spzoli Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Ja de hátha még is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Talán mert nem egyedül vettem az autót? Arról már nem tehetek, hogy Márk egy kibaszott hörcsög. :) Neki kell a klíma, meg a lámpamosó(meg még 15000dolog amit felsorolt, de nem kap meg), nekem pedig a hajtáspajtás, meg az első lámpák. Jut eszembe. Neked akkor most van egy felesleges szervómotorod ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Jut eszembe. Neked akkor most van egy felesleges szervómotorod ? :) Na látod az van. :D Monnyuk eddig is volt, csak hümmögtél akkor is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Mostantól, minden ilyen válasz 500 Ft nekem :D :D Jó üzletember :) Jó, de a roló meg minden ilyen után 600fttal lesz drágább. :D Mégjobb üzletember :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Csak azok a gyorsítások.... :) köszi h mindig emlékeztetsz rá :D :D amúgy ja,de lehet azzal finoman is menni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 köszi h mindig emlékeztetsz rá :D :) amúgy ja,de lehet azzal finoman is menni :D No de akkor minek van? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Jó, de a roló meg minden ilyen után 600fttal lesz drágább. Az a baj, hogy ma elbizniceljük a rolót :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 köszi h mindig emlékeztetsz rá :D :) amúgy ja,de lehet azzal finoman is menni :D Szerintem tedd össze a két kezed, hogy nem én vittelek a pályán :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Az a baj, hogy ma elbizniceljük a rolót :) :D Még legalább 2x el tudom felejteni véletlenül. :D Szerintem tedd össze a két kezed, hogy nem én vittelek a pályán :D ...a varesszal. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Honnan a francból szerezzek olyat ? :D Ahonnan én is fogom. BOLT. :) El is adják ott. :D 256 nem kő? :D Az övé. :D Ahhoz kéne 14-es gumiszett. Az idei telet még 13-as téliekkel fogom véghezvinni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Még legalább 2x el tudom felejteni véletlenül. :D Szólok Márknak és ő úgyis halálra gyötör, amíg nem hozod :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 No de akkor minek van? :) azééé h legyen mit kérdezned cimbi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Ahhoz kéne 14-es gumiszett. Az idei telet még 13-as téliekkel fogom véghezvinni. Vegyél akkor 15 felnit is gummával :D Én adok 15ös télit ajándékba, igaz kicsit kopott az oldala :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Szerintem tedd össze a két kezed, hogy nem én vittelek a pályán :D hát azt nem is szeretném :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 hát azt nem is szeretném :) :D :D Hidd el értékelnéd, ahogy Zsolti vezet :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Szólok Márknak és ő úgyis halálra gyötör, amíg nem hozod :) :D Szerencsére már úgyahogy beletanultam az ignorálásába. :D No meg most megbeszéltük, hogy én leszek a salesman. :D azééé h legyen mit kérdezned cimbi :D :P Képet küldjek még cimbi?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Szerencsére már úgyahogy beletanultam az ignorálásába. :) No meg most megbeszéltük, hogy én leszek a salesman. :D Ráveszem hidd el, hogy ne hagyjon békén :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Vegyél akkor 15 felnit is gummával :D Én adok 15ös télit ajándékba, igaz kicsit kopott az oldala :) :D Sok padkázás, mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 :) Sok padkázás, mi? :D Szerinted ez az ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Szerinted ez az ? :) :D http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc...9_1758002_n.jpg 15km-et haladtál folyamatosan padkázva a gumit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 15km-et haladtál folyamatosan padkázva a gumit. :) De milyen precíz vagyok, felninek meg semmi baja 15 km után :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 De milyen precíz vagyok, felninek meg semmi baja 15 km után :) :D 7cm-s padka volt. Vagy normál méretű de /90es gumi van rajta. :D :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Jut eszembe: Engem nagyon érdekel egy dolog, amiért bármennyit megadnék (mondjuk 2e HUF felső határig :) ) az egy vicces rendszámtábla "Horgászni mentem, majd jövő héten megcsinálom". Múltkor láttam egy autón ilyet, és nagyon kell ilyen nekem is.Ha valaki lát ilyet valahol, akkor kérném a beszerzési forrást!!! Csak neked, csak most: klikk :D Unatkozok. Nem tudok mit le illetve fel tenni a kocsira. :D Valami tipp? :D Még várom a fényezőt h lefújja a hátfalat meg a vonótakarót, de az is 5perc. Valami projekt nincs valakinek a fejébe? :D tényleg Zoli el adtad a ülés fűtés kapcsolót? Szedd ki a vezetöoldali lábtérfűtés csövét, egy csavar, és egy mozdulat, visszarakni meg minimum 1 óra. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 7cm-s padka volt. Vagy normál méretű de /90es gumi van rajta. :) :D :D :D :D 7 cm-es padka mellett mennyit kell előre hátra menni, hogy meglegyen a 15 km ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 :) -> Első hozzászólás alatta: Tuning by tesco :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts