Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
nnnah, végre kijelenthetem, hogy mostmár nekem is van alufelnim. (majd tavasszal kerülnek fel sajnos :P )

Grat :D egészséggel ne nyűdd el egyhamar ;) de annyira meg nincs még kúl, hogy a garázsban hagyd.. :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Felénk meg banzáj van :D kocsog.giffalvi mulatós avagy falunap :D asszony addig nyaggatott, hogy csak elmentünk :D volt ám dj, pompomtyúkok, ingyékaja by főzőverseny, lovas- és íjász bemutató, meg még sorolhatnám és még a java kb csak mostantól kezdődik, este IHM koncert és egyéb fellépők, hajnalig tartó buli, stb..

www.tvn.hu_e91d5ee6c9ee69ce89e28a02eed5aee9.jpg

Itt meg megkérdeztem a szervező csajt (pár házzal arrébb lakik :D ) hogy ménessel nem lehetne-e végigmenni a pályán :D ennyit mondott csak: "eszedbe ne jusson..!!!" :D :P :D

www.tvn.hu_74f01f010eff8ab35ad0812ff6a4cbba.jpg

Elküldve
Grat :D egészséggel ne nyűdd el egyhamar :D de annyira meg nincs még kúl, hogy a garázsban hagyd.. :)

:D áááh..még polírozás és lakkozás és centizés és görgőzés vár rájuk :D

Elküldve
Bas szus. :D :D

Másfél órája ülök a kényelmes bőrszékemben, egy gyapjú takarón. Nézem a snookert, és fórumozgatok.

Közben egyre kényelmetlenebbé kezd válni a fotelom. Hiába fészkelődtem, csak nincs valami rendben.

Felállok, és mit látok? :D :D

Ezt. :D :P

Te nézel olyat,hogy snooker? :)

Elküldve
Pepétől vettem őket. Még nincs nálam, hétfőn 1 haver hozza haza fehérvárról :D Gumistól mindenestől Pepe ideadta egy 20asért :D

ilyenek

Ezeket láttam élőben is Pepe kocsiján. :D

Te nézel olyat,hogy snooker? :)

Minden normális ember nézi. Te is nézed? :D :D

Elküldve
Minden normális ember nézi.

Akkor én nemnóóómális vagyok :)

Elküldve
Akkor én nemnóóómális vagyok :D

Nem én írtam le! :P :D

Nagyon tetszenek ezek a pókhálómintás felnik. Több fajta is van belőlük...de ez tetszik a legjobban :D :)

Ismerősömnek is ilyene van a korzáján, csak az 14 colos és BBS márka. :D Nekem amúgy nem bejövősek. :D

Elküldve
Nem én írtam le! :D :D

Kössz.. :D :D Nincs kábeltévé :) sok értelmét nem látom.. :D

Elküldve
Általában azért nekem is ötössel vagy négyessel kezdődik, és úgy is csak városban, de most elég keményen kapta az ívet. Most hazafelé kicsit megkergettem (ha nincs szerencsém fényképpel tudom bizonyítani :D ;) :D mire észrevettem őket addigra már nagyon necc lett :P :D ) szerintem már egy éve nem látott pályát, úgyhogy most kikormoltam az agyát, meglátjuk mi lesz belőle most laza használatnál :)

Nekem amikor mentünk németbe az M0-n mintha villant volna valami fent a vasrúdon, de lehet csak a fény vetődött vissza (ez utóbbiban reménykedem igazából! :D )

De tartok tőle nem így volt, pont a gépezet alatt haladtam el.... :D

Úgyhogy most várom a borítékocskát! :D ( A Fábiával voltam, 60-as tábla volt, én meg GPS szerint 67-el haladtam abban a pillanatban... :P Nem tudom, hogy ez sok volt-e ott, vagy még elmegy a határon... :D

Elküldve
Nekem amikor mentünk németbe az M0-n mintha villant volna valami fent a vasrúdon, de lehet csak a fény vetődött vissza (ez utóbbiban reménykedem igazából! :D )

De tartok tőle nem így volt, pont a gépezet alatt haladtam el.... :)

Úgyhogy most várom a borítékocskát! :D ( A Fábiával voltam, 60-as tábla volt, én meg GPS szerint 67-el haladtam abban a pillanatban... :D Nem tudom, hogy ez sok volt-e ott, vagy még elmegy a határon... :D

Nekem 149 volt GPS szerint, az M7-en, de rohadjanak meg ki volt téve egy nyócvanas építkezős :D :P

Elküldve
Pepétől vettem őket. Még nincs nálam, hétfőn 1 haver hozza haza fehérvárról :D Gumistól mindenestől Pepe ideadta egy 20asért :D

ilyenek

Gratula, ajándék volt, én is szemeztem velük, csak a csatt elvitte az ezévi költségvetésem. :)

Ahol melóztunk volt egy gesztenyefa. Emberke, meg paci már van, mit lehet csinálni még belőle? :D

P9050018_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Elküldve
Valósnak tartod az óraállást? :)

Igen. Bár mint minden ez is hit kérdése. Nem kereskedésben volt, hanem háznál néztük. A csaj le is előlegezte.

Elküldve
Igen. Bár mint minden ez is hit kérdése. Nem kereskedésben volt, hanem háznál néztük. A csaj le is előlegezte.

Ez a múltkor szűrőcsere-linkelt Pócvágen utódja lesz? :)

Elküldve
Zészrevettem. :D

Sry, de melózok, moderálok, van 1 oldalam, amit adminisztrálnom kell. A kölköket is meg kell verni néha. :) :D Szal' van dolog bőven.

Elküldve
Sry, de melózok, moderálok, van 1 oldalam, amit adminisztrálnom kell. A kölköket is meg kell verni néha. :) :D Szal' van dolog bőven.

Szerintem inkább, mint unatkozz... :D Aki szeret unatkozni, az nemnormális. :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.