spzoli Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Plussz még nem tudod fitogtatni a szakirányú, magasszintű tudásodat. :D Ugyan. Most olvasta valahol. :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/50..._1285349829.jpg Csendélet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Jó akkor mostantól ilyen válaszokat fogok adni, ha valami helytelent írsz: "én helyesen írtam volna le, ha már válaszolok..." :P Szoktam helytelen dolgokat írni? :D :) :D Ugyan. Most olvasta valahol. :D :D :D Tudom, de pssszt...ne szólj neki. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Találós kérdés. Zoli benevezett e az x faktorba, avagy hol látható az x? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Találós kérdés. Zoli benevezett e az x faktorba, avagy hol látható az x? :) Teszkós kerékkulcs? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Teszkós kerékkulcs? :) - Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Jaj Zotya...ma mentem tanfolyamra, és egy öregasszony letekert ablaknál full hangerőn hallgatta a kék osztrigás videó alatt szóló zenét :) :D Egyből eszembejutottál :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Helló! Most néztem meg, olyan szépen áthúznak a nyáron vásárolt zsír új gyújtókábeleim. Már megvettem pár napja a gégecsövet, de mégiscsak kellett még 1 megerősítés. Már felvágtam hosszában, az lenne a kérdésem, nem fog ez a cucc elolvadni a motortérben? :) Feketét vettem, 16 mm kívül talán. Ez volt az erősebb. Így nem fog beleférni a kábeltartókba, csak úgy menjenek amerre akarnak? szerk: Téligumikat elvittem újra centríroztatni, megint a bal első volt elmászva. Megcsinálta az ember, mentem vele egy kört, jó lett. Másnapra megint rázza a kormányt. kb 50-nél már érezni, (vagy tolatásnál 5000nél :D ). Holnap lehet megpróbálom hátratenni ezt a kereket, hátsót meg előre. Sajnos nem írta rá az előző tulaj, melyik hol volt, kopásuk pedig azonosnak mondható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Tiv, kell akkor az elekrtomos tetőablak ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Már megint!!! :D :P :D :) Kezdem nagyon unni :D Szép autó egy méregdrága fotón :D Összeszámoltad már mennyit toltál a zsebükbe? :D Ha már sünök......ma majdnem elcsaptam egy majmot drótszamáron. Fordulok be jobbra egy lámpás kereszteződésben, gyalogos sehol, már a zebra felén járok, egyszer csak egy biciklis jobbról hirtelen átteker előttem. Satu, anyázás. Megállt pofázni elsőbbségét bizonygatva, majd még mindig visszafelé bámulva elindult a zebrán, már piroson. A másik oldalon ügyesen nekiment egy rendőrautónak :P Rendőr kiszállt és kérte álljak félre tanúskodni, majd kiosztott a csávónak egy 10.000-es csekket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Helló! Most néztem meg, olyan szépen áthúznak a nyáron vásárolt zsír új gyújtókábeleim. Már megvettem pár napja a gégecsövet, de mégiscsak kellett még 1 megerősítés. Már felvágtam hosszában, az lenne a kérdésem, nem fog ez a cucc elolvadni a motortérben? :) Feketét vettem, 16 mm kívül talán. Ez volt az erősebb. Így nem fog beleférni a kábeltartókba, csak úgy menjenek amerre akarnak? szerk: Téligumikat elvittem újra centríroztatni, megint a bal első volt elmászva. Megcsinálta az ember, mentem vele egy kört, jó lett. Másnapra megint rázza a kormányt. kb 50-nél már érezni, (vagy tolatásnál 5000nél :D ). Holnap lehet megpróbálom hátratenni ezt a kereket, hátsót meg előre. Sajnos nem írta rá az előző tulaj, melyik hol volt, kopásuk pedig azonosnak mondható. kábelkötözővel odahúzod! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Szép autó egy méregdrága fotón :) Összeszámoltad már mennyit toltál a zsebükbe? :D Ha már sünök......ma majdnem elcsaptam egy majmot drótszamáron. Fordulok be jobbra egy lámpás kereszteződésben, gyalogos sehol, már a zebra felén járok, egyszer csak egy biciklis jobbról hirtelen átteker előttem. Satu, anyázás. Megállt pofázni elsőbbségét bizonygatva, majd még mindig visszafelé bámulva elindult a zebrán, már piroson. A másik oldalon ügyesen nekiment egy rendőrautónak :D Rendőr kiszállt és kérte álljak félre tanúskodni, majd kiosztott a csávónak egy 10.000-es csekket :D Van Isten!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Szép autó egy méregdrága fotón :) Összeszámoltad már mennyit toltál a zsebükbe? :D Ha már sünök......ma majdnem elcsaptam egy majmot drótszamáron. Fordulok be jobbra egy lámpás kereszteződésben, gyalogos sehol, már a zebra felén járok, egyszer csak egy biciklis jobbról hirtelen átteker előttem. Satu, anyázás. Megállt pofázni elsőbbségét bizonygatva, majd még mindig visszafelé bámulva elindult a zebrán, már piroson. A másik oldalon ügyesen nekiment egy rendőrautónak :D Rendőr kiszállt és kérte álljak félre tanúskodni, majd kiosztott a csávónak egy 10.000-es csekket :D Zebrán csak akkor van elsőbbsége, ha tolja a biciklit! :D Jogosan kapta a csekket! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Zebrán csak akkor van elsőbbsége, ha tolja a biciklit! :D Jogosan kapta a csekket! :D Pontosabban zebrán át KELL tolnia a biciklit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Van Isten!!!! :) Van bizony! :D Zebrán csak akkor van elsőbbsége, ha tolja a biciklit! :D Jogosan kapta a csekket! :D Erről van szó, és szép kerek szám lett.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Van bizony! :D Erről van szó, és szép kerek szám lett.... :) A bátyám, mikor még utcaszéli rendőr volt, aszondta, hogy 10000 alatt nem ír csekket...annyiért nem érdemes elővenni a tollat sem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Pontosabban zebrán át KELL tolnia a biciklit. :) gondolom a csekk után gyorsan eltolta a biciklit! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Tiv, kell akkor az elekrtomos tetőablak ? Kérek pár nap gondolkodási időt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Kérek pár nap gondolkodási időt. :D Nekem, mindegy. Akkor intézd utánna te Demóval :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Szép autó egy méregdrága fotón :) Összeszámoltad már mennyit toltál a zsebükbe? :D Összesen 105ezret :D De ez csak a levéllel érkezett bünti! Aztán volt egyszer helyszíni 8ezer biztonsági öv miatt (akkor még nem volt lesötétítve) Aztán volt egy szintén helyszíni 10 ezer záróvonalon előzés. És ismételten helyszíni 6 ezer sebsebégtúllépés miatt. Az utolsó már régen volt, akkor mikor még trafi, és kicsivel odébb a "díjbeszedők" Az szimpatikusabb volt, mert akkor lehetett alkudni. Mint amikor 140-el lefényképeztek Eplénybe, 3Km-rel arrébb megállítottak..... egy alvázat kellett festenem cserébe, meg 2láda sört kellett vennem :D Szóval ha mindent összeszámolok: Majdnem 130ezer 10év alatt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Összesen 105ezret :D De ez csak a levéllel érkezett bünti! Aztán volt egyszer helyszíni 8ezer biztonsági öv miatt (akkor még nem volt lesötétítve) Aztán volt egy szintén helyszíni 10 ezer záróvonalon előzés. És ismételten helyszíni 6 ezer sebsebégtúllépés miatt. Az utolsó már régen volt, akkor mikor még trafi, és kicsivel odébb a "díjbeszedők" Az szimpatikusabb volt, mert akkor lehetett alkudni. Mint amikor 140-el lefényképeztek Eplénybe, 3Km-rel arrébb megállítottak..... egy alvázat kellett festenem cserébe, meg 2láda sört kellett vennem :D Szóval ha mindent összeszámolok: Majdnem 130ezer 10év alatt :D Én a jogos büntik miatt nem idegelem magam... csak mikor ellopták a rendszámomat előlről, meg tettem a feljelentést, aztán pár hét múlva 10000-re megvágtak mert még nem pótoltattam... :D A retek egye meg a nyakát annak, amelyik lelopta! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 gondolom a csekk után gyorsan eltolta a biciklit! :D :P :D :D :D ............. Szóval ha mindent összeszámolok: Majdnem 130ezer 10év alatt :D Húúúú....bakker. :) 25 év alatt ennek a töredékét sem költöttem rájuk......mi mindenre lenne elég az a stex..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Összesen 105ezret :D De ez csak a levéllel érkezett bünti! Aztán volt egyszer helyszíni 8ezer biztonsági öv miatt (akkor még nem volt lesötétítve) Aztán volt egy szintén helyszíni 10 ezer záróvonalon előzés. És ismételten helyszíni 6 ezer sebsebégtúllépés miatt. Az utolsó már régen volt, akkor mikor még trafi, és kicsivel odébb a "díjbeszedők" Az szimpatikusabb volt, mert akkor lehetett alkudni. Mint amikor 140-el lefényképeztek Eplénybe, 3Km-rel arrébb megállítottak..... egy alvázat kellett festenem cserébe, meg 2láda sört kellett vennem :D Szóval ha mindent összeszámolok: Majdnem 130ezer 10év alatt :D Ahol fát vágnak, ott hullik a forgács..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Én a jogos büntik miatt nem idegelem magam... csak mikor ellopták a rendszámomat előlről, meg tettem a feljelentést, aztán pár hét múlva 10000-re megvágtak mert még nem pótoltattam... :D A retek egye meg a nyakát annak, amelyik lelopta! :) Én pedig idegelem magam! És pedig azért mert egy olyan ember találta ki a sebsebéghatárokat aki állítom neked életében se vezetett ezer Km-nél többet...egy agyatlan tuskó! Vagy azért mert amikor lakott terülten belül betartom az 50-et, és azok a mocskos korrupt sünök elviharoznak mellettem 90-100-al (megkülönböztető jelzés nélkül). Vagy amikor letámasszák az út mellé a fehér Astrát mérni, ők meg bemennek a gyümölcsösbe almát szedni........... Utálom mindet egytől egyig...És leszarom azt hogy nem mindegyik, meg hogy vannak kivételek! Nem érdekel!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts