Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Veled se játszok többet. <_< Elvárom hogy helyettem fizess dehát.... :wacko: Pedig nem is volt egyszerű feladat (annak, akinek még nem volt michelin gumija és nem ismeri fel az írás betűtípusát... :()

Ha eljössz nézőnek, akkor kapsz egy ingyen hambit ;)

Elküldve

szevasztok! nem tudom h jó helyre irok e, de lenne 1 kérdésem! épp auto vásárlás elött állok és kinéztem magamnak 1 szép állapotban lévő astra gsi-t, 2.0 16v!

csak véleményt szeretnék az autorol hallani, mivel nektek opelotok van....nekem csak az a baj, hogy 17éves, és szeretném 1 pár évig hajtani ugy h birja is, persze nem padlon + gyilkolni + ilyenek, szépen oda figyelve rá! csak szeretném tudni h érdemes e kiadni rá fél milliot kb! választ elöre is köszönöm!

további szép napot !

Elküldve
szevasztok! nem tudom h jó helyre irok e, de lenne 1 kérdésem! épp auto vásárlás elött állok és kinéztem magamnak 1 szép állapotban lévő astra gsi-t, 2.0 16v!

csak véleményt szeretnék az autorol hallani, mivel nektek opelotok van....nekem csak az a baj, hogy 17éves, és szeretném 1 pár évig hajtani ugy h birja is, persze nem padlon + gyilkolni + ilyenek, szépen oda figyelve rá! csak szeretném tudni h érdemes e kiadni rá fél milliot kb! választ elöre is köszönöm!

további szép napot !

Itt több a gsi : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...amp;start=93340 :wacko:

Jobb ha ott érdeklődsz <_<

Elküldve

további szép napot !

naná h érdemes,nekem nincs csak utasa vok 1nek <_< de az nagyon jó kis autó :wacko:

Elküldve
Ha eljössz nézőnek, akkor kapsz egy ingyen hambit <_<

ez kijé volt ez a fehér astra csak nem a tied mélykék? Pálya napon volt ez a forma :wacko: Legalább is annak is ilyen felgenje volt.

Elküldve
Ott van az eladó topikban. :wacko:

%7Boption%7D

Hátsó villany, csak a sajátom. <_<

Lámpa mosólya meg van még? komplettó? Mindennel vagy csak a spriccni? ár elérhetőség?

Elküldve
236 jó lesz. :D

256 nem kő? :D

ez kijé volt ez a fehér astra csak nem a tied mélykék? Pálya napon volt ez a forma :D Legalább is annak is ilyen felgenje volt.

Az övé. :)

Elküldve
Lámpa mosólya meg van még? komplettó? Mindennel vagy csak a spriccni? ár elérhetőség?

Mosolya vagy mosója? Lámpamosó nem eladó. Telefonszámom meg tudod.. :)

Elküldve
Mosolya vagy mosója? Lámpamosó nem eladó. Telefonszámom meg tudod.. :)

Fa*é van donor autód ha semmit nem adsz el. Főleg olyat amid már van a kocsidon. Másrészt 20as vagyok te 30as sok péz a telefon. MEG UGYSE ELADÓ SEMMI: :D

Elküldve
Mostantól, minden ilyen válasz 500 Ft nekem :) :D

Jó, de a roló meg minden ilyen után 600fttal lesz drágább.

Amúgy meg ki van írva a hirdetéshez, hogy mi nem eladó. :D

Elküldve
Fa*é van donor autód ha semmit nem adsz el. Főleg olyat amid már van a kocsidon. Másrészt 20as vagyok te 30as sok péz a telefon. MEG UGYSE ELADÓ SEMMI: :)

Talán mert nem egyedül vettem az autót? Arról már nem tehetek, hogy Márk egy kibaszott hörcsög. :D Neki kell a klíma, meg a lámpamosó(meg még 15000dolog amit felsorolt, de nem kap meg), nekem pedig a hajtáspajtás, meg az első lámpák.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.