Guest Sanci Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Ha azt nézed, napi 8e ftból elég szar fenntartani egy műhelyt, meg még abból megélni... :D Gondolom ez annak a függvénye is, hogy ki milyen színvonalon él :) legalábbis akar megélni mert ha itt elmérik a tarifákat akkor hamar vendég nélkül maradnak :D jó példa a Fiat szervíz a br. 7200/óra tarifájukkal, lejárt a gari a maci mocijáról és menten én estem neki olajat cserélni :D nem mindegy, hogy 12-ért összekoszolom a mancsom vagy 40-et kidobok ugyanezért :P vagy ne is említsem az Olympiát :D múltkor bementem, vendég persze 1, az is csak garis szervíz miatt :D ott egyik emberke sem jár 5 évnél idősebb kocsival, szerelő cimbim meg egy öreg 1.7 szívódé A Vekivel gurulgat, van szép háza, felesége meg 2 lánya és mégis jól megvannak :D ja, és nála is kell időpontot egyeztetni mert van bőven beírás a naptárában.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Nem mindenütt húzzák le az embert ott ahol csak tudják :) bááár 3 ropi 1 óráért nem épp olcsó :D akihez én viszem néhanapján egy ezrest kér óránként.. :D Oké. Akkor ez egy kis műhely : 1 csápos emelő, egy alkalmazott, műhelybérlet, víz, villany stb., egy cég fenntartásának költsége. Szerinted ehhez napi mennyit kell kitermelni, hogy minden ok legyen ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Szerinted ehhez napi mennyit kell kitermelni, hogy minden ok legyen ? Mittudomén :) üzemvezető vagyok, nem vállalkozsó.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Nem mindenütt húzzák le az embert ott ahol csak tudják :) bááár 3 ropi 1 óráért nem épp olcsó :D akihez én viszem néhanapján egy ezrest kér óránként.. :D 3200 Ft / óra ott is ahova Én hordom ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Mittudomén :) üzemvezető vagyok, nem vállalkozsó.. :D Oké, csak bizonyos keretek között nem lehet x összeg alá menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Oké, csak bizonyos keretek között nem lehet x összeg alá menni. Nyilvánvalóan :D De itt koránt sincs annyi lóvé az emberek zsebében mint pl Pesten -ehhez pedig elég ha a rokonságomat veszem alapul :) nekem 4 év alatt nem lett annyi pluszom, hogy a bódén feljavíttassam a fényezést (nemhogy újra fújassam) míg unokahugomék a nemtudom hanyadik kocsit cserélték le ezalatt :D vagy megcsináltatom és nem jut sokminden másra :D így marad az öreg kormolós retek, olyan amilyen de legalább ennyiből nincs okom nyavajogni, hogy nincs ez meg az.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Oké. Akkor ez egy kis műhely : 1 csápos emelő, egy alkalmazott, műhelybérlet, víz, villany stb., egy cég fenntartásának költsége. Szerinted ehhez napi mennyit kell kitermelni, hogy minden ok legyen ? Az én szerelőmnél három csápos van, és egy nagy akna, a teherautóknak. A műhely a sajátja, nem bérli. Egy alkalmazott van, de a főnök is dolgozik. 3000 az óradíjuk. Le van szerződve pár céggel, akik a kisteherautókat hordják oda. Gondolom velük más a tarifa. Tele vannak mindig munkával. Egy vezérléscsere pedig egy ilyen műhelyben nem tart tovább egy óránál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Az én szerelőmnél három csápos van, és egy nagy akna, a teherautóknak. A műhely a sajátja, nem bérli. Egy alkalmazott van, de a főnök is dolgozik. 3000 az óradíjuk. Le van szerződve pár céggel, akik a kisteherautókat hordják oda. Gondolom velük más a tarifa. Tele vannak mindig munkával. Egy vezérléscsere pedig egy ilyen műhelyben nem tart tovább egy óránál. No de azt beláthatod, hogy 1000ft/órából nehéz fenntartani, még akkor is, ha a sajátja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 No de azt beláthatod, hogy 1000ft/órából nehéz fenntartani, még akkor is, ha a sajátja... Mondtam én 1000 ft/ órát? :) Olvasd el rendesen. :D Ketten dolgoznak, két autón, az 6000/ óra. Egy nap 9 órát dolgoznak. Ebből kijön? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Mondtam én 1000 ft/ órát? :) Olvasd el rendesen. :D Ketten dolgoznak, két autón, az 6000/ óra. Egy nap 9 órát dolgoznak. Ebből kijön? :D Még Sanci mondta a Mátyásost. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Még Sanci mondta a Mátyásost. :) Király. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Még Sanci mondta a Mátyásost. :D Akkor ne engem zaklass. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Akkor ne engem zaklass. :D :) Zaklasson postás... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Zaklasson postás... :D Szombat van. Ilyenkor nem hoz pénzt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Bas szus. :) :D Másfél órája ülök a kényelmes bőrszékemben, egy gyapjú takarón. Nézem a snookert, és fórumozgatok. Közben egyre kényelmetlenebbé kezd válni a fotelom. Hiába fészkelődtem, csak nincs valami rendben. Felállok, és mit látok? :D :D Ezt. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Bas szus. :) :D Másfél órája ülök a kényelmes bőrszékemben, egy gyapjú takarón. Nézem a snookert, és fórumozgatok. Közben egyre kényelmetlenebbé kezd válni a fotelom. Hiába fészkelődtem, csak nincs valami rendben. Felállok, és mit látok? :D :D Ezt. :D :D Nehéz szülés volt? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Nehéz szülés volt? :D Az majd a vesekövem lesz. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Az majd a vesekövem lesz. :D :D :) Nem ittál elég sörikét... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Bas szus. :) :D Másfél órája ülök a kényelmes bőrszékemben, egy gyapjú takarón. Nézem a snookert, és fórumozgatok. Közben egyre kényelmetlenebbé kezd válni a fotelom. Hiába fészkelődtem, csak nincs valami rendben. Felállok, és mit látok? :D :D Ezt. :D :P Azé' megnézhetnéd időnként hogy mit eszel meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Azé' megnézhetnéd időnként hogy mit eszel meg :) Nem az a baj mit eszik, meg mi jön ki. Hanem az, hogy miért pont a székbe kell üríteni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Bas szus. :) :D Másfél órája ülök a kényelmes bőrszékemben, egy gyapjú takarón. Nézem a snookert, és fórumozgatok. Közben egyre kényelmetlenebbé kezd válni a fotelom. Hiába fészkelődtem, csak nincs valami rendben. Felállok, és mit látok? :D :D Ezt. :D :P Nehéz szülés volt? ;) Nem az a baj mit eszik, meg mi jön ki. Hanem az, hogy miért pont a székbe kell üríteni? :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Bas szus. :) :D Másfél órája ülök a kényelmes bőrszékemben, egy gyapjú takarón. Nézem a snookert, és fórumozgatok. Közben egyre kényelmetlenebbé kezd válni a fotelom. Hiába fészkelődtem, csak nincs valami rendben. Felállok, és mit látok? :D :D Ezt. :D :D Nem rossz, egyszer amikor még csak a nagyobbik lányom volt meg, az asszonynak valami dolga volt én meg gondoltam addíg átpelenkázom a kölköt, mert betojt. Összerakodtam a játékokat, elmosogattam, stb. Eltünt a gyerek kedvenc kockája, mindenhol kerestem, de semmi. Este fürdetéskor került elő, becsomagoltam a gyerekkel együtt a pelusba. De nem zavarta, elvolt vele egész nap. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Bas szus. :) :D Másfél órája ülök a kényelmes bőrszékemben, egy gyapjú takarón. Nézem a snookert, és fórumozgatok. Közben egyre kényelmetlenebbé kezd válni a fotelom. Hiába fészkelődtem, csak nincs valami rendben. Felállok, és mit látok? :D :D Ezt. :D :D :D :D Nem rossz, egyszer amikor még csak a nagyobbik lányom volt meg, az asszonynak valami dolga volt én meg gondoltam addíg átpelenkázom a kölköt, mert betojt. Összerakodtam a játékokat, elmosogattam, stb. Eltünt a gyerek kedvenc kockája, mindenhol kerestem, de semmi. Este fürdetéskor került elő, becsomagoltam a gyerekkel együtt a pelusba. De nem zavarta, elvolt vele egész nap. :P :P :D :P nnnah, végre kijelenthetem, hogy mostmár nekem is van alufelnim. (majd tavasszal kerülnek fel sajnos ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 :) :D :D :D :D nnnah, végre kijelenthetem, hogy mostmár nekem is van alufelnim. (majd tavasszal kerülnek fel sajnos :D ) Mennyit adtál érte? Kép? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Mennyit adtál érte? Kép? Pepétől vettem őket. Még nincs nálam, hétfőn 1 haver hozza haza fehérvárról :D Gumistól mindenestől Pepe ideadta egy 20asért :) ilyenek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts