Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Talán mert nem egyedül vettem az autót? Arról már nem tehetek, hogy Márk egy kibaszott hörcsög. :) Neki kell a klíma, meg a lámpamosó(meg még 15000dolog amit felsorolt, de nem kap meg), nekem pedig a hajtáspajtás, meg az első lámpák.

Jut eszembe.

Neked akkor most van egy felesleges szervómotorod ? :D

Elküldve
Mostantól, minden ilyen válasz 500 Ft nekem :D :D

Jó üzletember :)

Jó, de a roló meg minden ilyen után 600fttal lesz drágább.

:D

Mégjobb üzletember :D

Elküldve
Az a baj, hogy ma elbizniceljük a rolót :) :D

Még legalább 2x el tudom felejteni véletlenül. :D

Szerintem tedd össze a két kezed, hogy nem én vittelek a pályán :D

...a varesszal. :D

Elküldve
Honnan a francból szerezzek olyat ? :D

Ahonnan én is fogom. BOLT. :)

El is adják ott. :D

256 nem kő? :D

Az övé. :D

Ahhoz kéne 14-es gumiszett. Az idei telet még 13-as téliekkel fogom véghezvinni.

Elküldve
Szólok Márknak és ő úgyis halálra gyötör, amíg nem hozod :) :D

Szerencsére már úgyahogy beletanultam az ignorálásába. :D

No meg most megbeszéltük, hogy én leszek a salesman. :D

azééé h legyen mit kérdezned cimbi :D

:P

Képet küldjek még cimbi?? :D

Elküldve
Jut eszembe: Engem nagyon érdekel egy dolog, amiért bármennyit megadnék (mondjuk 2e HUF felső határig :) ) az egy vicces rendszámtábla "Horgászni mentem, majd jövő héten megcsinálom". Múltkor láttam egy autón ilyet, és nagyon kell ilyen nekem is.Ha valaki lát ilyet valahol, akkor kérném a beszerzési forrást!!!

Csak neked, csak most: klikk :D

Unatkozok. Nem tudok mit le illetve fel tenni a kocsira. :D Valami tipp? :D Még várom a fényezőt h lefújja a hátfalat meg a vonótakarót, de az is 5perc. Valami projekt nincs valakinek a fejébe? :D tényleg Zoli el adtad a ülés fűtés kapcsolót?

Szedd ki a vezetöoldali lábtérfűtés csövét, egy csavar, és egy mozdulat, visszarakni meg minimum 1 óra. :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.