zotya975 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 7 cm-es padka mellett mennyit kell előre hátra menni, hogy meglegyen a 15 km ? :) Matematika általános iskola 3.-osztály: előre 7.5 kilométer, és hátra 7.5 kilométer. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 14colos 4darab Michlen Energy 80%-os garnitúra, sok volt ingyé? :) Most már csak felgen kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Szerinted ez az ? :) :D http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc...9_1758002_n.jpg Gumigyilkos. :D Amúgy tudtam, hogy ezt pályanapon szedted össze. :D Tavaly azért ennyit nem mentél, legalábbis nem látszott ennyire. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Skacok! Nem megy valaki véletlenül a napokban Balatonfüredre? Lenne hozzá egy kérésem...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 :D Képet küldjek még cimbi?? :D köszi nem kell :D :): Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Matematika általános iskola 3.-osztály: előre 7.5 kilométer, és hátra 7.5 kilométer. :D :D Szövegértelmezés az melyik osztálytól ? Előre-hátra, nem előre és hátra :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Gumigyilkos. :D Amúgy tudtam, hogy ezt pályanapon szedted össze. :D Tavaly azért ennyit nem mentél, legalábbis nem látszott ennyire. :) 2009ben pedig többet mentem, most későn értem le, volt egy majd 20 perces kör is :D :D :D :P Szerintem akkor még jobban legyalult volt az oldala :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Skacok! Nem megy valaki véletlenül a napokban Balatonfüredre? Lenne hozzá egy kérésem...... :D Minden hétköznap odamegyek, ott dolgozom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Minden hétköznap odamegyek, ott dolgozom :) :D Küldök pü-t :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 :D Küldök pü-t :) oké :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Szövegértelmezés az melyik osztálytól ? Előre-hátra, nem előre és hátra :) :D Ja!? Akkor volt bárányhimlőm. :D Végülis az én barátom: Összesen 18 aktív felhasználó olvas bennünket: 1 felhasználó és 17 látogató zotya975, Google.com :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Ezek is nagyon ráérnek, és még pénzük is van rá: http://www.autosvilag.com/index.php/Dacia-...-alapanyag.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Ezek is nagyon ráérnek, és még pénzük is van rá: http://www.autosvilag.com/index.php/Dacia-...-alapanyag.html Zsíííííír :D Nekem kéne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Dáwid megkaptad a ma reggeli PÜ-met? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Kicsit se giccs... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Szép nagy fék van a GTC alatt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Mikor ráadjátok a gyújtást nektek világít a szegénységjelző? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Mikor ráadjátok a gyújtást nektek világít a szegénységjelző? :D Aham világít... :D Ha van is benne valami akkor elalszik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Hm, nézegetem a pályanapos fotókat azt 1x csak traffis táblás képek: 62-87 tempók közt :D ennyiket a kora parkolóban is lehet :D értem én, hogy jó buli a cikkcakkosban kanyarogni :) de megint más Zánka meg Tapolca közt kilónyócvannal tolni egy pédétédéjigétéeragyonfacomoptikázott vókszvágennyt aztán meg hosszú bal íven lenyomni a csába.. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Mikor ráadjátok a gyújtást nektek világít a szegénységjelző? :D Igen, tesztnek hívják, hogy lásd múkoggy-e. :D Hm, nézegetem a pályanapos fotókat azt 1x csak traffis táblás képek: 62-87 tempók közt :D ennyiket a kora parkolóban is lehet :D értem én, hogy jó buli a cikkcakkosban kanyarogni :) de megint más Zánka meg Tapolca közt kilónyócvannal tolni egy pédétédéjigétéeragyonfacomoptikázott vókszvágennyt aztán meg hosszú bal íven lenyomni a csába.. :D :P Ki mondta, hogy a pályanap lényege a gyorsulás? :D Ne legyél te is olyan, mint jópáran, hogy nincs benne semmi jó, se időmérő meg ilyenek. Az a lényege valójában, hogy megismerd az autód viselkedését biztonságos körülmények között adott szituációkban, persze az is egy élmény, hogy versenypályán lehet neki tolni legálisan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J_Gab Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Hali mindenkinek! Olvastam itt-ott, hogy f astrában szélvédő csere után beázott a kocsi... szóval csupa rosszat hallottam, tényleg ilyen rossz a helyzet csere után? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Ki mondta, hogy a pályanap lényege a gyorsulás? :D Ne legyél te is olyan, mint jópáran, hogy nincs benne semmi jó, se időmérő meg ilyenek. Az a lényege valójában, hogy megismerd az autód viselkedését biztonságos körülmények között adott szituációkban, persze az is egy élmény, hogy versenypályán lehet neki tolni legálisan. Én biztosan nem :D biztosan jó csak ugye én a mérőórát tekintve egy kicsit nagyobbnak gondoltam magát a pályát előtte :) az ilyesmit meg Debrecenben az utcán is lehet tesztelni :D itt is vannak adott szituk :P amúgy itt is van egy pálya ahol legálban lehet nyomni ;) sőt még fel is locsolják a platzot azt lehet ügyeskedni :D de a legtutibb a fagyott pálya :D na azon aki végigmegy tempóval bójaborítás nélkül az már facagyerek.. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 nnnah... "női agy" :D Felbontott út... Látja hogy nem lehet továbbmenni megáll az út közepén, lezárja és otthagyja :) :D :D Szerencsétlen Caravan Omegás alig bírt megfordulni a renaulttól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 nnnah... Derék utca.. :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts