogy snooker? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Pepétől vettem őket. Még nincs nálam, hétfőn 1 haver hozza haza fehérvárról :D Gumistól mindenestől Pepe ideadta egy 20asért :D ilyenek Ezeket láttam élőben is Pepe kocsiján. :D Te nézel olyat,hogy snooker? :) Minden normális ember nézi. Te is nézed? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Minden normális ember nézi. Akkor én nemnóóómális vagyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Ezeket láttam élőben is Pepe kocsiján. :D Nagyon tetszenek ezek a pókhálómintás felnik. Több fajta is van belőlük...de ez tetszik a legjobban :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Akkor én nemnóóómális vagyok :D Nem én írtam le! :P :D Nagyon tetszenek ezek a pókhálómintás felnik. Több fajta is van belőlük...de ez tetszik a legjobban :D :) Ismerősömnek is ilyene van a korzáján, csak az 14 colos és BBS márka. :D Nekem amúgy nem bejövősek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Nem én írtam le! :D :D Kössz.. :D :D Nincs kábeltévé :) sok értelmét nem látom.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Minden normális ember nézi. Te is nézed? :D :) Paul Hunter is láttam még játék közben! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Nekem sokkal inkább ezek a felnik tetszenek: http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels..._181598457.html Van az utcánkban egy kék calibra ilyen felnikkel, ez is tetszik: http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels..._180921353.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Általában azért nekem is ötössel vagy négyessel kezdődik, és úgy is csak városban, de most elég keményen kapta az ívet. Most hazafelé kicsit megkergettem (ha nincs szerencsém fényképpel tudom bizonyítani :D ;) :D mire észrevettem őket addigra már nagyon necc lett :P :D ) szerintem már egy éve nem látott pályát, úgyhogy most kikormoltam az agyát, meglátjuk mi lesz belőle most laza használatnál :) Nekem amikor mentünk németbe az M0-n mintha villant volna valami fent a vasrúdon, de lehet csak a fény vetődött vissza (ez utóbbiban reménykedem igazából! :D ) De tartok tőle nem így volt, pont a gépezet alatt haladtam el.... :D Úgyhogy most várom a borítékocskát! :D ( A Fábiával voltam, 60-as tábla volt, én meg GPS szerint 67-el haladtam abban a pillanatban... :P Nem tudom, hogy ez sok volt-e ott, vagy még elmegy a határon... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Nekem amikor mentünk németbe az M0-n mintha villant volna valami fent a vasrúdon, de lehet csak a fény vetődött vissza (ez utóbbiban reménykedem igazából! :D ) De tartok tőle nem így volt, pont a gépezet alatt haladtam el.... :) Úgyhogy most várom a borítékocskát! :D ( A Fábiával voltam, 60-as tábla volt, én meg GPS szerint 67-el haladtam abban a pillanatban... :D Nem tudom, hogy ez sok volt-e ott, vagy még elmegy a határon... :D Nekem 149 volt GPS szerint, az M7-en, de rohadjanak meg ki volt téve egy nyócvanas építkezős :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Nekem 149 volt GPS szerint, az M7-en, de rohadjanak meg ki volt téve egy nyócvanas építkezős :) :D :D :P :D :D Az gáz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Pepétől vettem őket. Még nincs nálam, hétfőn 1 haver hozza haza fehérvárról :D Gumistól mindenestől Pepe ideadta egy 20asért :D ilyenek Gratula, ajándék volt, én is szemeztem velük, csak a csatt elvitte az ezévi költségvetésem. :) Ahol melóztunk volt egy gesztenyefa. Emberke, meg paci már van, mit lehet csinálni még belőle? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Gratula, ajándék volt, én is szemeztem velük, csak a csatt elvitte az ezévi költségvetésem. :) Ahol melóztunk volt egy gesztenyefa. Emberke, meg paci már van, mit lehet csinálni még belőle? :D http://kepfeltoltes.hu/100925/P9050018_www...ltoltes.hu_.jpg Barátnőm üzeni hogy ez kutya, nem paci, én meg azt hogy mi az hogy astrát még nem csináltál belőlük? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Ma voltam autót nézni. Mielőtt találgatásokba kezdenétek, nem nekem lesz. Egy ismerősöm kért meg, hogy nézzem meg. Pici tőke hangja van, de nem vészes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Barátnőm üzeni hogy ez kutya, nem paci, én meg azt hogy mi az hogy astrát még nem csináltál belőlük? :) :D Annyi még nincs, hétfőn nagyobb táskát viszek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Veled nem lehet gyakorolni :) :D Mostanában meghalni nincs időm, nemhogy cseverészni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Ma voltam autót nézni. Mielőtt találgatásokba kezdenétek, nem nekem lesz. Egy ismerősöm kért meg, hogy nézzem meg. Pici tőke hangja van, de nem vészes. Valósnak tartod az óraállást? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Mostanában meghalni nincs időm, nemhogy cseverészni. :) Zészrevettem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Valósnak tartod az óraállást? :) Igen. Bár mint minden ez is hit kérdése. Nem kereskedésben volt, hanem háznál néztük. A csaj le is előlegezte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Igen. Bár mint minden ez is hit kérdése. Nem kereskedésben volt, hanem háznál néztük. A csaj le is előlegezte. Ez a múltkor szűrőcsere-linkelt Pócvágen utódja lesz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Zészrevettem. :D Sry, de melózok, moderálok, van 1 oldalam, amit adminisztrálnom kell. A kölköket is meg kell verni néha. :) :D Szal' van dolog bőven. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Sry, de melózok, moderálok, van 1 oldalam, amit adminisztrálnom kell. A kölköket is meg kell verni néha. :) :D Szal' van dolog bőven. Szerintem inkább, mint unatkozz... :D Aki szeret unatkozni, az nemnormális. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Ez a múltkor szűrőcsere-linkelt Pócvágen utódja lesz? :) Yep, de úgy néz ki azt is megtartják. Azt nem tom' miért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts