spzoli Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 ? <_< A nagyobb felszereltségűekben az is más? Fészlift előtt a Club felszereltséghez járt a gyári kagylós ülés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 ? :wacko: A nagyobb felszereltségűekben az is más? Kágylós belsőm van 1 éve <_< :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Fészlift előtt a Club felszereltséghez járt a gyári kagylós ülés. Jaaaa, értem ;) Kágylós belsőm van 1 éve <_< :wacko: :( Következőnek ha jössz a Ribancal debrecenbe mutass már be neki ;) Link Gumidoki :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Jaaaa, értem ;) Következőnek ha jössz a Ribancal debrecenbe mutass már be neki :wacko: Kaptál róla képeket, csak megismered ;) :( gyáááááj... menni kell dolgozni. Majd este re. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Jaaaa, értem :wacko: Következőnek ha jössz a Ribancal debrecenbe mutass már be neki <_< Link Gumidoki :( Az 5x110 es felni az F Astrára nem, csak a G Astrára jó. HA-ha ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Jaaaa, értem ;) Következőnek ha jössz a Ribancal debrecenbe mutass már be neki <_< Link Gumidoki ;) "F astrára nem jó" Azért egyszer leültetném Zoli kereke mellé hogy nézegesse. Kíváncsi vagyok hányszor fagyna le az ember :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 "F astrára nem jó" Azért egyszer leültetném Zoli kereke mellé hogy nézegesse. Kíváncsi vagyok hányszor fagyna le az ember :wacko: :( Pályanapon is kérdezték kerékcsere közben, hogy módosító? Há mondom nem. Levettem a kereket. Ember: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 HA-ha ;) "F astrára nem jó" Azért egyszer leültetném Zoli kereke mellé hogy nézegesse. Kíváncsi vagyok hányszor fagyna le az ember <_< :wacko: jaja, ezen akadtam fenn én is :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Mikor a 16os gumikat vettem, meg akarta magyarázni az eladó, hogy nem lehet ekkora kereket feltenni a kocsira, mert kiszakad a futómű. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Unatkozok. Nem tudok mit le illetve fel tenni a kocsira. <_< Valami tipp? :wacko: Még várom a fényezőt h lefújja a hátfalat meg a vonótakarót, de az is 5perc. Valami projekt nincs valakinek a fejébe? :( tényleg Zoli el adtad a ülés fűtés kapcsolót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Hogy a másológép teteje ne b.sszon nyakon, ha a szuzukis csajszika balra vált sávot, a jobb tükör használatával :o Meg hátul nincs fejtámlám. Egész jól helyettesíti :( Nem szaladgálok kacatokkal ;) amit meg lehet begyűrök a kalaptartó alá <_< ami meg oda nem fér be ahhoz már a hátsó üléssort borítani kell ;) és az enyémben sincs hátul fejtámla de nem is baj az :) ne legyen túl magabiztos a kedves utas, hogy túléli az utazást.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Unatkozok. Nem tudok mit le illetve fel tenni a kocsira. :wacko: Valami tipp? :( Még várom a fényezőt h lefújja a hátfalat meg a vonótakarót, de az is 5perc. Valami projekt nincs valakinek a fejébe? ;) tényleg Zoli el adtad a ülés fűtés kapcsolót? Elvileg igen, de ma este összefutok a sráccal. Nekem szét kéne bontani a donort. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Unatkozok. Nem tudok mit le illetve fel tenni a kocsira. :wacko: Valami tipp? :( Még várom a fényezőt h lefújja a hátfalat meg a vonótakarót, de az is 5perc. Valami projekt nincs valakinek a fejébe? ;) tényleg Zoli el adtad a ülés fűtés kapcsolót? A polírozás pl jó mulatság. Én napok óta csinálom az enyémet, de egy elem/nap bőven elég. Ennyi után unalmassá válik, elfárad a kezem is és a söröm is elfogy. Talán jövő hétvégére készen lesz, ha az időjárás engedi, sajna csak csillaggarázsom van <_< . De ami már készen van elem az komolyan gyönyörű lett. Nagyon sokat dob az autó megjelenésén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Köszi FPepe!!! ;) <_< :( :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 A polírozás pl jó mulatság. Én napok óta csinálom az enyémet, de egy elem/nap bőven elég. Ennyi után unalmassá válik, elfárad a kezem is és a söröm is elfogy. Talán jövő hétvégére készen lesz, ha az időjárás engedi, sajna csak csillaggarázsom van <_< . De ami már készen van elem az komolyan gyönyörű lett. Nagyon sokat dob az autó megjelenésén. Mit polírozol? Autót? vagy valami alkatrészeket csak. M a polírozással még jön a fényező szall. PIPA :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Elvileg igen, de ma este összefutok a sráccal. Nekem szét kéne bontani a donort. <_< Milyen donorod van? Menjek szerelni szét fele? :wacko: Hátsó elektronyos ablakjaid nincsenek? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Mit polírozol? Autót? vagy valami alkatrészeket csak. M a polírozással még jön a fényező szall. PIPA :wacko: Autót, mármint a karosszériát. Ráadásul kézzel. Tuti meló <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Milyen donorod van? Menjek szerelni szét fele? <_< Hátsó elektronyos ablakjaid nincsenek? :wacko: Ott van az eladó topikban. ;) Hátsó villany, csak a sajátom. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Tükörradiál PRO+2 Csak az érthetőség kedvéért <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Indul a ki-nyer-ma. Milyen márka ez a gumi ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Ott van az eladó topikban. :) http://pics.coldline.hu/pics/88686-20100910-hqPVIr.jpg Hátsó villany, csak a sajátom. :o Ne szopass már ez donor?????? <_< :wacko: :( ;) ;) Ez jobb állapotba van mint az enyém Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Ne szopass már ez donor?????? :wacko: :( ;) ;) :o Ez jobb állapotba van mint az enyém Gondolj bele, mi lenne, ha egy sportolónak egy alkesz máját ültetnék át?! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Indul a ki-nyer-ma. Milyen márka ez a gumi ? :D Én tudoooom. :P Ne szopass már ez donor?????? :wacko: :( ;) ;) :o Ez jobb állapotba van mint az enyém Hát pedig de. :o A legdurvább amiből a belsőm van. Abban 88e km volt. Valós. :D Gondolj bele, mi lenne, ha egy sportolónak egy alkesz máját ültetnék át?! <_< Te sportoló vagy, vagy a májad ajánlod fel? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Sportoló már nem leszek, de alkesz még lehetek <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Indul a ki-nyer-ma. Milyen márka ez a gumi ? <_< Michelin. :wacko: Mit nyertem? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts